Twilight

Hali halå .

Igår drog jag in till stan för att umgås med Emma . Vi möttes upp och drog till A-berg . Blev massa snack och mys och nåt lustig barnprogram vi tittade på tillsammans med Liam .. haha , jag dog =D Sen va det godis & påskmust till Twilight ... och jag måste säga som alla andra GUD VA BRA ! :) Underbar film ju . Jag som inte e nåt stort fan av vampyrfilmer o grejjer men denna va annorlunda ! Och så sjukt häftigt att skådespelarna spelade så himla bra så man kunde TA på känslan nästan . Gud så romantiskt haha.. blev nästan lite kär ;) Så ska lätt kolla in de kommande filmerna oxå när det e dags och varför inte börja läsa böckerna med när man ändå e igång  :P
Sov över sen med .. drömt en massa skumma drömmar men sov annars jättegott . Idag har jag köpt lite smått o gått på stan . Nu ska jag fixa med lite allt möjligt tror jag .. promenad blir det om en stund med . Längtar som en galen apa till USA hihihihi . Har lite o ordna me d;

Valborg på torsdag.. blir i JÖNKÖPING .. ska bli lika kul som alltid med er ;)
Björn Rosenström i EKSJÖ på lördag.. kan de bli bättre än så ? ;D

Puss and love


San Diego , snart kommer jag !!! :)

Bra Söndag :)

Idag har varit en myspys dag !
Jag och pappa har varit i Jönnet och kollat runt lite . Tog ett foto till mitt internationella körkort och tittade en stund i affärer , blev ett schysst linne på BikBok . Fick ju öva lite körning på motorväg med haha . Skönt att man kommer ha automatväxlad bil i US iaf ;D Vi hade trevligt pappsen o jag . Sen hem och plocka upp mamma osen ut till syrran . Där blev det mys . Chillade med Jesse & Tess.. Wille gick till farmor o farfar :) Jesse o jag pratade en massa o kollade hennes scrapbook från hennes Au-pair år . Skoj skoj ;P Sen kom Mårten med . Fick äta upp lite av hans pizza o pizzasallad haha . Och sen blev det korv med bröd på det ute i stugan , hur gött som helst därute . Satt i hammocken med en mysig fliströja på mig och tittade på utsikten ner mot sjön .
Jaooo .. sen har det inte hänt mycket mera .

Imon ska jag träffa min älskade vän Emma . Ska bli WONDERFUL :D:D:D

Puss på er


Good stuff !

Tjohapp .

Igår (fredag) vart det en härlig dag i solen ! Skulle umgås lite med Amanda och vi bestämde tillslut oss för att åka in en sväng till Jkpg framåt 19.. fick skjuss av Mårten & Jocke . Satte oss på en pizzeria en sväng och sen började vi gå ner mot centrum . Då träffade vi på några som A kände och blev medbjudna till en förfest . Där va det jättetrevligt och vi trängdes ett stort gäng ute på en liten balkong och bara satt o snackade o chillade . Tillslut va vi väl 4 kvar därute som trotsade kylan ^^ Mycket snack om Tokyo & Kroatien av olika anledningar hehe . Sen va det dags o promenera ner till stan . Då hade A & jag allsång.. hihi , så himla kul ! Så blev det Sliver . Och en himla massa flumdans med några galningar . Sjukt kul ! Sen gick vi ut och jag snackade massa med Adam medans A var med i nån sorts fotbollshejjaklack :p Sen tog vi en hamburgare på nåt ställe o sen fick vi sitta på några pakethållare och äta lite haha . Sen kom Mackan o hans vän och hämtade oss och skjussade hem oss till Malmbäck.. snäll som alltid ^^ Ja och sen somnade vi som två grisar i min dubbelsäng . Det va den kvällen det i detalj haha . Alltid kul med dig !

'

Idag har bara varit allmänt chill . Slutade med en hemmakväll efter mycket om och men.. men känner att det va ett bra val.. skönt o få gå o lägga sig snart (:

Skulle ju berätta en sak också........... :)
Jag har haft fullt upp i veckan eftersom jag fått en Au-pair familj i USA :) Så vi har mailat en massa , pratat en hel del i telefon och nu har vi tackat ja till varandra . Känns helt toppen ! Igår fick jag prata med barnen och deras nuvarande Au-pair , som va supertrevlig . En pojke på 10 år och en tjej på 8 år ska jag ta hand om . Jag smällde nästan av vad söta de va i telefonen haha ^^ Mamman är med så himla go av sig . Ah , hela familjen verkar toppen och jag skulle kunna berätta hur mkt roligt som helst om dem .. men det  får väl komma lite med tiden . De bor iaf i San Diego i Kalifornien och jag ska åka redan den 18 Maj till New York.. gaaaaalet ! Har drömt så länge om detta och snart så händer det :) Saknar min Nina ! Snart kan vi ses därborta ^^

Kommer sakna er alla väldigt mkt.. men ett år går fort , tänk på det :)

Nu händer det grejer...

Hejhopp !

Förlåt för dålig uppdatering . Har hänt EN MASSA saker minst sagt . Saker som är väldigt spännande och roliga och som kommer ske väldigt snart i framtiden . Mycket snarare än vad jag kunde tro.. men jag är glad ! :D Tror knappt det är på riktigt .
Berättar mer om ett litet tag....

Annars idag så har jag varit i stan och umgåtts med Amanda . Asbra ! Råkade träffa på henne det första jag gjorde när jag klev av bussen.. det va ödet det hehe :D Sen blev det Elsies en sväng o hälsa på Josse & Carro . Oså blev det lite fika & film hos Carro sen whie...

Är riktigt trött nu så ska stupa i säng .
Sweet dreams !
/y

Knäckebrödsdansen

HAHAHAHAAA... garvet !!
Knäckebröd liksom!? Jag hade inte vågat göra sådär i tv iaf.. modiga killar haha...


Yammie

Soool ! Varit ute på den dagliga entimmes-promenaden . Sen blev det glass i våffla med strössel + saftkalas på inglasade altanen.. då var livet rätt fint haha :D Varit och inhandlat Maj-numret av Cosmopolitan som jag ska gosa ner mig i soffan med snart ^^ Ska koka lite nyponsoppa & fixa kvälle med om en stund .

Yankaline saknar sin Emmaline väldigt väldigt mycket :) Får se om vi hinner ses i veckan , annars är helgen ett måste... för nu var det snart 3 veckor sedan vi sågs och det är inte normalt för oss inte . Ska bli så kul o planera allt som vi har pratat om att vi ska göra med.. har en hel del på g och det kommer bli himla bra ;)

Angelica drog iväg till Cypern inatt.. ganska så najs det ! Men hoppas hon har det fint där nere vilket jag säkerligen tror :) Cypern är ju förövrigt ett ställe som jag har missat men det ska jag ändra på nångång ..

Mmm.. älskar min nya kofta som jag handlade på BikBok rean när Jenny & jag va där på Skärtorsdan . Vi köpte likadana ;) 100 kr (ordpris 400:-).. som hittat . Stickad , grå med fickor , skärp & knappar . Supermysig o skön att ta på sig såhär på kvällen när det börjar bli lite kyligare ute . Bra köp det hehe :p

Från den ena saken till den andra blev det i detta inlägg känner jag men äsch då hehe . Ha det fint nu så ska jag ägna mig åt min tidning en stund hihi .
XOXO

Vi har bara rulle..

Hur har helgen varit ? =)

Min helg har varit bra bra.. blev lite fett i fredags kväll som ni ser på bilden nedanför . Men det är ju inte helt fel ibland ;) En jäkligt lustig film med ... "My best friend's girl" nånting sådant ? Råkade se en person på Hemmakväll med.. förstörde kvällen litegrann nästan ;) Hahaha . Allmänt yr hela dagen/kvällen .

Igår blev det stek på altanen som vanligt (vilken vår vi har!) . Sen mys hos Angelica med ost , kex och lite vin . Körde "Våghals".. ett spel med lite sanning/konsekvens.. kan bara säga att konsekvenserna var inte att leka med HAHA . Sjukt . Galet pinsamma saker ! Fick skjutsa iväg en del skumma sms minst sagt . SÅRRY ;) Kul va det ! Men Elin fick ju göra den mest mobbade saken :p Trevlig kväll tjejor ! Blev Bryggeriet en stund .. sen gratis entre' till hotellet.. och jävlar tur för oss att det va gratis för vi stannade endast i 5 min . Har aldrig skådat en tråkigare & tommare lördag där .. herre ! Bojkott på riktigt blir det nu.. lätt (; Vi SKULLE åkt till Eksjö ! Maah . Gick tebax till brygget . Sen skulle A och jag handla en pizza.. men inte ens det ! "Vi har bara rulle" . Men gå och dö förfan ! Haha . Vi gick hem o soov , lite lätt irriterade ;) Idag blev det Billys pizza & cola till frulle.. nyttisch . Och massa kul på tv:n.. "Hjälp , jag är med i en japansk tv -show":.. I LOVE IT "MAYBE" . Hahahaha.. det sjukaste jag sett !

Bror fyller år idag med . Grattis min käraste broder .

That's all for now...


Jag ska slåss i dina kvarter

This makes me happy... :)



Får nog ta o bränna en Lasse-skiva att ha i bilen.. vore mys , rätt sköna låtar faktiskt tycker jag ♥
Blir en go stämning liksom hihi .

Godnatt

Powerwalk

Torsdagkväll...
Ännu en dag med helt underbart väder ute . I LOVE IT LOVE IT LOVE IT ;) Åkte med pappa när han skulle åka o jobba i F-rum , så fick han släppa av mig på vägen så det skulle ta ca 1 timme att gå hem . Är så trött på alla gamla rundor eller på att bara gå runt i samhället . Så det va perfekt att göra så.. skönt att gå på den vägen med för det är inte så mkt bilar/folk där . Så det lär bli fler gånger .

Nu ska jag läsa lite Harry Potter faktiskt.. sjukt längesen . Den har bara legat här o skräpat . Men är ju inne på den sista boken nu så kan ju inte ge upp haha ! Sen blir det en tv kväll med lite god kvälle till hihi . Undrar vad som har hänt med mig.. känns som jag kan äta hur mkt som helst utan att bli mätt nångång.. haha . Äeh ><

Ser verkligen fram emot helgen . Ska bli kul o hitta på lite saker ! Igårkväll pratade jag med en vän som jag inte hört av på ett tag.. så vi har preliminär bokat en filmkväll i Nässjöt med massa gott imon.. I like :) Och lördag blir det lite grill & dricka hos Angelica .. ska bli riktigt trevligt det :D

Har inte så mkt att tillägga just nu.. trevlig kväll !
KRÄMO


Fjortismusik

Kan inte beskriva min kärlek till fjortismusik.. haha :D Ni vet ju att det är jag och min rosa helikopter guys . Förlåt men jag kan inte hjälpa detta ! Men blir på gott humör av denna slags "musik" .

Här kommer en äkta . JAAAG RIDER FRAM PÅ MIN UNICORN ;) Hur dåligt får det bli !!? Jo , så pass dåligt att det närapå är bra.. mohaha . Fast Mayhem är mkt bättre . Men va bara tvungen ... skratta & njut liksom . Det e sånthär jag lever för hahahaha !


Skulle åkt in till stan idag och träffat Amanda , men det blev inte så sen . Hata att inte bo i samma stad ! Krångla med bussar & tåg hit o dit . Men tar det en annan dag . Hon hade mkt o berätta sa hon . Spännande det ju d;
Men nu blir det en promenad med Jenny iaf.. solen skiner fortfarande och det blir gaatt och röra på fläsket en sväng haha .

Emma , ring mig ikväll så ska vi ta en riktig TJÖTNING hihi ;)
/tjoflöjt

Random

Mjöhö , mjöhö .
Igår va fan inte en rolig dag . Sörjde hela dagen att Nina åkt iväg nu haha ! Men FÖRHOPPNINGSVIS kommer jag väl efter henne.. om jag nu hittar nåt nån jäkla gång , det lär ju märkas :) Men hoppas hon har det najs iaf , men det tror jag säkert ! Dagen blev bra mkt bättre efter en fika på Thimons med Stina & Carro iaf . Sen en mjukglass me strössel på det ;) Oså lite fjortishighschoolfilm hos Carro hela kvällen hihi .

Shit vad tiden går snabbt , om bara ett par veckor är det Valborg insåg jag igårkväll ! Sjukligt . Snart midsommar ffs . Då blir det Öland I suppose :D Längtar till sommarjobbet börjar med.. so in i . Om jag fortfarande e kvar här då . Men då kommer man ju ha lite mer o göra iaf .

Saknar min Emma :)

Ha de fint . Kram och pussen


 

Ett par sommarbilder från 2008 bara:
Valborg med Madde & Frida :)Härlig dag i Götet med familjen :)Våran trio slog det mesta . Bryggaaaaan varje onsdaaaaa ! Hahaha .Jubeldags-stek haha :DClaes & Cassis studentLånganäs i mitt hjärtaRegningt på ÖlandMidsommar på ÖlandHahaha :D Niklas , Nasse , jag i SUNNY .Efter skumparty i Sunny haha . Sjukt roligt !!!Doing Tylösand hehe :pMidsommarpartajj på Öland :DPicnic vid Ingsbergssjön d;SummernaaajhtKräftskiva i Spexhult :)Saknar fest hos mig ! (:


Påskafton

En trötter Jannike som skriver..
Igår va det fest ! Hade sjukt trevligt ! :D Blev förfest hos Clara , mycket lyckad sådan . Kom ganska mkt folk dit och alla va nästan släkt med alla eftersom typ alla va Malmbäckare haha ;) Va verkligen fint med balkonghäng , hets-chipsätning , kameror , singstar och massa annat . Sista festen med Nina också . Senare gick vi ner mot hotellet och vi lyckades krångla in oss på nåt sätt som vanligt och slapp köa hehe . Blev en jäkla massa dans vad jag vet . Gick väl ut vid 01 redan tror jag . Då blev det en bilfärd till Eksjö hahaha.. väldigt mkt prat blev det där och eftersom jag va lite hungrig så blev jag serverad värsta påskmiddagen . Prinskorv och ägg stektes till mig och kokt potatis fick jag med .. för himla gulligt :) Haha .. ja , lyckad kväll va det.. tack till alla , speciellt systrarna Ericsson !
Idag har det varit slappis hos Clahara med "äggfrukost" och ikväll har syster & co varit här.. massa påskmat igen och sen råkade jag somna på soffan .

Mmm - en dusch nu och sen natti . Gash , mina fötter är förövrigt förstörda.. jäkla skor . Puss hejs

P.s. Försvarets hudsalva i väskan is the shit + 4 olika sorters läppglans ;)




Långfredag

Idag har varit en fin fin dag ! Älskar när det händer lite grejer iaf... och det är ju Påsk & bra väder med så , förutsättningar för aktiviteter blir goda :)

Tog en härlig sovmorgon.. riktigt gott sov jag . Sen blev det 2 timmars solning på altanen.. stekigt värre.. så himla skönt . Sen duscha o fixa till sig lite . Sen körde jag ut päronen till sommarstugan . Gick in till Jesse en sväng . Sen gick jag bort till Linus eftersom Marren va där.. så där satt grabbarna & hon i solen o hade de gött . Så jag joinade dem en bra stund.. det va väldigt trevligt och så bjöd Linus på korv me bröd på grillen ;) Haha . Sen körde jag in till Nässjö för att umgås med Oskar lite . Vi tillbringade kvällen hos Lynn och där va det endast massa Malmbäcks tjejer hihi :) Trevligt ! Blev förståss festsugen jag med men fick ju hålla mig i skinnet.. imon blir det ju festsomfan@ ist haha . Sen va det dags att åka tillbaka till S-fors igen och titta in en sväng till syrran och hämta hem päronen . 

Ska sova nu.. är sjukligt trött ! Vetifan vad jag har gjort som varit ansträngande idag !?!? =)

POUSSPOUSS

Skärtorsdag

Idag har varit en jäkligt hård dag ;) Blev en himla massa timmar inne i Jkpg . Både på stan & på A6 med Jenny . Hon körde slut på mig rejält haha . Hit och dit och fram och tillbaka sextusen gånger . Skämtar inte :p Men det va najs . Hittade lite snygga clothes på BikBok rean , nästan gratis va det.. jättenöjd ;) Gott käk på Dragon blev det med .
Sen köpte vi vita rosor & lite ljus som vi satte på Annas grav . Sen hem o fixa lite och ett trevligt besök till Nina vännen innan det blev Nässjö med Jenny . Blev en runda till Hotell H fast vi körde båda på nyktert (: Det va faktiskt skittrevligt ! Satt bara o snackade hela kvällen och studerade folk haha.. mkt kul ! Blev mkt snack med Viktor & Schöld och lite annat . Och den roligaste människan som va där va ju helt klart Fia haha.. vilket gull alltså :) Skön kväll helt enkelt . Sen hemma ganska skapligt.. kanske 01:30 typ då blev de ÄM ÄS ÄN och godis och nu ska jag sova riktigt skönt utan några som helst krav på att stiga upp tidigt ur sängen imon . Ska ta dagen som den kommer så får vi se vad den kan bjuda på :) AAh.. hoppas att man får se sötingen i helgen nångång med . Who knows , who knows .

PUSS NAATH'S

Raindrops

Chuhu .

Idag är en lite halvkass dag sådära . Beror mestadels på vädret .. sjukt vad mkt det påverkar egentligen ! Är lite regnigt och tråkigt så har ingen större lust att gå ut . Men hoppas det e lite bättre senare så man kommer utanför dörren iaf . Tänkte dra bort till moster en sväng sen.. hälsa på dem lite o se om hon kunde hjälpa mig med en grej med .

Snart kmr mamsen hem från stan . Vi ska fixa lite kycklingsallad typ med bröd o gott till . Är väldigt hungrig nu =) Hon gjorde mig en tjänst och har köpt hem lite silverschampo med .. så ikväll blir det hårtvätt haha .

Har hört att vädret ska bli bättre till påsk.. hoppas det är fint imon . Självaste skärtorsdagen ju ! Ser ut som det blir en heldag imon.. Jönköping med Jenny verkar det bli och sen kanske Nässjö med och träffa lite folk & fixa - men det beror på en sak :P Så vi får se . A6 tar vi nog när vi är i Jkpg.. ska inhandla lite god alkohol & påskgodis iaf haha . Alltid kul o hitta nåt litet nytt till fest med vem vet . Om det är fint väder lär det ju bli en mjukglass på Piren !

Sen är det långfredag och har inte bestämt mig än för vad jag ska göra då . Blir antingen fest eller lugnt . Får kolla upp lite saker på msn ikväll kanske ;) Elmia hade varit lite kul o besöka men vettifan om nån vill följa med mig ? Och så påskafton sen.. då ska jag iaf festa . Vore trevligt om jag kunde festa med Nina&Clahara :D Och kanske Eksjö efter det . We will see ! Fan vad godis jag ska äta... och PÅSKMUST är fint de .

Hej-hej-heej

Ljushuvud

Tjoo .

Idag har jag som sagt varit hos frisören . Och jag gick hem därifrån helt chockad . Hahaha ! Fast på ett bra sätt I guess . Skulle ju göra lite slingor oså men det blev bra mkt ljusare än jag hade räknat med . Men det var väl o bli lite ljusare som var målet så lika smidigt att det blev rätt ljust direkt ju =) Bara det att det blir en rejäl omställning och tar nog en stund o vänja sig . Har aldrig varit såhär ljus innan . Men tror att jag blir nöjd med detta .. lite silverschampo & inpackningar så :)
Här kommer några bilder...






Såg ju nyss ut såhär i håret.. så ni kan ju tänka er att det känns väldigt konstigt just nu !

Surprise surprise..

Idag är jag lite extra glad eftersom jag fick veta att jag får tillbax 13 000 kr på skatten . Inte helt illa det :D En väldigt glad överraskning kan jag säga då jag verkligen inte anade nånting haha . Fint som snus !

Har jobbat today och det gick bara fint . Körde runt med den fina Renåån mest av allt haha . Underbart o drajva runt lite i solen , gillar verkligen o köra bil =) Nu står det en långpromenad på schemat här näst.. måste ju passa på i detta vädret . Sen till kvällen blir det solning igen hihi . Skönigt .

Och imorgon... slingor i håret hos min bästaste frisörska :) Kul ! Är det fint väder imorgon med så blir det kanske en sväng till stan också.. det märker vi .

Godissugen like hell ! Haha.. och åh varför e jag jämt hungrig för ? :P

Snart e det Påsk .. fan va jag tjötar om detta . Men jag längtar såå mkt ! Speciellt tills det e festdags (;

Ha're . PUSSAR

En vit helg , tss :)

Så , nu var helgen över . Känner mig nöjd över att jag bara tagit det lugnt , har varit jätteskönt och behövligt tror jag . Härligt med lite familjetid också :) Sov ut riktigt ordentligt idag.. sjukt skönt . Annars har dagen varit soft bara .. blev en hyfsat lång promenad med Jenny ikväll med , fint :)

Ska göra mig redo för sängen nu . Blir att gå upp tidigt o jobba .
Grymt härligt det ska bli med påsk strax . Ska minsann dricka massa påskmust & käka en hel del godis förståss . Fest blir det med som alltid . När/var/hur är inte spikat till 100 ännu . Haha... kommer ni ihåg förra Påskafton eller ? Fest hos mig var det då.. bl.a Jessica , Johannes , Jonte , Nina & Josse.. och grannarna som hade fest i dörren i jämte . Det var inte en nådig kväll det . Nina , minns du ? :p På tal om Nina , snart åker hon iväg till US . Kan inte fatta det riktigt . Kommer sakna henne så himla mkt när hon åkt . 

Willson & jag i fredags kväll .. helt inne i "Talang" haha ...


Puss and sleep well ;*

Brygget & familjetajm

Tjopp.

Det blev inte att träffa Mandy idag tyvärr... men va iaf inne i stan och gleed ;) Riktigt skönt ute och nya somriga kläder på hihi . Passerade Bryggeriet och därifrån flög (bokstavligen) Lisa ut . Det va en snubbe som kastade ut henne på skoj haha . Så det blev att jag började snacka med dem en massa oså fastnade man där . Trevligt vare , och längesen d; Se lite folk ! Så mycket människor & bilar ute i detta vädret och jag kände verkligen nu hur mycket jag saknar att bo i stan ! Innan har det väl inte känts så mycket så... men det är ju nu det börjar bli roligt och alla kommer ut ur sina iden haha . Stormtrivs . Träffade på massa bekanta överallt i varje hörn . Tillochmed Martin & Gustav.. dem satt i en bil vid stationen och de va ju roligt o råka på dem o byta några ord =) Folk har börjat fråga om jag varit utomlands förövrigt.. hämm.. haha , tycker inte jag ser så brun ut själv men det e ju skoj . Nu är jag hemma igen och ska umgås med familjen min . Det är så mysigt så :) Trevlig fredagkväll på er ! Nu ska jag gå och lukta lite på bebis :) Ciao


Happy på balkongen (:

Vårsol när den e som bäst (;

Dagen började med frukost ute i solen .. att de döh :) Sen satt jag o solade lite men det blåste och hade sig.. men eftersom klockan inte va mkt mer än 11 så gick jag in en stund igen för att det kanske skulle va varmare senare . Och det blev det . Kunde sitta i bikini ett tag iaf och få lite sol på mig . Ahh , härligt !
Senare blev det promenad i solskenet i hela 80 min .. va bara för att det va så skönt ute =) Sen ikväll har jag varit duktig och bakat chokladmuffins & havreflarn.. gottgott . Ska bjussa syrran på det när hon kommer hit imon :) Wille & Tess kommer också såklart , ska sova över . Åh , vad mysigt ! På dagen imon blir det att åka in till stan o träffa Amanda . Kanske fika lr äta glass och snacka en massa hihi . Alltid lika kul . Ska köpa med lite godis/chips/cola hem sen med.. längtar redan haha ! Kanske ringa Oskar med o kolla ifall han e hemma oxå så kanske jag kan titta förbi där en sväng med . Se om han kanske kan försöka bränna cd:n till mig igen med bara den bästa musiken haha :p Den vill jag verkligen ha .

Jobb på lördag sen .. känns riktigt bra det ! Kommer bli en skön & lugn helg har jag bestämt mig för . För sen glassar vi på och det blir PÅSK . Kanske tar en Jkpg-dag & en Eksjö-dag då .. fint det vore ;)
Godnatt nu =)


******säger: Japp. Själv så dejtar jag mig själv just för dagen å de verkar ju funka toppen
Yankaliiineh säger: haha skön du e :P
******säger: Haha får ju försöka se positivt på sin livssituation ialf :D haha
******säger: Hur går de med hon jannike du träffade en vända då? Sjunger hon för dig på kvällarna än lr;)
Yankaliiineh säger: hahaha.. ja hon håller på som fan i vanlig ordning ! förstör puder i väskor och det ena med de andra.. vet aldrig vad hon kan hitta på d;
******säger: Haha ja men hon e ju kreativ å försöker fånga din uppmärksamhet ju. Du får ju sluta spela så svårflörtad mot henne;) Jag tycker helt klart hon e värd dig fast hon e lite klumpig ibland men de e ju charmigt.
******säger: Haha hade nästan glömt bort din pudring där. Lyckats få rent väskan??
Yankaliiineh säger: jo.. men jag får ge henne en chans faktiskt.. hon e rätt sympatisk haha ;D
Yankaliiineh säger: har köpt nytt puder nu wihie =) och väskan e ren
******säger: Haha ja de e hon helt klart värd:P
Yankaliiineh säger: fick ta ut alla kort o rengöra alltihopa med haha
******säger: Haha så pass. Ny sort på pudret nu me lr, de andra var ju inte ens säkert å ha i väskan ju:P
Yankaliiineh säger: samma sort fast de hade faktiskt gjort om dosan så det va magnet på den.. då håller de nog bättre .
Yankaliiineh säger:
måste va efter klagomål från konsumenter som förstör det i väskan på fyllan mohaha
******säger: Haha japp. Men är ju upp till bevis till påsk då när du skall besöka donkan å strunta i maten dom har där.
Yankaliiineh säger: mm haha ! kan fan inte begripa varför jag inte köpte nåt sist.. jag som e the biggest fan of them all . jag bara satt där vid bordet och sölade ner allt i min närhet med puder ist . lyckat :P
******säger: Japp å cola klabbade du me. Sen hade du grannen brevid dig som dräglade milkshake. Fan ingen ordning på folk som e där ju. Donkan har dåligt inflytande på en nu för tiden :S
Yankaliiineh säger: hahaha ja.. va e det för slödder som går dit egentligen? :P
******säger: Ja fnyss fattar inte de. Dit skall jag aldrig gå igen.
Yankaliiineh säger: inte jag heller . blir bojkott på det nu ... or naaat ;)

mhm , för vem skulle nånsin dissa Mc Donalds liksom ? HAHA . Och dessa puder.. dagens I-landsproblem !


April , April.. jag kan lura dig vart du vill

En toppendag har det varit idag denna första dag av April månad :)

Solen har stekt på bra , inte ett moln på himlen . Kunde sitta ute och sola på ute-altanen .. hejhå vad det tog :D Underbart . Sen blev det promenad och bort till moster Lotta som fyller år idag . Där glassade vi på med marängtårta med hallon , blåbär , grädde , kolasås , bananer , glass & strössel.. det va grejer det . Fint . Sen blev det ytterligare en promenad med kusinerna . Mathilda & jag har ju väldigt trevligt.. vem kunde tro att jag kunde passa så bra ihop med en fjortonåring ? (HAHA) ;) Bara massa flum . Skönt o ha varit ute en massa o rört på sig idag . Ska ju bli fint imon med , då blir det schtek.. några frågor på det ? Efter våran promenad samlades vi hos Camillis.. jag , mamma , Ida & Mathilda .. kokade te och åt ett par mackor . Ägg , skinka & leverpastej :P Massa skratt blev det .. och många historier som berättades d; alltid så mysigt på våra kvällsmatssamlingar hihhi :)

Igår va det Nina-time minsann :) Vi va ute på en långpromenad som innehöll delar i skogen . Lite isigt o halt på sina ställen.. men det ordnade upp sig . O Nina tog kort o hade sig haha . Sen va jag hos henne på kvällen med och det blev lite tv och myyyyyyckeeet dator . Skulle försöka oss på o fixa till designen på hennes blogg , vilket inte är lekande lätt precis . Men det va en roande stund haha ;)

Ikväll är jag ganska trött vilket är ovanligt redan . Ska nog göra mig redo för sängen och ta med datorn dit .. titta på lite skoj som man missat på tv o lite hihi.. gytt det .
Sov så sött . //YANKALAJN


RSS 2.0