Lite av varje

Hola .

Lite snabb uppdatering... måste hindra att bloggen dör ut lix .
En blandning av skratt och tårar . Så kan man sammanfatta senaste tiden här i staterna . Eller här i vårt El Cajon . Blame it on the El Cajon . Helt enkelt . Sjukt mycket som händer just nu med allt som jag nämt innan , och ni som ska veta om det ni vet det . Mycket mer finns inte att säga här .

Måste säga att jag har underbaraste vännerna här borta iaf och ni är guld värda .
Lite av vad som har hänt det senaste är iaf:
Disneyland med familjen förra veckan... Sandy , Evan & Emma var med och vi bodde på Grand Californian Hotel . Det var himla mysigt och jag fick inviga Tinkerbell outfitten . Evan var klockren som Michael Jackson... folk överallt ville ta kort med honom haha ;) Åkte massa åkattraktioner och gled runt o trick or treatade . Sov över tors-fre och det var skönt med en liten liten paus från vardagen .
Har varit på Lakrits-jakt med Ture . Och fick även på Disneyland bekräftat att godiset i det här landet är värdelöst . Snart blir det IKEA igen !! =) Har promenerat lite kvällspromenader i mina kvarter . Något som borde göras oftare . Luften är så skön på kvällarna .
I söndags drog vi ett gäng till Balboa Park och gick en "haunted trail" vilket var SÅ JÄKLA KUL ! Rädda var vi fan allihopa men vilken kick man fick . Det va himla härligt faktiskt . Tur att man hade beskyddare . Jag hade never ever gått där själv vill jag lova . Sen blev det fruitylichious frozen youghurt som avslut på en bra kväll . Och ja.. sen blev det Bruno också , just det... ussssch.. fick gömma mig i kudden . "Whaaazap , I'm Brunooo" .

Idag har jag varit glad för fick träffa min Lara innan . Vi hittade ett mysigt litet litet Starbucks . Och drack pumpkin spice lattes.. yammie . Vädret ute idag har förövrigt varit såå härligt tycker jag . Nästan på vippen till regn.. sköna vindar och lite svalare har det varit och jag har verkligen uppskattat en sån dag för det händer ju inte alltför ofta här borta . Jag kände mig pigg på nåt sätt :) Lara är förövrigt världens bästa och guuu vad jag tycker om henne :)
Hon visade mig massa fina bilder från Island så nu har vi bestämt att jag ska följa med henne en gång när hon åker "hem" . Sen har vi också pratat mycket om mitt hår . Haha . Snart snart är det äntligen dags för mig att få bli brunett igen .. jag längtar så mycket ! Det är brunett jag vill vara har jag insett .. och vad folk har tjatat på mig . Det är ju bara Halloween och Tinkerbell som gäller först . Och jag ser så sjukt mycket fram emot Lördag !! Spoookisch . Fest och första utgången.. vilket inte är en dag för tidigt :)

Puss o kram


Shit happens..

Hej och hå .

Skulle mest berätta att jag fortfarande lever . Har haft det sjukt tufft den senaste veckan och lite till och bloggen har därför varit det sista man tänker på att fixa med . Jobbiga problem med både privatliv och arbetsliv och självklart kommer ALLT det jobbiga på en och samma gång ! Många saker har verkligen förändrats på sista tiden och jag har varit så nere i allt att jag inte riktigt känt igen mig själv . För jag är ju inte mig själv om jag inte är glad ! Men jag tror att saker kommer ordna sig . På ett eller annat sätt . Jag har inget att förlora . Tufft är och har det varit men "det som inte dödar en gör en starkare" . Så tänker jag . Jag klarar det här . Jag tänker inte dra upp vad någonting handlar om här för det är alltför invecklat .
Tackar gud för Lara och Ture . Utan er hade det varit kört , det vet jag . Jag vet att ni finns där och hjälper och stöttar mig till hundra och jag är otroligt glad att jag har er !

Saknar min kära familj - Ni är bäst och jag älskar er oändligt mycket !
Puss o kram

Surfing & Roadtrip till Hollywood

Hej hopp .

Redan onsdagkväll . Häärlisssch .
Hade en sjukt toppenbra helg den som var :)

Fredagkvällen blev bara lugn . Hälsade på Ture en sväng och hjälpte honom lite med skolgrejer . Han va mest nervös o inne i sitt plugg för han skulle ha sin "checkride" tidigt på lördagen . Så jag hälsade bara på en liten stund innan jag åkte hem o la mig i skaplig tid för en fredagkväll :)

Han klarade testet så nu är han officiellt pilot på riktigt :) Wiee . Lördagen började med att Lara och jag drog iväg till Mission beach för o testa på surfing . Laddade hennes bil med 2 surfingbrädor som va så stora att de knappt fick plats.. vi hade som en vägg mellan oss därframme haha . På stranden träffade vi även Jessica . Vågorna var ganska vilda men kul va det . Lite saltvatten i strupen , hjälplös mot en stor våg som bara sköljde ner mig , och att bli slagen i huvudet av brädan.. var det värsta som hände . Haha , för övrigt va det skitkul ;) Rätt som det va hade Lara & jag 2 efterhängsna amerikanare efter oss som skulle lära oss haha . Efter några härliga timmar på stranden drog vi sedan mot PB och Youghurtland för en Frozen youghurt med massa jordgubbar , blåbär & cookiedough i som är ett måste :) Yaaamie ! Sen drog vi alla hem o fixade oss . För senare skulle Jag , Lara , Jess & Frida iväg till Miramar Airshow . Frida är förövrigt en ny Au-pair tjej som är mycket trevlig :) Lara var chaffis och hon kan konsten att överraska en på vägarna under sin körning minsann.. hahaha , no comments ;) I Miramar var det mest kallt och mörkt och tråkigt tyckte vi.. så vi drog faktiskt tillbax till Santee ist . För att käka lite Kinakäk på Panda express som är så gott så . Sen pratade jag med Ture för o kolla vad som var på g . Åkte bort till "de flygande Holländarna" haha . Vi bestämde oss för bowling . Jag , Ture , Jessica , Frida , Maria , Steve & Oskar tror jag det var :) Och kan ni tänka er.... att JAG vann ? För en gångs skull . Haha , jag förvånade mig själv rejält där . Jag som inte gör annat än att komma sist i allt här in the States haha . Trevlig kväll . Sen drog jag & Ture hem till honom o somnade gott .

Nästa dag kände jag mig trött som jag vet inte vad . Men det var bara att bita ihop när klockan ringde och lämna den varma sköna sängen . Snodde en Monster i kylen så jag skulle överleva . Mötte upp Lara på våran mötesplats ;P Sen blev det asgod gröt från Starbucks till frulle . Vi träffade Daniel & Jessica på flygplatsen (den lilla flygplatsen i El Cajon alltså vid piloternas skola) . Sen åkte vi iväg o plockade upp Frida . Sen var vi redo för en ROADTRIP TILL LOS ANGELES :D Det blev en sjukt bra dag ! Massa kul var det . Vi tog en hel del kort på Walk of fame , gjorde en guidad busstur bland alla filmstjärnors hus , käkade & flummade runt . Jagade bl.a Dr Phil med bussen och såg William H Macy eller vad han hette :) Fick se Beverly hills och Hollywoodskylten och allting vi ville se . På vägen hem stannade vi till i Santa Monica och Laguna Beach och körde genom Newport beach . Kände verkligen the OC på hög nivå där :) Härligt va det ! Massa flum i baksätet blev det med när Lara & Jag började bli för trötta haha . En massa skönsångssjungande och skratt och flum . Stackars Daniel som fick stå ut med allt medans han skulle köra haha.. men han gjorde ett utmärkt jobb :) Sjukt nöjd med dagen var jag när jag kom hem .

"Jag tror jag måste spy" . "Men veva ner rutan då kära du!?" hahaha .

Måndag , Tisdag , Onsdag har nu passerat förbi snabbt . Har som alltid fullt upp , jobbar mycket och hinner inte med hälften av vad jag hade önskat . Men har som vanligt hängt med Ture en del . Vi har börjat kolla min Gossip Girl box som jag har (hans ide´ hahaha) . Det är väldigt trevligt :) Igår fick jag oxå ÄNTLIGEN mitt hår fixat . Det vill säga utväxten . Kör på med det blonda ett tag till för jag ska ju va Tinkerbell på Halloween :) Det va sjukt skönt att få det fixat , har verkligen varit urless på mitt hår ett tag ! Det var tack vare Lara som hjälpte mig och skjussade mig och allting . Hennes värdmamma Ruth är frisör och hon fixade mig på salongen . Sjukt najs . TACK LARA !!!!!!!!!!!

Har redan lite planer inför helgen och jag längtar och tror det kommer bli lyckat :) Fritiden man har här nere är verkligen underbar . Önskar bara att man hade mer av den varan men men ;)
Puss & kram

Everything that shines ain't always gotta be gold

Heej !

Fredagkväll och klockan är strax 19 och jag har slutat och tar HELG :D Men jag lovade mig själv att innan jag drar någonstans ikväll så ska jag se till o uppdatera bloggen . Det är sjukt vilket upptaget liv man har här.. aldrig hinner man med detta haha .

Lite drygt en vecka sedan jag skrev sist ..
Förra fredagen hade jag en riktigt tuff dag . Den började inte alls bra .. min värdmamma kan va lite speciell ibland när hon är på det "bitchiga" humöret vilket vill säga stressad & trött och hon låter det lätt gå ut över oss andra i huset . Hon är verkligen snäll och så annars men ibland börjar jag undra haha . Nä men , hon är definitionen av STRESS helt enkelt . Ska inte gå in på detaljer men hon var helt enkelt en orättvis bitch mest av allt . Jag kände bara blä på allt och det var sjukt jobbigt alltihop.. ville bara åka hem till mitt liv därhemma . Men vad gör man om man har det jobbigt här ? Jo man ser till o få prata med storasyrran som oxå varit Au-pair haha . Då kändes allt bättre . Vi pratade över 1 timme om massa saker . Du är bäst ! Och sen berättade jag lite för Ture och han kom o hämtade mig direkt och försökte göra mig gladare vilket han lyckades med :) Han hade oxå med sig en kompis från Kina som heter Meng.. och är heeeelt galen . Haha.. kan inte sluta skratta åt människan .
Senare på kvällen träffade jag Jessica , en Au-pair tjej från Jkpg... och vi drog till Ture som skulle ha födelsedagsfest för en annan kompis , Maria . Invecklat :p Det va iaf party och det var väääldigt trevligt ! Vid 5 tiden nåtsånt tror jag vi somnade .. vi va bara 5 tappra själar kvar haha .

Lördagen blev det sovmorgon . Och vem mådde sämst dagen efter om inte Ture ? Haha.. har aldrig sett nån må så dåligt tror jag.. men det va självförvållat . Jag drog o kollade på Natalies fotbollsmatch medans han sov lite mera.. sen kom jag tillbaks igen och vi chillade lite . Sen drog vi ett jäkla gäng på bio . Typ hela ligan . "Surrogates" hette filmen och den va väl sådär hehe ;S

Söndagen hade jag , Lara & Jessica en riktigt härlig shoppingdag ! Dagen började med att vi närapå fick bensinstopp och jag hörde bara "oh herregud , oh herregud , oh herregud" från framsätet hahaha . Men vi kom i rättan tid lagom till en bensinmack .. bra jobbat.. sen körde vi fel så in i norden även att vi hade 2 st gps:er . Haha , men vilket äventyr . Kul va det . Sen va vi nästan inne i Mexico =) Eller ja vi skulle till ett jättestort outlet mall där man kunde shoppa billigt precis vid gränsen . Och shoppade gjorde vi minsann . Hittade massa fint och jag var sååå nöjd med allt . Trevlig dag ! Och många "mexare" såg vi haha . Senare var vi tjejer uttråkade så vi våldgästade diverse pilotlägenheter med vår närvaro innan vi drog på andra äventyr haha . Slutligen drog vi ett gäng och spelade lite biljard.. och som vanligt visade jag min expertis på att skjuta i den vita bollen mest av allt .

Denna veckan har mest varit jobb . Och träffa folk . I tisdags träffade jag en MALMBÄCKARE härborta <3 Haha . Nämligen Daniel Tjärnén som är här på semester just nu . Vi Starbuckade och snackade en massa och det va väldigt schysst . Sen har jag umgåtts med Ture mycket som vanligt . Vi har återupptagit vårat Star wars tittande och M&M:s ätande haha :) Igår var vi på gymmet oxå . Jag mötte han & hans polare där och sen åkte han med mig hem . Precis när vi kommit upp till hans lägenhet kom jag på att jag hade glömt min klocka på en maskin på gymmet :/ Ture insisterade på att vi skulle åka tillbaka och hämta den på en gång . Medans jag mest suckade och inte orkade hehe . Men han sa att vi visst skulle tillbaks och hämta den.. han skulle ta sin bil och köra dit mig.. ge mig en påse med M&M:s att äta i bilen och sätta på min favoritlåt så jag orkade med det . Han är för söt . Det va ganska komiskt just då men det låter kanske inte så kul när man berättar haha .

Fredag idag och jag är glad för det :) Hängde med Lara innan och en stund med Jessica . Vi har letat Halloweenkostymer . Tillslut fick jag ihop en najs Tinkerbelloutfit som jag köpte... :) Kuuuuul det ska bli ! Haha.. Lara & jag provade även på att vara Wilma Flinta och Daphne i Scooby doo men jag vet inte riktigt om de illorangea perukerna gjorde oss rättvisa ;)
Helg helg helg.. jag vet inte vad jag ska göra ikväll men jag tänkte ta reda på det nu ... skriver mer om helgen sen och snart måste jag uppdatera med lite bilder också.. har ju massa från Hollywood m.m. som jag inte hunnit lägga upp än :)

Puss & hej

RSS 2.0