Gott nytt 2011

Idag har jag varit inne i stan och bl.a fikat med Carrut ! Chai-lattemums ! Var väldigt trevligt och jag fick en jättejättefin födelsedagspresent , huuur gulligt ? =)

 

Nu är det bara 2 dagar kvar av 2010 !!! :) Ett år som har varit övervägande bra men också delar som varit jäkligt tuffa ! De jäkligt tuffa bitarna hörde till USA-livet kan man väl säga . Och litegrann till Svensson-livet med . Men också sjukt många bra bitar ! Jag är nöjd med året . Men väldigt glad över att man är på hemmaplan igen faktiskt ! Det kan bara bli bättre ;) Sen tror jag också att sommaren 2010 var den bästa någonsin typ... så himla mycket kul man gjorde ! Längtar tills våren nu =)

 

Och jag ser så mycket fram emot fredag och nyårsafton ! Avenyyyyyyn here we come ! Med fina brudar :D Sen väntar en mycket spännande händelse på mig också men det är inget jag kan avslöja här ;) Nåt jag längtat efter ett bra tag nu och som ska bli sjukt roligt och bra ! ;D Ge mig fredag ! Snart hoppar vi på bussen Amandy och jag... mot äventyr !

Jag älskar Göteborg ! Jag tror att efter nyår blir det såhär: Jag skiter i Oslo och satsar på Götet istället ! Kan inte bli annat än succe' ;)

Har också ett bra nyårslöfte... nu JÄVLAR alltså !

 

Nytt år - ny start... och jag ser fram emot 2011 som tusan ! Det kommer bli ett väldigt bra år , det är jag helt säker på ! d;

 

GOTT NYTT ÅR !

Var rädda om er . Puss & kram

 

 


Julen 2010

Åh , vilken fin jul det har varit ! :) Och fin födelsedag !

 

Julafton blev det lite jobb först , vi hade det riktigt smidigt... sen hemma lite innan 11 och bytte om osv . Sen drog jag upp till sötaste farmor & farfar och kramade om dem en stund innan det bar vidare till morfar för julmiddag med släkten . Kände mig så hungrig så jag kunde dö ... så det satt rätt fint ;) Kalle tittade vi såklart på . Sen vart man såå trött så slumrade nog till en liten stund där haha . Sen hemåt en kortis... sen samlades alla igen hos moster Camilla och kusinerna . Vi drack massa go glögg och fick lite julstämning av nån julkonsert på tv me Måns Zelmerlöv d;  Samtidigt som vi flummade och även åt lite julgröt och massa annat gottigt . Sen var det dags för paketleken... vår nya tradition ! Hahaha... sjukt va det gick hett till men kul som fan var de . Och jag fick precis allt jag ville ha . Jättefin adventsljusstake med tomtar , grå fingervantar med en ros på , body butter med passionsfruktdoft och en "I love X-mas" godisskål . Och snart skulle klockan slå midnatt och det blev min födelsedag så jag fick en present av moster... det var en så himla fin lampa som man sätter på väggen som är som en storstad så lyser ljuset genom alla fönstren på skyskraporna osv ... blev jätteglad :) Hon tyckte den passade mig och det tyckte jag med... :) Längtar så tills egen lägenhet och det hoppas jag verkligen det blir snart ;) Sen när klockan började närma sig 01 kände jag att det va dags o bege sig hemåt då det snart va dags för mig o gå upp o jobba igen ;) Så mysigt har det varit att få vara med min fina familj och kära släktingar i år.... love !

 

Juldagen var också glidig på jobbet och jag fick gå hem lite tidigare för att jag fyllde år :) Skyndade in i duschen och började göra mig iordning för jag vet att jag brukar ta lite tid på mig en dag som den haha ! Likadant varje år . Sen gick också telefonen varm med samtal och sms o massa kul FB grattis att läsa.. så jag hade lite fullt upp . Syrran & co kom kl 13 och självklart va jag inte färdig riktigt då ;p Men jag sprang lite fram o tillbaks och vi åt väldigt god mat...  ingen julmat ;) Sen blev det supergod marängtårta och öppning av paket... både julklappar & presenter ;) Och barnen fick sina julklapps med :) Jag blev väldigt nöjd med allting... vissa saker hade jag valt ut själv... och sen blev man glatt överraskad också ^^ Alldeles för mycket dock... vet inte om jag varit sååå pass snäll faktiskt :D Sen hade jag fixat klart mitt hår också och lagom tills dess plingade det på dörren ... Nina klev in i stugan :) Vi mös lite på mitt rum o jag fick paket... vi shottade lite Sourz och sen lite tårta till ... sen var vi tvugna o skynda in till stan med papi som chaffis . Fest hos Emma G ... var väldigt trevligt ... dock hann man inte va där så länge innan vi va tvugna o dra ner till hotellet . Galet tidigt man måste va där... 21 tiden . Vi råkade som vanligt hamna före i kön så vi kom in rätt snabbt... hehe... och därinne var man till kl 02... sjukt länge men tiden gick ändå snabbt och jag hade faktiskt kul varenda minut ! Haha... träffade massa folk.. en del man inte sett på evigheter... och sprang runt hit & dit och upp & ner och överallt... och dansade och träffade folk :) Hihi . Sen blev det galet bra efterfest med Nina och co ... haha... går till the history d; Sjukt kul kväll och bra födelsedag !

 

Annandagen var man stendöd pga sömnbrist.... blev sängläge hela dagen sen . Och igår blev det in till stan en sväng... kollade lite rea men hittade nada... bara massa stök & jobbigt... och så svinigt kallt ute... led verkligen . Men syftet med dagen var en långfika med världens bästa Jessica Lax... vi har inte setts på 1 och 1 halvt år !..... herregud ! Så det var välbehövligt med några timmar på Thimons minsann . Ska snart åka upp till Sthlm o hälsa på henne... ska bli kul !

Idag är det tisdag redan och jag ska bara ta det jävligt lugnt ;) Skönt som bara den med lite mellandagsvila .

 

På fredag åker jag och Amanda buss upp till Göteborg för att fira nyår i en lägenhet vid Avenyn :) Hon , jag & Nina H äre . Och kanske lite fler folk sen , och utgång blir det med :) Ska bli så himla kul att jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen haha... det kommer bli så himla bra !!! Äntligen blire Gbg ! :) Dock tror jag ingen nyårsafton nånsin kan slå Las Vegas förra året.... då jag också nästan blev en gift kvinna hahaha... men försöka går ju alltid ;)

 

Puss och Gott nytt år !

Janni

 

 

 

Här är ett litet kollage jag slängde ihop lite snabbt på ett par paket i jul , lite som jag kunde hitta bild på:

 

* Make Up Store sminkkurs med makeup-artist och produkter till samma värde :)
* Sourz äppel shot , godaste !
* Vägglampan
* Skor från Monki
* Armband , Pearls for girls
* Body Butter som luktar ljuvligt
* Naomi Campbell parfymer
* Väska med kedjor som handtag

Julen snart här :)

Seeeg man är här .

 

Lite av vad som har hänt det senaste:

Trevlig shopping dag i Ullared med familjen, jätterolig tjejfest hos Angelica med en liten Högland utgång på det,  jobbat massvis, hängt med nära och kära, Jkpg shopping med mamma & pappa + julbord, julmys, julklappsletning och mys med friends igår på A6 :)

Hade en väldigt lugn helg nu den som var... inget Gbg blev det utan jobb och lite sånt ist .  Måste vila upp mig nu inför julhelgen och allt . Dessutom är det examensparty hos Jane imorgon... sen en dag kvar , sen julafton ! Och sen min födelsedag.. och då blir det party igen :) Längtar ! Blir tårtmys hos mig först med lite vänner som kommer... sen på mer fest nånstans... lutar åt Nässjö faktiskt...allt annat blir så krångligt..  och så utgång . Bryr mig inte så mycket om vart vi hamnar faktiskt för huvudsaken är att jag har några av de allra bästa där :):):) Ska också jobba 4 timmar på morgonen både julafton & juldagen.. men det är soft och gött med lite storhelgs OB :D Sen är det snart nyår... och den ska tillbringas i Göteborg iaf ^^ Kommer bli så bra och jag är så glad !

 

Vi får se när vi hörs :) Out of motivation... och mycket att stå i såhär i juletider...

 

Mys på nu alla ! :) MERRY MERRY CHRISTMAS

:*


Barnvaktsmys

Hejhopp :)

 

Helgen blev bra sen... väldigt lugn & skön . Fredagen bara "va" jag och gjorde ingenting . Sen fick jag va fylletaxi senare litegrann , intet ont anandes :) Lördagen blev det finfrulle o lite häng med gott sällskap . Senare kände jag för att hitta på nåt kul . Var lite sugen på utgång eller nåt i den stilen men kvällen slutade i Anneberg hos Emma & Andreas i deras nya fina hus som de precis håller på o flytta in i . Såå himla bra kommer det bli :) Där var också Angelica och vi 4 myste hela kvällen fram tills småtimmarna med massa snack , godis , chips , vin och WII-dueller ;) Så himla mysigt . Oh vad ni är bra !

På söndagen trodde jag att jag va ledig .. men fick meddelande om att en tjej va sjuk så jag fick hoppa in o jobba lite i Jönkan... så det var bara att ta sig in dit... men inte ledsen var jag för det.. tycker det är skitskoj :) Så lite intervjuat blev det .

 

Nu hela måndagen och tisdagen har jag varit ute hos syster & Mårten och myst och sovit över . Har barnvaktat Wille & Tess lite och hämtat dem på dagis båda dagarna... snällare och sötare barn vet jag inte var man hittar !? Stjärnorna =) Tänk att de redan strax fyller 5 och 2 år hihi . Vi har haft det så mysigt ! Igår tog jag , syrran & Tessan en liten sväng till Sävsjö med.. kollade på lite olika Outlets o grejjer och hittade faktiskt en superfin jacka för bara 200 spänn :) Idag har jag varit i NÖ en sväng.. blev en Thimonsfika med Marren som jag inte träffat sen i somras... det var kul o tjöta lite måste jag säga ! :) Chailatte med , det är grejer !

 

Nu väntar jag på helgen . På fredag blir det ULLARED och julklappshopping... med mamma , pappa & brushan . Jag gillar't ! :) Lördagen hoppas jag det blir fest med lite flickor ... ska jag äntligen få gå ut i Jkpg som jag tänkt nu i typ 4 veckor !?? Haha... den som lever märker :D

Men mest av allt längtar jag till helgen efter denna .  Åka till min lilla stjärt i Gbg ;) Hurra ! Längtar så mycket...

Sen är det ju närapå jul efter det . Och jag fyller år !

 

Janni

 

 

 

p.s

Jag har införskaffat 2 klänningar till julfester/jul/födelsedag/nyår . En från Vila som är en tubtopp i grått leopardtyg upptill och svart tyg nertill.. jättefin och festlig men har tyvärr ingen bild på den . Och från Nelly klickade jag hem den på bilden , passade på när det är fri frakt och jag googlade fram en rabattkod :D Sen är bara frågan vilken man väljer till vilket tillfälle =)

 

 

 

p.s igen:

Jag har oxå julpyntat min Macbook haha... ungefär såhär... fint va ? :D

Vi firar nu i Dec också 1 år lyckliga tillsammans.... aldrig ska jag svika MAC (;

 

 

 


1:a December

Välkommen December :)

 

Idag är det den 1:a Dec alltså ... och det tror jag blir en mycket mysig månad med lucia, jul, födelsedag, nyår och allt annat kul som väntar! Klart man njuter EXTRA mycket i år av allting eftersom att det för ett år sedan var San Diego och palmträd som gällde för hela slanten . I år blir man chockad av massa snöööö och allting som hör till . Kallt som attans och ja... mörkt ! Men inte ska man klaga inte :) Det här ska bli riktigt mysigt ! Idag sken solen på morgonen så då passar jag jämt på o gå ut en promenad så man får i sig lite D-vitamin och annat härligt . Mamma o jag ska väl baka lite julmys nu snart i eftermiddag.. sen måste man ju kolla in adventskalendern ikväll.. och även försöka hitta nånstans på nätet där man kan kolla Victoria's Secret Fashion Show som rullade på amerikans tv inatt.. ett måste att se det ikväll :) Nystädat och lite ommöblerat på rummet med.. och en julstjärna i fönstret har jag fått ;)

 

För övrigt är mitt liv lite "hemligt" just nu haha . Det händer lite roliga och spännande saker :) Ingenting man kan berätta om här dock tyvärr . Ingenting jag heller vill berätta om just nu . Den enda som vet ALLT är Emma det :) Och det är bra ! För Emma och jag vi är så lika på många sätt och vi förstår varandra... och det är så skönt att ha någon som man kan bolla alla sina tankar med.. och man vet att det stannar där :) Igår hade vi mysfika i stan .. lyxade till det lite med prinsessbakelser och så diskuterade vi våra olika dilemman och sånt just nu . Den som lever får se hur det blir , men hursomhelst så blir det nog kanon till slut ! ;) Efter det hämtade jag kusinen min på Brinell och vi drog till simhallen en runda och simmade & bastade.. så skönt i kylan :)

 

Helgen som gick var helt okej den med . Mys i fredags.. hihi.. tacos , godis , film och massa bra blev det ! Gillar ! Sen bar det vidare med buss till Vetlanda . Där shoppade jag en fin jul/nyårs-klänning som jag spanat ut i Eksjö förra veckan men som inte fanns i min storlek där... men nu köpte jag den :D Sen hem till Amanda & Johannes . Senare på kvällen blev det partyparty . Skulle gått ut i Jkpg men vi kom tyvärr aldrig så långt utan stannade där ist då vi hade så kul på förfesten . Utgång o grejer sen ! Och en jävla kväll slutade det senare i där ingenting stämde :( Aldrig varit med om maken . Men men ... NU är det bra iaf . Lever , och mår bra igen :P Söndagen låg man död till kl 18 haha ... sen kom världens bästa Mårten och hämtade mig där jag höll hus och skjussade mig lite hit o dit , vi köpte oxå en familjepizza och drog sen hem till han & syrran där mamma & pappa med var . Och sen hem lite senare =)

 

Redan torsdag imon .. veckan hittills har gått så snabbt ! Imon blir det en jobbkväll med Linda som jag ser fram emot :) Sen är det fredag . Då finns det en person som fyller år ;) En stjärt ! Haha :D Så kanske bär det av västerut för att fira denne under helgen och hitta på lite bus . Eller så får det vänta och jag blir hemma och hittar på lite annat , det märker vi :) Spännande spännande . Fått nytt löshår på posten idag med haha wohooo... äntligen.. nytt fint chokladbrunt :) Mitt gamla har jag haft i 1 och ett halv år och det har blivit så tunt... så nu har jag ett nytt bra och fint som jag ska sköta om lite bättre med . Jag tycker det är så fint med långt hår bara .

 

Nehej , men nu har jag en del att stöka med minsann :)

På återseende alla filurer . Hoppas ni får en mysig Decembermånad :)

Puss kram


RSS 2.0