Eksjökväll :D

Dåligt med uppdatering.. zorry .
Idag är jag tlött ! För att det inte blev så mkt sömn efter lördagskvällen . Sen kunde jag inte sova alls bra inatt.. oså upp o jobba på det . Men annars e det bara fint ;)

Veckan som gick va rättså trevlig :) Eller mycket trevlig rättare sagt .
Jkpg med Emmsan i torsdags . Har aldrig sett Emma så nervös haha . Gud . Nya skor hittades.. so nice !
Fredan hängde jag lite på stan med Nina o det blev en mumsig fika . Sen hade jag en helkväll med Carro . Käkade tacos & godis o såg filmerna "Benjamin Buttons otroliga liv" och "Yes man". Trevligt det . Och om filmerna: Nr 1.. det tog ca 2 timmar innan Brad Pitt blev snygg haha :S Och Nr 2.. slår ingen annan av Jim Carries filmer . Lite lagom underhållning blir väl betygen haha .
Lördagen blev det Jkpg med Marinski och hälsa på syster och älskade lilla flickan . Lilla Tessalonikan som är sjuk så vi var där och hälsade på . Men det går åt rätt håll nu och hon blir allt bättre vår lilla ängel :) Sen fixade Marren o jag lite på A6 o sprang runt som 2 vilda höns . Senare va det PARTYTIME . Dags för Emma & mig o ta en riktig Eksjö-kväll . Shit vad roligt det blev ! Hihi . Behövdes en sån kväll nu . Även Mandy va där o väntade ;P Och då blir det daaaaans för allt vad vi är värda . Och det hände en najsig sak oxå som jag hade "planerat" i förväg typ oså plötsligt händer de lix.. hahaha , bäst jag e ! Jag dog lite ;) MM mm . Lyckat yees . Tack alla för en rååålig kväll ;) Men min gympadojja försvann.. jag sörjer djupt.. vad har man för nytta av 1 sko liksom . Hoppas innerligt på att en av nötterna har den .


Snart blire glass !

Pusshej


Sen kväll..

Hola bandola

Trodde nätt och jämt jag skulle avlida i söndags för man va ju inte så pigg efter fredagens & lördagens bravader.. men bruschan min kom och hämtade hem mig från Jönnet och på vägen hann jag inhandla en fett stor påse sourcreamchips & cola och det var rena gudagåvan i det läget och efter detta blev jag "helt normal" igen haha :D Så nu vet jag vad det är som botar mig bäst hoho . Förövrigt hade jag bara ätit en påse nudlar på hela lördan , kanske inte världens stabilaste .

Måndan fick man sova ut lite . Va inne en snabbvisit i stan med på lite ärenden + sola & en promenad runt sjön . Sen åkte jag hem för en till promenad med lillkusinen.. (14 år) :P Hihi .. älskar att prata högstadiesnack med henne haha :)


Nu ska jag snacka seriöst en stund , får se hur det går...

Idag har jag mest chillat för vädret har varit gräsligt :'( Men det kan vi ändå inte göra nåt åt så varför klaga ? Sen fyller Ottilia år idag så va bjuden dit en sväng vid 19 . För er som inte vet så är Ottilia en vän och den enda som jag gått i samma klass som från förskolan till sista året på gymnasiet . Hos henne va det en himla massa folk . Kanske 20 pers eller fler . Bjöds på 4 olika sorters tårtor o massa PFFFT dricka (soda streamad) :D Trevligt . Jag skulle förövrigt tro att alla som var där är kristna . Utom jag . Och jag kände väl inte så många av folken som var där . Kändes lite konstigt men det är ju inte så svårt o passa in så sätt.. man får ju va glad & trevlig o bjussa lite på sig själv så brukar det gå fint , då passar man väl ihop med de flesta människor liksom ? Men jag kände mig kanske samtidigt lite annorlunda från hur dem är . Alla är ju "vanliga" människor och roliga o trevliga...no problems så menar jag .  Men kändes ändå som sagt lite udda ändå att typ vara ensam om att inte tillhöra "den kristna gemenskapen".. haha , vet inte hur jag ska förklara hur jag kände mig riktigt , men tanken slog mig . Kan också säga att det var några personer där "från förr" som man kanske inte har träffat eller umgåtts med på några år och som liksom inte känner en knappt längre . Då kan man tänka att "oh , hon tror ju att jag är sån eller sån som jag kanske var då men nu är jag inte samma person längre"... iih , sånt kan kännas lite jobbigt ibland . Men somsagt , bara till att köra på och vara social & trevlig . Det va en trevlig kväll liksom men poängen med att jag skriver om detta är att jag började genom detta att tänka på hur mkt man uppskattar de vänner som man står nära nu .. de som verkligen känner en utantill och innan och vet precis hur man är och funkar . De som man verkligen kan vara sig själv med och som accepterar en trots fel och brister.. de som vet allt om en men som älskar en precis som man är . De som man inte behöver förklara hit och dit hur man känner för de vet det redan . De man bara kan vara tyst med en stund utan att det blir nån pinsam tystnad . De man bara kan flumma runt med och göra bort sig för men de tycker precis lika mkt om en för det . Jag vågar alltid vara mig själv i alla sammanhang - men ibland är det bara så smidigt och skönt när man är så nära att det inte finns något att förklara . Jag har världens bästa vänner och ni är mer än allt för mig .

Ja-a , jag vet inte om ni förstod nåt av allt dedära men kände bara för att skriva lite serrö =)
Nu är jag pigg så det blir titta web-tv i sängen tror jag en stund . Take care .. nathsii d;

Mayhem , du vet att det blir Mayhem
..mest spelad just nu ;)


Sliver m.m

Helgen har varit sketabra ! Har fått träffa massa av mina favoriter ju ;)

Fredagen va väldigt soft . Hade en mysdag i Eksjö med Emma och vi bara gled runt och tog det lugnt på stan och gjorde lite av varje i vår egen takt ;) Blev god fika , promenix , lite affärer , godis & sola bl.a. Sen åkte vi hemåt o fixade till oss lite . Sen blev det Nässjö för Havanna och en skön kväll hos Oskar med baaara den bästa musiken såklart . Bara feelgood o tjöt =) Blev väldigt sent vi kom tillbaka till Anneburg... så vi vaknade förstås sent . Solen sken som bara den o vi satt ute på trappan o hade lite mysigt .. men sen va det ju dags för mig o börja fixa inför fest igen . Haha , kändes lite skumt.. bara till o vakna typ o sen va det dags igen ju . Så drog in till Jönnet för o festa lite med grabbarna grus . Alltid lika trevligt ! Va på lite olika place o utgången blev på Sliver . Thanks guys !


En enda bild från helgen . Stoffe vännen & jag schteker på Sliver haha.. topnotch :D



Stoffe tycker att Adams vatten smakar trolldeg . Yaamie . Haha . Igår drack vi champange oxå . Baksmälla * 3000 men det va det värt . Träffade på en 12 åring som inte va 12 år på krogen med och som var bror till nån fast han inte va det . Oj vad invecklat :D That's how we do it . Och jag ska oxå bli broownie . Hej rå .

/Pöss

Gratis bio

Äntligen en "få gratis grejer" sida som faktiskt fungerar . Hurra !



Jag har varit medlem på denna sida en tid nu och tycker att den är väldigt bra och håller vad den lovar . Det går ut på att samla ihop poäng genom att t.ex besöka hemsidor , deltaga i tävlingar , handla från sidor och mycket mer . Dessa poäng är sedan värda olika saker som man kan växla in poängen mot . Biobiljetter är väl det enklaste att få ihop poäng till och det är ju aldrig fel ;) Men du kan också få presentkort från alla möjliga butiker såsom Nelly , Gina Tricot , H&M och allt möjligt . Jag själv handlar mycket på Nelly och valde att växla in mina senaste poäng till ett presentkort därifrån.. väldigt uppskattat från min sida :) Dessutom skaffar jag också poäng när jag handlar från Nelly . Busenkelt !

Så varför inte bli medlem här: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=72316
Och förgylla vardagen med att få lite gratis.. det gillar väl alla ;)

En toppenhelg !

Helgen i Örebro va verkligen super . Ibland känns det bara så skönt när man får komma bort lite och se ett nytt ställe.. man får massa ny energi igen :) Tycker verkligen om dig vännen.. så kul har det varit att umgås en hel helg när vi inte kan ses så ofta längre :)

I fredagskväll va jag framme och mötte upp Jessica . Gick hem till henne och fick se hennes finfina lägenhet . Gjorde iordning te & lite gott och snackade massa o kollade modeshowen.. var kul att se , va verkligen en rolig kväll de ;p Satt uppe ett tag innan vi la oss .

Sen va det ju då lördag och dags att ge sig ut på stan på en shoppingtur ;) Fixade lite och handlade massa på H&M .. sen blev det såklart bakpotatis med kyckling/curry på La baguette .. mumsigt . Satt där o chillade ett bra tag . Sen va det hem o börja fixa sig för kvällen . Sen kom det lite trevliga tjejer o melodifestivalen satte igång . Va väldans trevligt . Sen hamnade vi en sväng på värsta lokalfesten.. verkade ballt haha . Sen blev det en galen limousinefärd ner till Klaras .. va riktigt schtekigt såklart och skumpa bjöds det på ;) Tog en massa kort . Klaras va helt okej.. blev massa dans mest . Sen va det Mc donalds o sen hem o sova riktigt skönt :)

Mådde kanonbra i söndags och solen sken . Vi tog en promenad neråt stan och satte oss bland alla andra folk vid slottet och solade.. så härligt ! Sen blev det chailatte på ett cafe' och sen hem o göra tacos . Gott ! Kollade nån Polisskolan film me haha :D Sen gjorde Jessi kladdkaka och det va massa kul på tv:n . Sen pratade vi massa o råkade sitta uppe till 03 kanske hehe .

Sen va det måndag och dags att åka hem :( Då gick tiden jättesnabbt bara för det och timmarna försvann . Blev iaf mysig frukost med scones & te och bara chilla . Packa ihop lite och sen gick tåget hem vid 19 tiden .

Igår blev det en långpromenad i solen med Ninis . Det va najs ! Sen softa lite och ett långt samtal med Emma :) Sen blev det Ica med Nina o sen hem till henne o göra scones o mys . Kollade lite data & tv sen blev det Stomp the yard d;

Idag blev jag väckt av en unge som heter Cassandra haha (brors barn) . Hon kikade in på mitt rum hela tiden o undrade varför jag låg o sov fortfarande . Mhm jaa . Solen skiner iaf och det blir en långpromenad strax och sen hemmagjord pizza när jag kommer in ;p Sen måste jag träna lite med . Det är typ vad som står på schemat idag.. skönt o bara chilla lite nu :) Redan onsdag idag.. herre.. tiden går fort när man har fullt upp . Snart helg igen då höhö .


Mot Örebro !

Sådärja.. nu ska jag alldeles strax hoppa på bussen till stan , sen bär det vidare till Örebro ;) Anländer vid 21 tiden ikväll o då slutar strax Jessie jobba o möter upp mig . Kommer bli en mysig o rolig helg !

Tänkte hämta min dvd från modevisningen nu med innan jag går på tåget.. ska bli intressant o checka den . Vi kanske kan titta på den ikväll Jessica , kan ju finnas grejer på den som du oxå vill se haha ;)

Ikväll blir det nog bara lite lugnt sådär.. sen imon blir det ärenden på stan o fixa inför kvällen . Melodifestival night juu ;p Och utgång.. Klaras hoppas jag ?? ;) Kuuul ! Åker ju inte hem förrens måndag kväll så vi hinner nog med en hel del dessa dagar :D

Har "ny" mobil med - tack Oskar ;D I like , I like . Mkt bättre än min gamle schlet .

Nähej , dags o gå o kissa o kolla till packningen o dra . Hehe .
Trevlig helg ! Puss

"New York , New York... you gonna love it there ?"

Help me ? ;D

Någon som kan dethär med bloggdesign och kanske kunde hjälpa mig lite ? Jag kan nämligen ingenting.. fattar typ noll av dedär haha . Så så som min sida ser ut nu är bara gjort lite sådär provisoriskt och på chans o då blev det som det är nu . Sen har jag även märkt att i Mozilla firefox ser min sida ut som rööv haha . Måste va nåt som inte stämmer med allt haha . Har ju fixat i Explorer . Som sagt , lite hjälp vore verkligen uppskattat ;P Så man kunde fixa precis som man vill ha det.. för nää , den gör inte som jag vill riktigt..

Har duscheliduschat nu o ska fixa lite . Sen blir det in till stan o umgås lite med en av de roliiiaste killpolarna man kan ha . Osen TJEJORNA... massa film o beställa hem lite mat . Jag röstar för Coco Thai...

Snart dags för Örebro :):):):):):) Glad gladare jag .

Puss and bye


It's my life and I do what I feel right ;*

HELUU

Jag är frisk igen... jobbade tors , fre & lör.. och helgen har bjudit på detta:

* Kalas i fredags för kusinen Ida som fyllde 12 år . Delar av släkten va där och det sprang runt ungar överallt ;P Roligt o träffa Tommy & Linnea och deras kids Kim & den nya lilla tösen Moa . Shit vad stor Kim hade blivit.. såå söt va han ! Blev massa mysigt kvällsmatsfika & tårta såklart !


* Lördags efter jobbet blev det till o börja fixa iordning sig . Blev lite sent man började med dedär som vanligt men gick ju bra tillsist när man va klar haha . Blev fest hos Carrolajn ! Det va längesen vännen :) Redigt trevligt . Såklart var även Emma & Angelica på plats och 3 grabbs . Melodifestival och ostbågar... IIIIT'S MY LIIIFE *sjunger* . Det va najs ! Utgången kunde vi skitit i menmen.. now we know haha . Fick ju träffa Ninis iaf :) Blev att slagga i Anneberg.. för på söndan blev det en riktigt slappdag och det gillas starkt av oss ! Lite gott från pizzerian , cola , dillchips och massa bra på tv:n ;) Åkte hem me 22 bussen .

Har tatt igen mig lite idag =) Nu ska jag göra en supergod kvällsmat o sätta mig vid tv:n o mysa lite en stund eller två ;) Imorgon blir det lite jobb igen . Bestämde med Laxen idag att jag ska sätta mig på tåget mot Örebro för o komma o hälsa på henne över helgen sen.. verkligen längesen . Ska bli såå kul o mysigt att komma bort lite o framförallt träffa en av mina favvisar :D


For times we've had and times to come


Doft

Bara för att jag råkar gilla Escada parfymer ;)
Och den nya (längst ner till höger) "Ocean lounge" ska jag nog ta o köpa mig...



It sucks beeing sick

Har varit lite tyst här en stund nu - för jag har gått o blivit sjuk ...
Började natten till söndag . Typ magsjuka/feber/förkylning . Har inte kunnat äta något nästan på snart 3 dagar nu .. yoh . Söndagen va värst.. kunde inte göra nånting annat än o ligga i soffan . Så tråkigt för jag skulle ju följt med ut till syrran då men gick ju inte :( 39,4 graders feber och så jäkla ont i hela kroppen . Nu är jag bra mkt piggare men fortfarande inte helt bra . Magen e konstig och har ingen matlust ännu . Men snart blire nog bra ska vi se . Till helgen e jag nog kry som en nörkärna haha ;) Jag e såå SUGEN :D på party !

 

RSS 2.0