Mums

Tjopp tjopp .

Åh, sleeten e rätt ord. Blev ju ferry igår.. hemmafest med lite godingar :) Hade asatrevligt må jag säga! Thanks. Tur att Emma fick skjuss o kom med sen, loveli!! <3 Blev allt lite nervös när jag kom dit ensam först o möttes av två lättklädda nyduschade herrar haha! Hade väldigt roligt iaf så det va lyckat. Massa kul grejer haha :D Sov sista natten i lägenheten inatt.. sorgligt. Men mysigt till tusen ;)

Nähe, julbord nalkas. Ska bli kul o träffa massa släkt o kusiner man inte ser så ofta. Lilla farfar :) Hoppas jag inte somnar i en tallrik gröt eller något. Hehe.

Pouce

Nytta&nöje

Sådärja..nu har jag varit dutti och städat ur min kära lägenhet idag ;'D Kvar står nu en bäddad säng ifall jag kanske måste slagga där imorgon natt om det blir ferry ;) Sen ska även den flyttas och den 30 november har jag officiellt lämnat min etta i brandstationen som ett avslutat kapitel. Gaash , mycket roligt har hänt däruppe på våning 5 under året jag bott där ;) Nu är det Malmbäck som gäller en stund. Sen nästa gång det e dags för flytt ska det bli än ännu mera fresh och framförallt större lägenhet ;) Gillar't !

Hann med o träffa Mandy en liten stund också. Haha <3 Finner inga ord. Knas är du, knas är jag ;)

Nu ska jag kila över till kusinerna. Ska va lite "barnvakt" (åt en 11-åring & 14-åring haha)..för de ska sova själva inatt. Då vill de såklart ha sin kusin där som kan vakta huset mot bovar o andra hot. HÖHÖ. Jo men det blir myseigt :D Moster Camilla e på gala i Sthlm o träffar Martin Timmel. Najs for her. Hihi.

Jobb imon igen.. sen dricka vin, yaamie .
peaceout

Instruktionsbok tack ? :)

Förlåt att jag stjäl dethär från dig Emma, men det va så himlans bra ;)


Så tolkar du hans sms!

1. Han skriver jättekorta sms
Det betyder:
Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt bara vara "fin". Vi måste inte sluka adjektiv som om det var en hamburgare i närheten av en full David Hasselhoff. Om ni messar oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre. En kille som är hungrig är som att starta Windows i felsäkert läge, alla ikonerna syns men allting går sjukt långsamt.


2. Han skriver en jävla avhandling
Det betyder:
Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig så klockorna stannar. Det är så enkelt. Det är dock på sin plats med en varning: En kille som skickar sms långa som vasalopp innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara sjukt needy och sjukt svartsjuk. Så bli inte förvånad när han en vecka sitter och bölar Eva Dahlgren-ballader på din telefonsvarare bara för att du råkade stå i duschen när han ringde. Eller när han vrålar "Det skiter jag i - jag litar ändå inte på honom!" när du har varit ute och käkat med din bror. Fast den här snubben är säkert inte sån, eller hur?


3. Han använder smileys
Det betyder:
Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han har släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han är lite dum i huvudet, förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smiley när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt. Lite som när man klickar på "English for the hearing imopaired" på en dvd och får "helicopter schwooshing by" och "sad music playing"-texter. (Precis som om döva vet hur sorlig musik låter liksom.) Killar använder aldrig smileys sinsemellan, eftersom vi får heta fula saker då.


4. Han kommer med bortförklaringar
Det betyder:
Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" så kan du nog släppa honom. Men säger han att hans pappa hamnat på sjukhus efter en mystisk grävmaskinsolycka i Zimbabwe ska du nog räkna till tio innan du skriker att "Om du inte vill träffa mig kan du väl bara säga det!".


5. Han ställer frågor
Det betyder:
Det här är väldigt enkelt: ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Allvarligt? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess. Skickar han ett till? Intresserad.


6. Han ger dig gulliga smeknamn
Det betyder:
Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer" Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "sötbjörn" är inte speciellt rädd att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig "sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknamn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen".


7. Han "råkade" skicka fel
Det betyder:
Nej, det "råkade" han inte. Han vill antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. "Då syns vi vid 20:00 då?", och du bara "Va? Vadå 20:00?" och han bara "Åh, sorry, skickade mess till Anna och råkade trycka fel", och du bara "Vem då Anna?" och han bara "En kompis bara. Vad har du för dig då?" och du bara "Inget" och han bara "Ska vi ta en fika?". Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.


8. Det tar skitlång tid innan han svarar
Det betyder:
Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konstiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det. "Jag satt och kollade på text-tv" är i en mans värld en fullt godtagbar anledning till att svara först efter fyra timmar. Ja, jag vet, hade du gjort samma sak mot din kompis Sara hade hon ringt polisen och anmält dig försvunnen efter två och en halv minut.


9. Han sms:ar bara på fyllan
Det betyder:
Behöver du verkligen svar på den här?
Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "Vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån. Andra saker vi gör på fyllan inkluderar att visa röven åt taxibilar, bråka med ordningsvakter och att slå vad med vår polare "Fimpen" om vem som kan äta tre kebaber på rad. Låter det som ett sällskap ditt telefonnummer vill vara i?


10. Han sms:ar inte alls
Det betyder:
Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra detsamma i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom snabbare än Pete Doherthy glömmer ett rättegångsdatum. "


Grattis tjejer, nu vet ni!
Killar, stämmer det?


Raoor

Första glöggen för i år e nu drucken this night , skåååål ! Och i helgen e det första advent , yihaaoue !
Kanske blir det också lite fest på fredakvällen , who knows ? ;) Och lördan kommer spenderas med massa släkt o kusiner i Sandsjöbaden på julbord. För världens bästa farfar Hilding fyller snart 90 år. Har aldrig träffat nån bättre person än honom. (Och han var minsann en eftertraktad ungkarl när han kom till Malmbäck, enligt källor) HAHAHA . Självklart va det farmor som fångade honom :p Mycket får man höra när man jobbar i hemtjänsten då o då ;)

O jaa.. hemtjänsten, där har jag jobbat hela dagen idag. Världens softaste jobb för tillfället. Har fått sjukt mycket motion idag och pratat massaaaa med urgulliga panschisar :) Som jag sa till mamma "ibland är detdär världens bästa jobb du har". Imon e det jobb igen.. o alla är oväntat pigga och blir glada när jag kommer..tjöta lite, fixa lite käk, köra lite biiil, känna sig uppskattad.. jag trivs jag trivs !! :)

Jag vill till USA. JAG SKA TILL USA ;) Jag längtar ! Nina vi ska till USA!!!
Men först o främst längtar jag till julen. Exakt en månad kvar tills jag fyller 21 idag. O det blir en fet utgång som alltid ;) Eksjö på annandan ? Sen nyår ? ;D Jag har förövrigt skrivit en jävligt bra önskelista. Och jag ska spraaaaytanna mig till jul, nån som vill med ?

:*

En tanke..


It's just like deja'vu, me standing here with you..

Owh. Bra helg. Lugn helg. SKÖN helg :)

I fredags gick jag upp tidigt för en frukostfika på Thimons med min mysiga kattälskande vän Jessica. Hihi. Inte var dag hon är på besök här i stan inte. Blev osfralla med ostbräck och nån såndär moussebakelse som vi brukar köra me ;) Satt där i kanske 3 timmar. Våran tradition. Sen sa Lax att hon skulle komma hem igen en lite längre tid snart o då blev Jannike klaaad :D Blev lite på stan sen med & fick träffa Jennie också.. kul ! Sen tog mamma & jag en sväng till Coco thai - kycklingspett med jordnöttås. Var så förbannat sugen ! :'D Sen blev det lite till handling o sen en lugn kväll i Malmbäck. Dricka massa julmust o kolla Idol ;) Robin B var bäst. Faktiskt.

Imorse vaknade jag av att Jullen&Cassandra (brorsbarn) sprang runt o väsnades på nedervåningen ;) Så då mösade jag mig upp. Gick en vintrig promenad med pappsen :) Senare blev det Nässjö med Nina. Gyrostallrik med pommes & tzatsiki på 1 italienare & 1 grek. Bra skit. Sen drog vi till hemmakväll o införskaffade lite gott som vi myste med i Claras lägenhet. Kollade Narnia - Prins Caspian. Tack för en väldans trevlig lördagkväll babe!

Liam & Emma , tänker på er ! <3
Everything's gonna be allright


Gash vad jag längtar !!!

Hot and cold

♥ You're hot then you're cold

♥ You're yes then you're no

♥ You're in and you're out

♥ You're up and you're down

♥ You're wrong when it's right

♥ It's black and it's white

♥ We fight, we break up

♥ We kiss, we make up



Ta en apelsin

Har en himla massa o skriva om. Va en stund sen man uppdaterade ju!

En helsjuk helg har passerat förbi bl.a.
Och då är SINNESSJUK rätta ordet! Garvet på allt!

Fredagen va det tänkt det skulle blivit utgång i Jkpg men vi va fast i Anneberg liksom. Men vi hade väldigt mysigt o trevligt ändå. Sjöng ju för fulla halsar till "we built this city".. min nyligen upptäckta låt (lite efter tydligen svar JA) och tjötade massa. Lyckades ju hitta en grabb som ville köra in oss till Nässjöt sen iaf. O det gick foooooort. Hehe. Där blev det mera fest sen.. herre!

Lördagen trodde Emma & jag vi skulle avlida! Sömnbrist! Köpte cola & bananer till frulle som vi avnjöt i våran "Igglo" (AKA Emmas bil som alltid ska imma igen). Sen ser vi nån som ska öppna sin bildörr till bilen ijämte.. o Emma kläcker "står hon inte lite väl nära..akta våran igglo, rör du så dör du"! Sen efter 15 sek upptäcker vi att det är Nina som är kvinnan i den andra bilen. Vad e oddsen på det!? Haha..började asgarva!
Sen va det stress på hög nivå.. skulle va klara och inne i Eksjö kl 17. Middag på Sunrise med trevligt folk och en Veronica som fyllde 30. Asgott! Sen blev det roliga sällskapsspel o grejjor ;) Och så Statt sen.. det va en UNDERLIG utgång minst sagt hehe. Upptäckte delar av stadshotellet jag aldrig tidigare sett haha! No more comments.
Tack till dig dig och dig ;)

Söndagen var mys i vanlig ordning. Kebabtallrik + 3 burkar cola + en påse turkisk peppar. Shit, här får vi en bra kost eller? Alvin & gänget - najs :D

Yes, och så var det dagen D idag. Dags att vittna i rättegången. Ganska otrevlig känsla men man fick ju försöka bäst man kunde. Hallå, dethär hände för 1 ½ år sen! Tror det har hänt liiiiite saker i mitt liv sen det ;) Palla den jäkla advokat-snubben.
"Asså liksom typ" =) Lätt hänt att dessa fulingord kommer fram när man ska förklara grejer i ett sånt läge. "Asså liksom typ såhär va det gubbjävel fatta!?" Det hade varit passande! Haha. Äckligt att vissa satt o ljög åklagaren rätt upp i ansiktet där inne under ed, men vill de begå mened så är det ju deras problem. Skönt att det e över iaf.. yes indeed! :D En erfarenhet rikare trots allt.

Nina & jag har klippt o klistrat kollage ikväll.. o ätit räkmackor med morsan + kollat "Bonde söker". Übertrevligt ;p

Men du, nu ska jag ta en apelsin ! tjarå


Myys

Oj, jag har verkligen gått o vänt på dygnet! Klockan är bannemig 02 nu. Men jaja, snart blir det marsch pannkaka i säng =)
Har inte kunnat slita mig från datorn då Nina ikväll tipsat mig om en Au-pair blogg som jag försökt läsa så mycket av som möjligt sen ikväll. Här har ni adressen: http://louisesa.blogg.se/. Och ja, den har redan gjort mig supertaggad på att åka iväg. Kommer få va med om så otroliga grejer som andra bara drömmer vidare om. Shit vad spännande det ska bli..verkligen mitt livs äventyr! Nina va här ikväll.. har suttit med ansökningarna..och är snart färdiga, härligt! Känns så bra att man ska åka iväg med dig vännen :D

Förövrigt är detta en lugn o skön vecka.. ladda upp batterierna som jag och Emma säger :) Och fundera på hur helgen blir.. fanns ju lite o välja på där ja, så vi får se vart vi kan hamna ;)

Riktigt skönt med en lugn helg nyss med. Väldigt skoj o träffa Frida i lördags. Massa uppdatering oså. Frida är för go hon! Hon är en sån människa som gör mig glad bara av att hon är precis den hon är. Frida med det härliga skrattet hoho :) Vi tjötade en massa o kollade lite film med. Bra skit!! Och behövligt - det va ett tag sen :)

I söndags va det kalasmysigt också! Farsdagsfirande! Fredde, Jesse, Mårten & Willson va här! William, söta söta unge. Du är världens finaste! Och shit vad han har börjat prata nu... kan inte sluta skratta åt alla hans tokerier. FAN VAD JAG KOMMER SAKNA ER NÄR JAG ÅKER :'( Och bebisen som finns i systers mage <3 Men vi ska inte ta några farväl sen inte, vi ska säga "vi ses snart igen". Shit, jag har verkligen världens bästa familj. Och vänner med för den delen :)




Nä nu måste jag sova ffs . Ihelgen myste jag också med det som finnes på bilden nedanför ;) Tjuvstartar julmyset lite.. nu längtar jag duktigt mkt!



PUSS /little y

Soft :)

Veckan har varit skitgoo. Spenderat den i Malmbäck och bara myst. Massa promenader, bakande, youtube (kollat hela Mysteriet på Greveholm julkalendern haha ), god mat o blandat pyssel ;) Kommer lätt att trivas nu när jag flyttar hem igen! Visst kommer det bli lite krångel när man ska in till stan o till Eksjö osånt hit o dit jämt, men det får lösa sig det med :) Har ju snällaste föräldrarna också ;) Och vänner med bil & lägenhet haha. Blir ju ovant att inte ha sitt eget place nu när man e van vid det. Men det e ju bara ett par månader det gäller. Sen drar Nina & jag till Cali :D Så kan man ju hitta en ny fin lägenhet när man kommer hem sen förmodligen. En bättre än den jag har nu. En som inte ligger på 5:e våningen, en ÄNNU mer central, en med balkong & gräsmatta och utan massa brandmän överallt. Haha yes. Lite skönt o slippa bo ensam nu med.. har blivit lite less på det de senaste !

Nu är det helg igen. Shit - veckan gick fort!!!

Igår var jag både på stan och på A6 i Jkpg o tittade runt lite med päronen :) När jag kom till Nässjö sen så gick jag bort till Angelica en sväng. Jossan & Senad va med där. Blev lite snack o chill.. trevligt! Sen gick vi ner till Chabbes o tog en pizza o lite vid 01 tiden.. hälsa på lite folk ;p Sen blev det sovning.
Idag har jag med bara tatt det lugnt. Händer liksom inte så mkt annat denna helgen. Typ inga andra som ska festa eller något så det sparar vi till nästa helg ;) Haha, känner mig lite duktig faktiskt. Förr i tiden va man ju tvungen o gå ut varje helg typ o gjorde man inte det fick man ångest o grejer. T.o.m när jag skulle upp o jobba typ 07 på lördan o grejer va jag ändå tvungen o gå ut oså på fredan..helst lördan med sen. Så är det inte nu haha :'D Har skärpt mig endel. Börjat ett nytt liv ;) Tack gode gud för de haha. Iallafall.. ikväll blir det bara chill. Ska bort till Frida en sväng, va längesen nu..kolla in hennes nya place :D Blir massa tjööt o film.. mysigt !

Hoppas det går bra för Jenny ikväll i Kina, miss international. Mina tankar finns hos dig ikväll vännen !


Håll till godo med lite pics från förra helgen i väntan på nästa fest :'D


En hejdundrade halloween :p

Tjenis.
Helgen har varit asakul! Hinner inte gå in så mycket på det nu, har en massa annat o göra idag. Mamma & pappa kom in till Nässjö o vi körde hem ett flyttlass (yes, I'm moving back home! d; för jag ska till USA), suttit med mina Au-pair ansökningar länge o ska bort till min moster&kusiner nu en stund (hon ska ju va en referens att jag passat de små liven en massa i mina dar). Sen ska jag & mamsen göra räkmackor ;)


I helgen har jag iaf hittat på detta:

Fredag.
Fest hos mig. Jag, Emma, Nina, Amelia & Zabina. Emma och jag blev ju ganska på lyset och vakterna bara "ni ser ut som ni ska gå på gala eller nåt" när vi kom där i våra klänningar haha. Och utanför Högland väntade Madde :'D O vi dansade o dansade hela kvällen. Vad Emma pysslade med, det vet vi inte haha. Ajaa. Det va en tokig kväll må jag säga.
Lördag. Va i Jkpg med Sanna, Ottilia & hennes lillasyster. Va i en studio o skulle fota lite. Var där mellan 14:30-20:00, shit vilken evig väntan. Men jaa.. det va skitkul! Modell för en dag typ. Sen va jag i Nässjö vid 21. Jäktade som fan o tog Emmas bil till Anneberg, sen skjussade Z in oss till Eksjö. Vi gick in på hotellet rätt snart, drack lite i bilen haha. Den första personen jag får se bakom mig i dörren shit.. blä. Emma ba: Jankan, vänd dig inte om ! Hehe, man jag hade redan sett. Ysch. Det va iaf en helkul kväll sen. Våra svarta heta masker woho :D Träffade massa godingar ! Och en hel del utklädda sådana me. Adam va nog klockrenaste. Jag vill också ha en sån lejondräkt haha :D Och Roger som tjej xD Bilder kommer senare! Shit va kul vi hade. Massa balkonhäng med. O massa dans ;) Sen vart det Eksjögrillen. "Nämen Jannike, jaha såå vad gör du i Eksjö?", för 3:e gången. Jaa det undrar jag med ibland David :D Bor ju typ där ffs. Sen sov vi 4 vänner i en bil.. moaha. Världens kallaste natt till råga på allt. Och att en viss nannis inte visste hur han skulle bete sig mot mig under kvällen o typ låg o sov i en varm säng sen gör mig vansinnig. Haha. Det e ju kört redan innan det börjar dethär, lätt att det e! Nähe, dethär ska komma till punkt nu och jag skiter fan i hur det blir med det. Bara jag får ett svar.
Söndag. Tog 10 bussen till Anneberg. Så sjukt opigga o frusna! Men sen blev det slappning o pizza hos Emma. Lite film. Sen drog jag hemåt.

En sak att tillägga: Jag ska börja ett nytt liv. Tack o hej :)
/y


RSS 2.0