Toppenhelg :)

Chensii .

 

Helgen blev toppenbra sen :) Bästa på länge . Efter jobbet i fredags tog jag det lite lugnt , gjorde mig iordning i min egen takt , käkade oså... och på eftermiddagen fick jag åka in med brorsan till Jönköping . Kollade runt lite på A6 bara , mötte sen upp pappa som va där och han skjussade mig vidare till Taberg ut till Marren & Johan :) Där blev det supergod tacos och tjöt och FEST . Eller jag & M då , Johan som skulle jobba dagen efter fick va chaffis :p Det va himla längesen vi festade ihop så det var på tiden , flera år sen ! Vi hade trevligt , lyssnade gamla låtar o pratade minnen . Sen blev det utgång på Sliver... var faktiskt ganska mycket folk jag känner ute , så det va kul :D Plutt med :) Så jag umgicks med honom mycket . Tack Marinski och ni andra för en go kväll :)

 

Vi fick finfrukost på lördagen haha , och jag fick skjuss ända hem till dörren... men först blev det en glass i bilen från Max.. Blizzard.. gooott vare ! Väl hemma så tog jag det lite lugnt men snart va det dags för o tagga till lite igen så det blev inte mycket med den vilan ! Fixade lite och sen befann jag mig hos Angelica vid 21.. där också Emma var förståss :D Mina fina tjejer ! Vi tog nåt glas och sen gick vi den lilla promenaden bort till festen hos Politis , där satt 3 pojkar och spelade Buzz , en slags frågesport , på Playstation.. så det körde vi mycket sen hela kvällen.. skitkul var det ! Kan rekommendera det spelet ;) Väldigt lyckad och trevlig hemmafest blev det , en seeeeen sådan... jag hann tillochmed ta en rättså lång powernap visst hahaha , så kan det gå när inte haspen e på.... nog om detta :D Emma & jag somnade iaf sjukt gott sen på morgonkvisten hemma hos Angelica .

Söndagen vaknade vi sent , men vi tjejer käkade sen thaimat till "frukost" som Angelica var så pigg och gullig och gick o hämtade hem ;) Satt sjukt bra . Sen blev det tåg hem . Och direkt när jag va hemma hoppade jag in i bilen med mamma o pappa och vi åkte ut till syrran & Mårten o kidsen . Där blev det fruktsallad , glass och mysigt ! Härlig helg =)

 

Sen har jag jobbat måndag & tisdag . Men idag varit ledig . Skön sovmorgon blev det efter den minimala sömn jag fått på sistone . Väcktes framåt 11 av mamma som kom in med en nyttig frulle på sängen.. naaw :) Hon sa att syrran & barnen var på väg hit och att Jessica ville gå ut på promenad med mig i solen... så då vare bara att hoppa i kläderna för sen kom hon =) Va ute lite drygt en timme och det var riktigt skönt ute , lite kallt i fejjan bara... mysigt o umgås lite iaf . Nu har jag slappat lite men känner mig sugen på mer motion , får se om man ska ge sig ut en runda till eller så får det bli lite hemmaträning och massa musiic . Mammas och mitt nya liv funkar bra hittils iaf... supernyttiga och bra planerade måltider varje dag... gillar det . Märks hur mycket piggare man blir av rätt och regelbunden mat alla redan . Satt upp lite mål som ska nås så nu är det bara till att kämpa.. och i Juni är förhoppningsvis målen uppnådda :)

 

Resten av veckan är rätt lugn vad jag vet nu . Imorgon blir det en sväng till A6 med Angelica... måste bl.a lämna in min mobil som lyckades gå sönder i fredags ;( Löning nu med ju haha :D Äeh , bättre o försöka hålla i pengarna så gott det går... har ju faktiskt allt jag behöver just nu när jag tänker efter :P

Längtar till helgen nu och lördag för då ska vi fira Jane , som fyllde år igår :) Bowling på dagen , sen 3-rätters middag hos henne , sen fest & utgång med favoriterna.. kan inte bli annat än kalas

 

Puss ciao :*


Det står still , kommer inte på nån rubrik ? :)

Nähe , nu har man slöat ur här på bloggen igen . Har varit lite kaoz haha . Nä men mycket mycket jobb iallafall och då hinns det inte med så mycket annat :) Glad blir jag när jag får jobba lite ! Spara ihop lite pengar till sommaren är inte fel heller . Måste nog dock se över min shopping lite och skärpa till mig några hekto haha , men det ska jag nog lyckas med faktiskt :) Emma och jag planerar en utomlandsresa om några månader , ev. i Maj till Magaluf som det lutar åt nu... det vill jag verkligen !

 

Som ni kanske anar så åkte jag aldrig till Götet i helgen utan istället blev det galet mycket jobb , delade turer och så . Men denhär helgen som kommer nu så tänkte jag vara ledig för jag har jobbat väldigt mkt på helgerna nu ett tag . Inte festat ordentligt sen nyår , men imorgon blir det lite fredagspartaj och utgång i Jkpg . Och lördag vin med lite girls tror jag och kanske iväg nånstans då med , sånt som märks . Lite partajj och avkoppling vill jag unna mig denna helgen , så det blir  nog gytt :)

 

Igår var det Cultural Care jobb i Jönnet igen , gaaah vad roligt det e ... synd bara att det inte e oftare ! Idag jobbat hemma i Malmbäck och sen promenix och lite . Imon jobb och sen köööööör vi ! :p Börjat läsa en kurs på distans med nuuu.. några veckor framöver... frågan är hur man ska hinna med att plugga också ? Allt går om man vill I guess =)

 

Justeja , jag har blivit redhead nu me . Whoop whoop , känns bra.. så denna hårfärg ska jag väl hålla fast vid ett tag iaf . Senare till våren blir det nog liiite ljusare hår tror jag , slingor osv osv . Bara en parentes :P Och mamma & jag började vårt nya liv tillsammans idag haha... nu ska vi föra lite dagbok och laga massa nyttiga måltider och gott och tänka lite på vad vi stoppar i oss till beachsäsongen , whoppidoo :) Längtar tills det blir lite mindre halt på vägarna med så jag kan byta ut mina promenader till löprundor .

 

Trevlig helg

:*

 

 


Mellandagsrea är bra skit .

Idag blev det inte nåt Eksjö som egentligen var meningen då folket jag skulle träffat där fick förhinder... men istället blev det lite spring på stan i Nässjö och det dög det med :) Nu sitter jag hemma i min sköna fåtölj och myser i en ny morgonrock hihi . Ett av alla fynden som jag gjorde på rean idag . Jag köpte också ett par nya snygga jeans , 3 tröjor/toppar , 1 linne , fint hårband & armband och en necessär jag spanat på lääänge med massa mysiga bodylotions o såntdär i . På allting var det halva priset på reapriset förutom på mina jeans och linnet där det var halva priset . Men hjälp vad mycket man fick för pengarna , jättefina saker :) Blev ju som hittat typ så jag shoppade på , tog allt de jag ville ha... man får ju passa på ! Det roliga är ju att många av grejerna hade jag spanat på innan ett tag men tyckte typ det var för dyrt då men nu fick jag de fina grejerna typ gratis kändes det som iaf , haha . Ibland blir man nöjd alltså ! Sen tog jag oxå ett nytt hål i örat idag , ett 3:e , nåt som jag med tänkt göra väldiiigt länge.. har bara aldrig blivit av . Så nu har jag 1 hål i ena örat och 3 i det andra.. det blev fint :) Oså har jag köpt en tidning som handlar om kost/träning/hälsa och sånt.. så den ska jag snart kolla lite i och få lite inspiritation av tänkte jag.. men nu först blir det ut på en promenad innan man blir för trött . Måste ta på mig massa kläder bara först så man inte fryser !

 

Imorgon har halva veckan redan gått :O Onsdag och det blir fika med Emma... myyyyys ! Vi har en hel del att prata om visst :) Sen äre torsdag och jag funderar på om man skulle dra sig en sväng till Götet då och hitta på lite bus ! Bestämmer mig nog imorgon för hur jag ska göra tror jag .

 

 

 

Puss och hej


Hockey , vin & räkor och kalas

Tjoho there .

 

Måndag igen ! Denna veckan har jag en hel del planer men inget spikat till 100 . Så vi får se om det blir nåt av med allt dedär jag tänkt lite löst på , om man känner för att sätta planerna i verket , det lär ju märkas =) Får se hur rastlös jag känner mig :D Kanske blir det en sväng till Eksjö imon , fixa lite bra saker och umgås . Och kanske Gbg senare i veckan och träffa en massa folk och shoppa ! Ja gud vad jag vill shoppa ! Den som lever får se :) Mer om det senare I guess .

 

Förra veckan utvecklade sig bra sen ;) En onsdagkväll med Ninisen gillar vi alltid ! Blev lite godis och en bra film & sånt mys . Torsdagen drog jag & Amanda till Sävsjö och kollade hockey Sävsjö VS Eksjö hehe... mycket spännande ;) Hon är för bra hon ! För sen blev det lite trevlig middag i Sävsjö med gull och hon var oxå med . Sen massa tjöt på det . Och Karate Kid blev det sen och mys :) Fredagen drog vi oss in till Vetlanda för att springa lite på stan , sen en go fika ! Senare blev det häng hos Mandy , där jag stannade till lördagen . Det blev myskväll med rosévin , räkor , bröd , godis , chips och cola ! 3 stycken i ett kök satt vi några timmar och bara pratade massor och gottade oss innan vi intog sofforna haha , men så himla najs var det =) Senare kom det några nissar till och sällskapade en stund , dem var lite överförfriskade dock , hade varit på nån fest tror jag :P Men efter 05 nångång iaf blev det lugnt och tyst och man somnade gott på soffan . Och dagen efter ska vi inte tala om för det var en skitdag..... förutom lite shopping i Vetlanda en liten stund så var det bara väntaväntavänta på tåg tycker jag , fy och fy . Att man ska behöva bo såhär öde ! Menmen . Snart är våren här , iaf ljusare tider ;) Massa roligt som väntar . Gäller att va positiv ! Kalaset för Wille & Tess som skulle varit i torsdags blev istället igår på söndagen... för himla fint det :) Först jobbade jag under morgonen och sen drog vi till S-fors . Där väntade glada ungar som fick många paket.. och en fin familj . Det bjöds på supergod varm smörgåstårta och kladdkaka med olika bär & grädde . Ett mysigt kalas det 

 

Har lite ångest för jag kom på för en stund sen att man nog borde satsa på att göra Högskoleprovet i år.... that sucks ! Ångest ångest . Lika bra att börja öva lite redan nu tänker jag .

 

P.s. Jag är glad men yr i huvudet och smått förvirrad , precis som det ska va ?

P.s igen. Vintern kan hänga sig. Ge mig sommar. NU saaja !

 

Puss och tjing

 

 


Mitt nyår 2010

Hejsan hejsan , då har vi rullat in på det nya året med ett par dagar :)

 

Nyår är väl en högtid som jag tycker är rättså överskattad... alltid så mycket förväntningar men så brukar det liksom bara kännas som vilken vanlig fredag eller lördag som helst . Nyårsafton nu blev ungefär så men det var riktigt roligt att komma bort en sväng och för en gång skull ha det planerat i förväg vad man skulle göra . Amanda och jag möttes upp i Jönköping och hoppade på bussen mot Götet där . På bussen hade vi kul och satt o flummade & pratade o mös hela vägen så det gick snabbt . Sen kom vi fram till Huhtimo och lägenheten som var endast 2 min från Avenyn... hade inte bangat o haft den lägenheten direkt ! d; Sen begav vi oss till Avenyn igen för o leta efter nånstans där vi kunde äta middag lite senare.. men nästan allt var ju fullbokat redan och det hade ju inte vi tänkt på innan riktigt . Men vi fick bord bokat på Bryggeriet iaf som det hette . Så vi gick hem till Nina igen och började göra oss iordning och dricka lite gott och ha det trevligt :) Sen gick vi till restaurangen vid 18 tiden tror jag det va och satt där och åt fin tvårättersmiddag och hade jättetrevligt :) Mys ! Sen traskade vi hem igen och fortsatte festandet . Kom oxå två goa tjejer , Hanna & Alex , som Amanda kände som joinade oss på festen . Kul ! Sen blev klockan mer och mer och det va dags o bege sig ut . Eftersom jag var den enda i sällskapet som hade åldern inne kom vi typ inte in någonstans ;) Men hamnade tillslut på Sticky Fingers där det va helt okej... vi små-åt lite nyårsbuffe'-plock och firade in 12-slaget hehe . Sen träffade vi vänner från Småland därinne som kvällen fortsatte tillsammans med :D Fanns bara en liten grej som fattades under kvällen och det gjorde mig lite besviken.... men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge I guess ;)

 

Dagen efter kände vi att det vore rätt gott o dra hem rättså skapligt så vi bokade en buss hem vid 14 snåret . Gick ner till Centralen och kollade på lustigt folk samtidigt som vi åt frukost ;P På bussen hem vilade vi lite i varsit hörn och snackade skit . Sen fick jag skjuss till Nässjö där jag och min fina Mandy skiljdes åt ;(  Det bästa med nyåret var iaf att jag fick vara med min fina vän ! :) Sen åkte jag hem och dog i soffan :) Kändes inte som lördag alls och jag somnade tidigt !

 

Dagen efter sov jag ut skönt och hade en lugn dag . Men till kvällen var jag rastlös så åkte in till Jane som ville kolla film . Blev 3 filmer från Hemmakväll: Inception , Knight and day och New York I love you , eller nåt sånt vad den nu hette . Iallafall så var de 2 första faktiskt mycket bra tycker jag =) Men den 3:e kan gå och hänga sig . SE DEN INTE , även att Bradley Cooper och Orlando Bloom är med så är den bara skit :D För dem e iofs bara med typ 15 min var .  Men iaf , det var en uppskattad och mysig filmkväll med en go vän :) Och sen dess har det inte hänt mycket alls... bara tatt det lugnt . Men imon så blir det iaf onsdagsmys med Nina och det är nästan bäst i hela världen :) Längtar . Och på torsdag är det kalas i S-fors för Wille & Tess... åååååh , vad det ska bli underbart ! Sen far jag vidare till destination secret och myser vidare haha....... fint ! Och på fredagen hittar vi nog på nåt mysigt o sen får vi se vad som händer resten av helgen.. om det kanske blir fest av nåt slag på fredagen . Söndag är det iallefall jobb på schemat !

 

Over'n'out .

Puss Janni


Bara för att.....

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Bodde i Usa? Besökte nya ställen som bl.a Miami, San Fran m.m. Var med om en jordbävning ;) Var iväg från vänner och familj därhemma ett helt år för första och förhoppningsvis sista gången. Och säkert lite fler grejer oxå :)

2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade några?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, ingen nära vän så

4. Dog någon som stod dig nära? Nej

5. Vilka länder besökte du? USA, Sverige och Norge ;)

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Eftersom jag kom hem till Sverige precis i mitten av 2010 så saknade man familjen, vännerna & Sverige... svensk mat & godis osv halva året. Och den andra halvan saknade man allt bra man hade i USA och storstadslivet haha! Något som jag vill ha 2011 är väl ett fast jobb & egen lägenhet, det saknar jag verkliiiiiiigen! En man också kanske ;)

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 1 Januari, amazing nyår i Las Vegas. 17 Maj när jag äntligen slutade mitt aupair-jobb. Och 4:e Juni när mamma & pappa mötte mig på flygplatsen när jag kommit hem =)

8. Vad var din största framgång 2010? Jag avslutade mitt aupair-år och därmed en dröm jag alltid drömt jag skulle klara av i mitt liv sedan min storasyster åkte till Baltimore som aupair år 1998. Största framgången är väl hur otroligt mycket man växt som person genom detta äventyr.

9. Största misstaget? Inget man delar här.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag är lyckligt lottad och väldigt väldigt sällan sjuk! I somras skadade jag min stortå som jag köttade upp på en glasflaska jag klev på i Halmstad haha.

11. Bästa köpet? Min Macbook köpte jag väl i slutet av 2009 när jag tänkte efter... annars hade det lätt varit den! Annars kanske resan till Miami och till San Francisco :D

12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor och kläder, och alla sommarnöjen och roadtrips hemma i Sverige till sommarn när jag kom hem :)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att vara återförenad med alla hjärtan hemma i Sverige. Att få fira julen hemma!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Oj, det är jättemånga verkligen.. speciellt från i somras :)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Typ halva året helt förstörd... och den andra ungefär som vanligt.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tänkt mer på mitt eget bästa i vissa fall och lyssnat till förnuftet mer än hjärtat. Men man har lärt sig av misstagen :)

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Sluppit stå ut med vissa saker och människor!

18. Hur tillbringade du julen? Hemma med världens underbaraste familj. Happy ! :)

19. Blev du kär i år? Jag blir kär heeeeelaaa tiden..... hahaha.

20. Favoritprogram på TV? Kollar nästan aldrig på tv för vi har inga roliga kanaler tyvärr ;S Jag gillar Robins talkshow förövrigt haha!

21. Bästa boken du läste i år? Oj , det var dåligt med det ja !

22. Största musikaliska upptäckten? Vet icke ?

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Vara med familj & vänner och fira Juldagen hemma med utgång som vanligt :D Massa fina presenter !

25. Något du önskade dig men inte fick? Jaaah ;(

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Se fråga 24 ;) Åt tårta och mös med familjen & Nina + fest!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja det finns det allt...

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? California girl liksom :) Och sen Svennebanan stilen lol ;P

29. Vad fick dig att må bra? Underbara vänner och en svensk sommar !

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Vet inte vad jag ska svara på detta faktiskt ?

31. Vem saknade du? Vännerna , familjen.. återigen .

32. De bästa nya människorna du träffade? San Diego gänget ! Och lite folk här hemma man träffat på på senare dar :)


RSS 2.0