Hard work work

Trött Janni idag . Bäddat ner mig lite mellan arbetspassen . Inte mycket fritid till övers just nu men känns bra att få in lite pengar igen :) Roligt är det oxå . Förhoppningsvis blir det ännu mer jobb snart och massa andra planer . Yippiekayee ! ;);)

 

Längtar till Augusti

 

 



Roadtrip Helsingborg/Halmstad

I fredags begav jag mig till Vetlanda . Satt och tjötade med Amanda & hennes mamma , en massa trevligt snack . Sen drog A och jag vidare mot Helsingborg med bilen för hennes pappas 50 års fest . Där var hela Albinsson släkten typ och massa annat folk.. fick dricka och äta hur mycket vi ville , fanns inhyrd bartender och liveband .. cheeses ! Det var sjukt kul :) Dagen efter var vi ganska sega men framåt kvällskvisten körde vi vidare till Halmstad för att partajja lite till . ALLT har väl hänt oss denna helgen haha . Bl.a har jag fått min stortå uppköttad av en glasskärva så det pissade blod överallt . Detta hände inne på hotell Mårtensson där vi var ute , väldigt kul förövrigt och massa folk . Hände massa sjuka saker denna helg men är för trött för att orka skriva ner allt . Det värsta var la tån och när bilen flög in i en häck haha ! Bjussar på ett litet videoklipp iaf.. så det får la tala för sig självt I guess :P



Västervik

Haft en kalashelg i Västervik med Angelica & Emma . Toppen från början till slut :)

 

I fredags drog bilen iväg och jag passade på att sova lite i baksätet haha . Sen kom vi fram , det blev en glass och att sätta upp tältet i storm och i stenig mark.. kvinnor kan !!! Vädret var senare helt okej och vi kunde sitta ute när vi var i ordning gjorda och dricka vin , käka chips , lyssna musik och prata strunt :D Senare blev det taxi till stan och utgång på Palladium vilket var grymt och det var fullpackat därinne . Träffade på lite Nässjö och Eksjö folk :) Blev sen Donken och ett dopp i havet (i puttad med kläderna på , yippeykayee) . Mycket rolig kväll !

 

Lördagen var vädret riktigt illa , regn & åska och gud vet vad . Hade sovmaraton i tältet . Sen blev det konstigt nog uppehåll med solsken under 2 timmar då vi passade på att sätta oss på restaurangens uteservering o käka lite innan vi gjorde oss klara för kväll nummer 2 . Som tur var fick vi inget mer regn på oss :) Angelica fick den smarta idéen att vi skulle sätta oss i lusthuset på campingen o chilla lite o det gjorde vi.. riktigt gött ! Kom 3 söta små barn som hade fångat minigrodor i en hink som pratade med oss o förgyllde kvällen :p Senare blev det taxi igen och bara massa spring på stan denna kväll och senare körde festen vidare "uppe på berget" innan det blev läggdags :)

 

Söndagen blev det nerpackning av tält osv... en runda till Lager 157 och käk på en thairestaurang i stan , himmelskt ! Samt fyndade jag ett par fina skor på skorean innan vi drog hem . Hemma i Mbk på kvällen o då blev det lite dator innan det var dags för o lägga sig... upp tidigt och jobba jobba jobba vilket jag gjort sedan dess . Förutom igår då jag var ledig .

 

Övrigt som hunnits med har varit en myskväll hos världens bästa syster i måndags med gosbarnen och tacos .

Igår blev det en sväng till Carro o kolla in hennes nya lägenhet o snacka massa :)

Oså träna träna träna .

 

Idag har jag en massa grejer att ta tag i och fixa med . Spännande ! Har kommit in på skola men försöker med lite annat med då jag är confused... framtiden är 100% oklar just nu och gillar inte alla dessa val . Men det löser sig för jag har mina idéer ;) Nu blir det jobbansökan , ut o springa , sen jordgubbar .

 

Mår förövrigt bättre än på riktigt länge vilket känns fantastiskt , äntligen gamla glada J igen :)

 

 

-Längtar 

Puss

 


Falkenberg

Jahopp , bloggen är utdödende p.g.a AWESOMENESS . Sån sjuk jävla sommar ! :)

 

 

Har mest irrat bort mig i vad som hänt på sistone meeeen.. det som finns närmast på näthinnan just nu är iaf:

 

En dejt med Frida H i torsdags som var grym ! Blev glass o tjöt på Akropolis och sen inhandla gott från Hemmakväll o mysa till det hos henne.. going ! Kollade "the box" och "500 days of summer".. död på första filmen verkligen , den andra var ok . Men gott sällskap hade jag ju iaf så man ska inte klaga :)

 

Fredagen tog Jane & jag en vända på stan , trevligt som alltid ! Sen bar det vidare till Anneberg för min del . Där hade jag mys med Emma , Andreas & Liam och filmen "remember me" vilken gillades . Oså bjöds det på god mat och godis med såklart . Toppen ! Lite vilda diskussioner blev det oxå haha ;)

 

Lördagen var det dags o åka in till Jönköping igen för mig & Mandy... solen stekte o vi satt på piren ett bra tag o pimplade vin . Sen kom det några nötter med . Satte oss inomhus en stund . Senare blev det Centrum , vilket jag kände skulle bli lite B , men oj vad fel jag hade . Kan ha träffat min drömman därinne ;) Med sådana ögon kan man nog få hela världen tror jag . Haha , tss . Grym kväll och jäklar vad dans ! Och vad glad man blir ^^ Huskvarna , tjalalala .

 

Söndagen var man helt i koma av trötthet men blev senare iaf bad i Klappa med moster + kusin och sen fortsatte vi med grillning o kortspel på deras altan.. gott :) Kvällen slutade senare mindre bra , med det tårfylldaste telefonsamtalet någonsin förmodligen , men men men jajaja .

 

Måndagen - Onsdagen befann jag mig i Falkenberg , Halmstad & Ullared med min underbara familj... finns inget som slår den ♥ Grilla marsmallows , äta gelehallontårta , busa , bada , sola & shoppa m.m. Mårten tycker om att sjunga "en randig katt gick ut en natt på aftonpromenad" när vi är ute o promenerar haha ! Marika slingade mitt hår.. tack , bra . Mamma är tokig i Mc Donalds coca cola glas med vin i . Och pappa är naturligt snygg . Jessica letar hotpants . Tess är galen i skor och Wille har ett Star Wars svärd . Klart slut ! Riktigt mysiga dagar 

 

Torsdag idag och jag har jobbat . Det var underbart ;) Haha . Yes ! Sen har jag skypat o varit ute o sprungit den dagliga löprundan.. det luktade sommarregn :) Sen har jag även packat ihop allt inför Västervik dit det bär av imorgon med girlsen.. Fredag-Söndag . Kommer bli grymt !!!

 

Pusshey



Värmebölja

Har hänt en massa sen sist , mer eller mindre inte haft en lugn stund... här är det fullt upp med att träffa folk från förr och att njuta av sommarvärmen på hög nivå . Har varit mkt trevligt ! Haha , får inte en lugn stund är väl allt jag kan säga här :P

 

Har iaf umgåtts lite i Malmbäck , och hängt i Eksjö en del . Min bil tar mig vart jag vill ;) Schtek i Klappa med . Och umgås lite med ett gammalt gäng :p Fredagen drog jag & Mandy till Jönnet och hade det gott på Piren m.m. Och Twin city blev det även senare . Fick också träffa söta stoffelajnen igen efter mer än ett år.. bäste ! Lördagskvällen blev det mys med Agnes som räddade kvällen , och mig . Satt ute på trädgården o drack vin o käka vindruvor o pratade... sommarvärme på kvällen o det blev öltält med . Hur mkt folk som helst så det var najs . Hotellet blev det med o efterfest på frog ;) Och Statoil hihi .

 

Söndagen var värsta myset ! Köpte kall cola o en glass o sen drog vi och badade i A-berg jag & Agnes :) Och även vid Stenbrottet som var sjukt coolt och klippigt ;) Lär vi göra om ! Kul hade vi . Blev världens godaste käk på Sunrise i Eksjö med sen . Jag gillar sommarlivet !

 

Idag har det varit stugan som gällt och där sitter jag nu igen och skriver i mörkret . Mammas födelsedag och hon är världens bästa ! Vi har käkat lax & jordgubbstårta :) Wille & Tess är för söta . Syster & jag tog en promenad innan , med henne kan man prata om allt <3

 

Dags att sova !

Hej

 

 

Erik Hassle - Standing where you left me

 

Det som inte dödar dig gör dig starkare .

 

Janni

 

 


RSS 2.0