Eksjö , du gamla trästad

Stadsfesten var kalas punkt slut :) Även om man i vanlig ordning lyckas missa alla band pga omkringspring på stan haha ! Allt utom Takida men jag är nöjd ändå ;)

 

Fredagen körde vi helgo fest hos Jimmy . Med mig hade jag Carro , Angelica och Emma . Mycket lyckat !

Lördagen blev det Angelica o jag som körde igen och vi sprang runt på stan , drack gratisdrinkar och pizza på Keskins . Var allmänt sociala och träffade massvis av folk . Blev även en svängom på Stadshotellet . Haha !

Minus på att helgen gick för fort men annars tummen upp !

 


Sega söndag ! Nu blir det sängen minsann .
:*

I väntan på en sjukt bra helg

Gårdagskvällen på Akropolis måste jag säga var mycket trevlig med söta flickor och en pajk ! :) Nu är det bara denna dag kvar , sen taggar vi EKSJÖ hela hela helgen ;) Iiiih , vad trevligt ! Blir kul o se Eric Saade & Takida imorgon . Sen Darin på lördag hoho ! Och träffa ALLT folk man inte sett på huuur länge ? :) Fick lön idag med , hurra vad gott ! Och snickerskakan färdig , blev kalasgott !

 

 

Tidsfördriv:

 

Vilket land besökte du senast? USA

 

Vad har du på dig? Morgonrock ^^

 

Senaste köp? Cola och pommestallrik med tzatsiki på Akropen

 

Har du sagt "jag älskar dig" till någon denna vecka? Nej , dålig jag är !!!! Skärpning ;)

 

Senast mottagna sms? Hemligt ;P

 

Vad gör dig lycklig? Mycket !! Speciellt mina nära

 

Vad såg du senast på TV? Fråga Olle =)

 

Känsla? Pigg och taggad

 

Tatueringar? Nej , det blir nog inga heller ;)

 

Värsta egenskap? Kommer jämt sent i slutändan , även om jag haft hela dagen på mig

 

Bästa egenskap? Happyface

 

Det sjukaste du gjort? Ehm ? På rak arm så vet jag faktiskt inte =)

 

Dagens frisyr? Upptäckte igår att mitt hår faktiskt växt en bra bit på sommaren , wieee :D Idag kör vi på utsläppt & plattat

 

Dagens låt? Darin - Microphone ;) Tss

 

Favorit godis? Gillar allt närapå ! Alla säger att jag har konstig godissmak . Praktiskt , för då vill ingen ta det man har i godispåsen haha ! Jag tar det som ser kul ut ;) Choklad är annars fint !

 

Favorit maträtt? Thai - orange chicken !!!! Curry osv . Grekiskt - tzatsiki , klyftpotatis , grillspett osv . Yammie !

 

Ett bästa minne? Det lär ju finnas en triljon bra minnen . Jag gillar mitt liv ;)

 

Favorit glass? Ben & Jerrys , doh ! +Magnum Strawberry White . Och mjukglass med massa strössel .

 

Bästa TV serie? That '70s show gör mig mest glad . Annars just nu har jag börjat med True blood , lite sent.. jag vet ! Gossip Girl är najs . Och en massa annat .

 

Vilken färg på läppstift använder du? Använder bara läppglans och sånt och då är det ljusrosa

 

Chips eller popcorn? Chips

 

Pepsi eller Coca Cola? Jag älskar Cola :)

Har du fått parkeringsböter? Nej . Dock lite böter för andra grejjor , haha !

 

Vad sa du senast till vem? "aah , mmm , jaa , mmm" . Oops , lagom engagerad i mammas småprat :P

 

Ute eller hemmakväll? Beroende på humör och omständigheter . Båda är bra skit !

 

Sommar eller vinter? Sommar och San Diego väder ;) Vinter och snö är mys i December men det räcker .

 

Favorit blogg? Lite dålig på detta . Gillar Gynnings blogg , för hon är snygg ! Haha .

 

Guld eller silver? Silver , alltid

 

Går aldrig hemifrån utan? Inget särskilt faktiskt . Mobilen har jag nog för det mesta med mig , förutom när jag är ute och springer .

 

Sjunger du i duschen? Det händer ;)

 

Vad får du mest komplimanger för? Mina ögon , benen och rumpan haha .

 

Favorit städer? San Francisco , New York


Myspys

Helgen var mycket bra :)

 

Fredagens höjdpunkt var barnvaktningen och jag fick bara ha hand om lilla Tess då Wille skulle iväg o leka med kusinen . Vi myste , lagade mat , vilade i soffan och var ute på promenad med vagnen . Sötaste gumman min ♥ Love my family !

 

Festen i Jkpg på lördagen var även den mycket lyckad och sjukt kul hade vi ! Jag , Nina , Lovisa och Linn körde hos Clara i Huskvarna . Det blev livat vill jag lova ;) Haha ! Riktigt go fest . Sen blev det taxi för utgång i Jönnet så klart . Clara & jag shakade på Karlssons medan de andra tog O'lerran för att de var lite minderåriga tyvärr haha ;( Men tack söta flickor för en rolig lördag ! Karlssons salonger var fullpackat och roligt hade vi hihi . Galen kväll !

 

Söndagen var helslapp . Sova länge . Senare häng i soffan hos Clara med alla . Käkade kexchoklad o kollade tecknat . Sen handlade vi cola & godis innan hemfärd . Väl hemma självdog jag i soffan :P

 

Ny vecka igen och denna är mest seg ! Vädret är inget speciellt o ha heller , men har börjat gilla läget . Dragit fram mina fina höstjackor/kappor ur garderoben och bestämt mig för att tycka att det ska bli mysigt med höst ! Är ute på små skogspromenader och trotsar regnet och blåsten . Bäddar ner mig med filtar och kollar filmer & serier . På kvällarna dricks det te och varm oboy & käkas mysiga kvällsmatar o pratas med mami . Tänder ljus . Myser på mitt rum och spenderar tid vid datorn och med mobilen för kontakt med mina favoriter ♥ Dom gör mig så glad och ger mig massvis av energi hihi ;) Och det är sjukt vad fina vänner jag har med , lyckligt lottad är jag !

 

Väntar mestadels på helgen . Eksjö stadsfest fre & lör , vad kan gå fel ? ;) Yippikayeee , jag längtar ! Kul vi ska ha !

Tills dess fördrivs tiden med fortsatt letande efter min önskade framtid i höst , träningen och allt det vanliga . Imorgon kväll kilar jag in till stan en sväng och tar nog en liten cider med vänner på Akropen . Fint det iaf :) Och på dagen blir det bakkalas , ska göra snickerskakor och bjussa päronen !

 

Tjing tjong - luftballong

 

 

Gulleflickan Tess

Ingen vill veta var du köpt din tröja

Jaha , livet tar snabba vändningar och jag hänger väl inte riktigt med till 100 måste jag säga ! Tjena mittbena !

Aldrig slutar man förvånas helt enkelt haha ... men så tokigt kan det va ibland ;)

 

I fredags blev det en liten fest i Forserum faktiskt vilket ju inte händer alltför ofta så det var lite småroligt , hos Mackan =)

Lördagen skulle man upp i ottan , puuh vad jobbigt ! Men fick träffa min fina vän Mia och vi pratade & myste , gjorde oss i ordning till bröllopet hemma hos henne . Sen till kyrkan . Vigsel mellan Ottilia och Dennis och det var superfint ! Sen blev det firande hela kvällen med massa god mat och spex . Trevligt .

Söndagen blev det jobb i Jönköping ett par timmar så begav mig dit , kände mig lite småseg efter helgen men ändå förvånansvärt pigg ! Jobbade för Cultural Care (dra på trissor) på ett info möte och var ex aupair och fick snacka lite och sen hålla i intervjuer på engelska o grejer... gick skitbra & var roligt ;)

 

Sen nu är det ny vecka och det innebär löpning & träning varje dag . En sväng till mysiga Carroliijne i måndags som var mycket trevlig , godis & snack och vi har skaffat oss lite Londonhelgplaner . Sen håller jag på med lite jobbfix o sånt . Var inne i Jönnet idag.. wish me luck :) Hoppas hoppas . Sen blev det en jordgubbsmilkshake med kusinen ;P

Taggar nu till lördag som en jag vet inte vad . Fina Nina bjöd mig på fest så det blir asshake i Jönnet , yaeeyhj !

Fredag blir med mysig för då ska jag gosa ihjäl Wille & Tess o agera barnvakt ^^

 

Tack för det fina samtalet och de värmande orden , visste att du tyckte jag förtjänade de !

 

Kalaspuss 



Fyrklöver

Jobbhelgen försvann och det känns skönt att ha den avklarad . Lite goa pengar rullar in iaf för en del o.b blir det ju :) Men sen hade en tjej på jobbet bytt dag med mig så fick jobba i måndags med och då var man lite trött efter allting . Somnade till ett par timmar på kvällen av utmattning haha , vaknade vid 22 tiden o va störtpigg ;) Hann med en promenad med pappsen tidigare under dagen med . Äntligen kan man gå normalt med foten igen efter min lilla skada :P Ska bli så skönt o komma igång med träningen igen !

 

Så idag var jag ute och sprang den vanliga turen återigen , loveli ! Sen blev det jobb på kvällen . Imorgon är jag äntligen ledig en hel dag . Så då blir det löpning igen och lite fix under dagen , sen drar jag in till stan och tillbringar kvällen med Angelica . Vi ska ha värsta myskvällen med massa gott och det ser vi fram emot :)

 

Sen är det bara torsdag & fredag morgon kvar att jobba . Bröllop på lördag vilket ska bli skoj , träffa Mia innan.. ska bli så underbart ! Inte sett min äldstaste vän på huuuur länge ? Sen får vi se vart det bär av efteråt för min del , hade tänkt mig nåt kul iaf .

 

Sen är det ny vecka igen , med mycket ledig tid skulle jag tro.. sen längtar jag till helgen där duktigt mycket , för då blir det nåt speciellt , wiee ♥

 

Sen helgen efter det är det stadsfesten i Eksjö vilket är tradition och kommer bli lika bra som vanligt :D Dags o fixa biljetterna nu !

 

Hittade en fyrklöver ute idag , liksom sprang på den haha ! Kanske är det nu min tur kommer ;)

 

:*

 

 

Me so happy

 



Jobbelijobb helg

Liten uppdatering mellan jobbvarven :)

25 timmars arbete denna helg och har nu betat av 10,5 redan . Gott att det är så himla slappt på jobbet iaf och att i helgen är det världens bästa mamma Helena & jag som kör . Tog med mig Macbooken upp till jobbet och lite godispåsar , så blir de lite helgkänsla iaf haha ;)

 

Igår var en skön dag förövrigt . Hänkade på moster & kusinerna upp till Klappabadet för en fika i solskenet . 4 timmars jobb på kvällen och slutade kl 20 . Sen blev det hem o skynda i ordning sig för en viss pojk skulle ju komma på besök Finare lär inte finnas ! Han räddade min tråkhelg så nu är jag glaaad :)

 

Snart dags o bege sig mot jobbet igen för de sista 4 timmarna för idag . Wiiie !

 

Pusspuss/y



Galenpanna

Jahopp.. haft en ledig dag idag vilket varit skönt :) I morse blev det lite hårfix så nu är man brunett med lite ljusbruna slingor typ och det tycker jag blev fint . Åkte därefter in till stan och mötte upp min älsklingsemma . Invigde nya skorna idag , awesome ! Älskar dem ! Fikade på Thimons uteservering vilket var bra skit . En glass blev det också senare och mysigt prat . En bil saktade in och stannade , vevade ner rutan . Inuti satt ett gäng danska killar som hade åkt vilse i jakten på Systembolaget (wtf gjorde dem i Nässjö?) . De verkade förstå oss väldigt bra medan det gick ganska så jättetaskigt för vår del att fatta vad de sa :D Bra jobbat ;)

På vägen hem hittade jag min andra hälft Nina i en busskur så hon fick hoppa in i pärlan ist och bli hemskjussad av mig :) Niiiice ! Saknat henne på sistone !

Sen bar det av till min moster för mys på hennes altan med mamma och kusinen . Fina grejjer ! Spelade Galenpanna och vi dog i skratt åt vissa saker .. sjukt kul !

 

Har precis snackat tele med Mandy nu . Hon är mycket omtyckt ! Tänker på dig ♥

 

Annars är jag lycklig lycklig för imorgon kväll får jag nog träffa min babydarlinghoneysugarcake , tihi = happiest girl ever ♥

 

Naathhsi


 


Klädpåsen som åkte med hem :)

Då var man hemma igen efter en heldag av shopping . Är väldigt nöjd med dagen ! :)

 

Har velat åka till Nelly outleten en längre tid och det var tur att det hanns med nu för de stänger den 5:e Augusti . Hittade mycket fint därinne och hyfsade priser tycker jag med .

 

Tog här en liten bild på mina fynd men den gör väl inte speciellt mycket rättvisa dock ;P

 

Top/klänning med ballerinaskor från  Paprika , Kenza Wildflower sandaler , Bad Hair Day mössa , D. Brand denim jeans , randig klänning från Motel , chiffong klänning med volanger från Meteor Shower , jeans med spetsdetaljer från Only , svart top med skinndetaljer på axlarna från Only .

Mycket kul med lite nytt :D

 

Även köpt hårfärg o sånt till mitt hårprojekt som ska va klart till Ottilias & Dennis bröllop den 14:e iaf :) Och dukar , oljefärger och några penslar till mitt konstnärsprojekt ;) Wiie !

 

Dags för sängen och tagga jobb !

:*


Shopping i Borås

Det är Augusti !!!! 

Och idag är jag extra glad för jag är ledig och det blir en fet shoppingtripp till Borås . Ska bl.a kolla in Nellys outlet vilket blir spännande . Och jag vet en massa saker jag vill köpa ! :) JannikeGoesHappy .

 

Igår hade jag också en ledig söndag . Syster , Mårten , Wille , Tess och Bruschan kom på VÅFFELKALAS med mammas hemlagade jordgubbsylt . Himmelskt d; Syrran & jag hann också med en promenad i helschysst väder faktiskt .

 

Förövrigt har helgen varit lugn och skön och innehållit jobb . Åh , de är så gulliga på jobbet :):):) Man blir så otroligt glad och varm i hela hjärtat . Imorgon blir det back to work igen . Jobbar även hela den kommande helgen , delade turer . Bra pengar :) Tror jag visst är ledig på torsdag , då hoppas jag att jag får träffa Emma .

 

Snart snart snaaart ska jag få träffa min favorit ♥

Denna månad kommer även Lara & Frida hem till svensk mark igen och det tycker jag om !

 

Piiiis

 

 



RSS 2.0