Februari är på g och sommaren är här :)

Jahaopp , då har ytterligare en vecka passerat förbi och imorgon är det den 1:a Februari :)
Det kan man inte tro . Sitter just nu ute i solen vid poolen och solar med min sötnöt och livet kan inte bli bättre . Känns som sommarväder nu och äntligen kan man sola igen . Dags att börja jobba på brännan inför Miami ju , visst Nina ? :) Gud vad jag längtar !

2 helger har passerat förbi sedan jag skrev sist . Förra helgen blev det lugnt på fredagen eftersom jag jobbat kväll och var ganska trött . Lördagen blev det lite Lucky Chinese och sen glass på Fashionvalley med Ture . Där träffade jag sen Lara & Frida med för ett kort Au-pair möte innan vi skulle hem igen och jobba . Jag jobbade 18-23 ca . Har jobbat en del helg på sistone och kan inte säga att det är jobbigt "jobbvis" men lite surt är det ju . Sen kom han och hämtade mig igen och det blev bara chill hela söndagen .

Veckan har mest varit vanlig helt enkelt . Lara och jag skulle börja med våra studier lite smått haha . Har 36 timmar kvar att plugga . Så vi åkte på en flummig "måla med vattenfärger" kurs häromdagen vilket var mkt roande hahaha . "Och hon hade en hästryggsäck... FML!" Undrar hur många internskämt vi hann med där :P Men vi kom på en AWESOME grej att fixa detdära på på ett lite smidigare sätt för att vi är så bra som vi är ;) Varje torsdag i vår blir det Lara & Jannike häng och det gillar vi haha . Efter denna "lektion" tog vi istället våra specialdesignade Starbucksmuggar och satte oss och njöt där istället .

I fredags jobbade jag sent igen grrrrrh . Men sen blev det lite häng med Ture iaf :) Lördagen hade jag en riktigt effektiv dag , lite stolt nästan haha ! Gick upp hyffsat tidigt.. åkte o gjorde lite ärenden på Target & Michael´s . Sen drog jag till gymmet och tränade . Sen duscha o skynda iordning för o möta upp flickorna på IKEA . Gick runt o provade soffor o köpte massa godis :) Lite köttbullar blev det förståss med tillslut.. ljuvligt . Sen skulle jag strax åka till Rutan , Lara´s värdmamma o klippa mig . Blir alltid nöjd och har alltid en trevlig stund där haha . Sedan dess har jag umgåtts med Ture . Mycket IKEA choklad har det blivit . Jag tog även med mig min scrapbook för att pyssla lite medan han pluggar men koncentrationssvårigheter har jag visst . Just nu har jag det hur bra som helst här ute i värmen och tänker inte röra mig ur fläcken på ett bra tag . Endast för ett dopp i jacuzzin isåf :P

Februari , Februuuuari .. välkommen ! Har längtat efter denna månad . Jag vet inte varför det är så speciellt men det kan vara för att Januari alltid är min hatmånad . Och Februari är en kort månad och jag har mycket att se fram emot denna månad :) Så fort lär det gå . Och närmare och närmare hemkomsten kommer man .
Festsugen är jag just nu och har varit ett tag , så det passar ju bra att det blir lite avskedsfest för några av piloterna på fredag ! Sorgligt också men . Natalies födelsedag också så det blir ut att äta med familjen Holder innan :)
/Hastalavista

:)

Haha !
En liten video från San Diego nångång i Oktober som jag hittade på Malins blogg :D





You can stand under my umbrella

Shit man , det har varit en BLÖÖÖÖT vecka !!!

Inget man är van vid här i San Diego direkt . Jag har njutit en del av det och har varit ganska mysigt o skönt o hålla sig inomhus o lyssna på rusket . Men nu räcker det . Tornadovarningar o fallande palmträd . Och min bil har fått stå hela veckan.. förutom när jag kört barnen till skolan . Nästan lite löjligt när man ser hur ovana de är vid körning i regn här och visst har det varit mycket regn på vägarna ibland men nu är jag trött på alla "var försiktig förmaningar" och puttinuttande haha .
Som tur är har Ture varit så snäll och kört runt hit o dit hela veckan , annars hade jag ju varit helt isolerad här i huset ffs . Haha , jag hade dött annars . Nu ser man hur glad man ska vara över att man får ha sin bil här . Sen igår la också min mobil av så jag har varit onårbar . Samt att bilens alarm och lampor flippade ur så den har varit inne på service idag . Allt på en gång hehe . Skitdag .

Annars det senaste har det varit mycket träning på gymmet och det känns skönt :) Mycket häng med folket vilket gillas . Härom helgen drog tjejerna o jag till Boomers igen o hade lite skoj . En rolig fest med holländarna och co för ett tag sen med där det blev beerpong och massa guitar hero . En mysig söndag med flickksen i La Jolla har jag också avklarat och picknick till solnedgången . En bio "Youth in revolt" med grabbarna . Lara joinade familjen Holder en kväll på middag och det var awesome.. massa flum . Mycket tid med Ture som vanligt och vi har även börjat hänga lite mera hemma hos mig vilket är skoj :) Häromdagen drog vi till Fashionvalley och jag köpte mig en ny laptop.. en Macbook och jag älskar den ! Nina & jag har bokat biljett till Miami för en veckas semester 13-20 April.. längtar så sjukligt mycket redan !!!! I måndags var det helgdag här och jag fick ledigt.. hur skönt var inte det då ? Nu är redan helgen här igen och det blir nog ganska lugnt... umgås mest =) Ser fram emot att det snart blir Februari . En kort men händelserik månad kommer det bli . Väldigt mkt roligt som händer och tiden lär gå fort . Jag har inte lång tid kvar här nu . I måndags hade jag varit här i 8 månader så nu är det verkligen nedräkning på gång . Jag är lycklig ! Samtidigt lite ledsamt ändå... det är svårt att förklara . Men det jag kan säga är att jag ångrar inte 1 sekund att jag tog steget och åkte hit . Vad mycket jag har vunnit , det är värt allt i världen för mig <3

Idag skypade jag lite med Marren & syrran .. måste bara säga att det var kul :D De var nyfikna på många grejer och det var jag oxå hihi . Ska bli så kul o snart träffa er alla därhemma snart igen ! Åh vad jag längtar .

Miiwh , jag vill gå på konsert . Justin ? Hehe . Favoritlåt just nu =)

.... :)

LYCKLIG LYCKLIG LYCKLIG är jag <3

Jag saknar...

Jag saknar:

* att få en riktigt stor mamma eller pappa-kram
* god frukost , mörkt bröd och goda pålägg
* svenskt lösgodis
* att bara sitta i en soffa och hänga , fredagsmys vid tv:n
* en mindre stressig tillvaro , människor som kan njuta av livet
* min egen säng
* familjen & vännerna , men det behöver jag väl inte ens skriva ?
* att få tända ljus
* grönt gräs
* att bara kunna ta mobilen o ringa någon utan att behöva tänka på att det är natt där när det är dag här och att det kostar multum
* att slippa gå runt med ett pepparspray vart jag än ska haha
* att människor ser lite bra ut , har en klädstil och inte ser ut som hoboes överallt
* tryggheten där hemma
* sovmorgon !!!


Jag saknar inte:

* kyla
* min håla där det inte finns något att göra och där tiden verkar stå still
* att se människor leva sina liv i samma mönster
* Nässjö och Eksjö


Jag har:
* underbart kul på min fritid
* solsken nästan varje dag
* en underbar stad i närheten
* hur mycket som helst o välja på att hitta på när jag är ledig
* äventyr runt hörnet
* kärlek
* goda vänner
* en Jeep Grand Cherooke till låns som går väldigt bra ;)
* varit tvungen o nypa mig i armen många gånger för att inse att jag inte drömmer ibland
* nära till allt
* fått se så mycket
* lärt mig så mycket
* hittat vem jag är och vem jag vill vara
* uppfyllt ett flertal av mina drömmar !


En UNDERBAR semester !!! :)

Jag är så himla lycklig för jag smäller av när jag tänker på vilken underbar semester jag har haft !!! Jag är nöjdare än nöjdast .
Precis vad jag behövde .

Först måste jag skriva lite om julen . Det kändes verkligen konstigt på julafton . Det enda jag gjorde var o gå runt o tänka på vad som skedde därhemma och vad familjen o släkten i Sverige gjorde . Och sörja över att inte kunna va där ;/ Samt att sakna svensk julmat . Inte en endaste skumtomte eller någon liten slurk julmust fick man denna jul minsann . Sen veta att ni hade massvis med snö därhemma medans jag gick runt o svettades i solen här haha.. overkligt . Jobbade som om det vore vilken dag som helst . Och som alla andra tjejerna sagt så stämmer "god jävla jul" ganska bra in på dagen haha ! Uschen . Dagen räddades av Ture som kom förbi en sväng , uppklädd & stilig med blommor till mig :) O en jättefin julklapp fick jag hihi . Vi drog senare vidare (piloterna & au-pairerna) till en restaurang i La Jolla för o käka lite gott . Trevligt va det . Ni är ju alla det närmaste en familj man kommer här ;) Kallt ute var det på kvällen brrr ! Lara & jag cruisade runt lite o kollade på julpyntade hus.. sen visste jag att det skulle bli en tidig morgon dagen efter så hemåt blev det sen .


Och tidigt blev det ! Kl 07 på juldagsmorgonen var det dags för o slå sig ner kring granen . Familjen grattade mig o sjöng för mig och sen fick jag min fina julstrumpa med massa paket . Och ännu mera paket . Det öppnades o rivdes för fulla muggar från alla håll . Och nöjd blev jag för mina paket.. tack !! :) Sen va jag trött , käkade lite frulle o drog in till rummet . Skypade med mamma , pappa , syster som ville gratta mig :) Sen skulle vi käka vid 13 så en stund innan dess kom Ture hit . Han & Mitch spelade en himla massa tv-spel... då Mitch just fått ett X-box 360 . Gjorde succe' minst sagt haha :) Maten var god meeeeen , INGET SLÅR ETT SVENSKT JULBORD . Men mysigt hade vi iaf . Sen blev det chill på mitt rum hela dagen tills 18 tiden nåtsånt då vi drog bort till Countryside village för lite film o gott .


Annandagen var det dags för min värdfamilj o dra till Florida . Underbara dag haha !!! ;) Hjälpte dem lite på morgonen o sen var jag fri som en fågel . Har inte känt mig så fri på länge . Sjukt underbart !! Tog mitt pick o pack o flyttade in till Ture 1 vecka haha :) Jag , Frida & Lara drog till Fashionvalley för o kolla in mellandagsrean o käka lite . Vi hittade dock ingenting men trevligt va det som alltid ! Sen skulle jag hem för en flygning med Ture & hans instruktör . Var uppe i nån timme och fick se solen gå ner.. fint det :) Sen följde jag med Maria downtown för o festa till det lite på Envys som klubben heter . Väldigt kul kväll !!! Några av grabbarna hade med varit ute , fast på ett annat ställe , så sen fick vi skjuss hem :)

Lite bakis på söndagen haha , eller mest trött rättare sagt . Men det var dags för julmys med hela gänget . 15 pers nånting var vi . Jag , Frida , Lara o alla piloterna . Julia var tyvärr sjuk o kunde inte va med oss :( Lara & Frida hade fixat svenskt käk och det var OTROLIGT gott !!! Tack för att ni räddade julen ;) Väldigt trevligt . Vi körde oxå paketleken med tärningar . När innehållen hade visat sig slogs killarna om en kniv och en playboytidning hahaha . Nötter .

Måndagen skulle jag till the court för o fixa min jäkla bot.. men det gick bra ;) Så glad var jag . Värsta sommarvädret ! Shoppade lite på Parkway och senare blev det käk på Panera och bio "It's complicated" i MiraMesa med Lara & Frida . Trevligt :)

Tisdagen hade vi en sån jäkla flumdag och satt o skrattade halva dagen hos Ture . Wille hade besök från Sverige.. en så gullig mamma o hennes son . Hon gav mig en massa presenter hela tiden och lagade frukost , middag och gud vet vad till oss . Så snäll :) Sen drog han & jag till Fashion valley . Leta nyårsklänning m.m.m. =)

Onsdagen blev det roadtrip till Laguna Beach med Frida , Julia & Denice . Kul !! Men det började regna oturligtvis . Vi tog massa kort , gyttade lite på Starbucks o käkade på Johnny Rockets . Sen letade vi upp närmaste shoppingmall där vi fördrev lite tid innan hemfärd . Väl hemma drog Julia & jag till Parkway en sväng o käka frozen yogurt o gjorde sista inköpen inför nyår . När jag kom hem hade jag fullt upp vill jag lova . Fixa inför Vegas . Jag skulle färga löshår och tvätta skor och gud vet vad . Tillslut var jag färdig ! Den bästa Lara plockade upp mig på vägen till Countryside och vi tog en Taco Bell o lite tjöt med Oskar innan sovning .

Torsdagen ringde Niclas lite efter 06 och det var dags o hoppa in i bilen mot Las Vegas . Han , jag , Marcus & LillOskar haha :) Gjorde några stopp på vägen för käk o kolla in några flygplan eller va det va . Tog ca 6 timmar upp . Där mötte vi upp Ture o de andra grabbsen på hotell Tropicana :) Hängde lite i baren och sen på rummet . Sen duchade vi o började fixa till oss . Sen bar det av till en fest som Edris fixade . Heliumballongerna var lite roliga haha ;) Vi sprang runt här o där o sen ut på the strip . Så sjukt najs var det , allting . Fick nypa mig i armen för o fatta att jag inte drömde . Hände en massa saker under kvällen , bra saker endast ;) Men vi tar inte mer om det här för "What happens in Vegas , stays in Vegas" som vi alla vet ;) Eller ? ;D
Hade nog den bästa dagen/kvällen i mitt liv ! Loveli ♥

Fredagen , och 1:a dagen år 2010 , var alla trötta . Vi missade nästan utchekningstiden tror jag hehe . Men när vi lämnat våra väskor i bilen tog vi en promenad genom ett soligt Vegas . Så sjukt nice ! Lite käk blev det med . Panda såklart ;) "Your good nature will bring you happiness" . Senare drog vi hem . Mycket mysig bilfärd hemåt blev det med lovesongs och en rosa himmel haha !! Ganska trötta sen..

Lördagen blev det Downtown San Diego med Lara . Underbart vädet ! Blev shopping på Horton plaza och käka sushi . Och en promenad genom stan ;) Sen hem till Ture igen . M&M:s och detta jäkla "Die Hard" haha .

Söndagen och sista lediga dagen , gällde det bara att njuta till max ! Chilla chilla och chilla . På kvällen blev det gymmet och det slutade med en fläskläpp pga en jäkla boll som "någon" råkade "kasta" på mig hahaha . Men nu är den borta för jag läkte den med iskall Snickers haha . Ja , det va min semester det i korta rader ;)

Hoppas ni också haft en bra jul & ett gott nytt år :)
Nu kör vi på... 2010.. full fart ;)
PussKram/y







23 December 2009

Min dator har krånglat en massa under det senaste så har tyvärr inte kunnat uppdatera bloggen . Här kommer ett inlägg som skulle blivit publicerat just före jul , bättre sent än aldrig ;) :


Hej den 23:e December !

Vilket jag inte alls tycker att det känns som att det är . Jag har ungefär 0.38 % julkänsla i år . Känns halvt om halvt för jävligt hehe . Men det kan väl gå för detta året . Imorgon är det julafton och jag jobbar ! Ska städa o tvätta o sen umgås med barnen i vanlig ordning . Kommer kännas helt fel . Jobbig dag ! De firar ju inte imorgon liksom . Men jag slutar iaf kl 17 och det blir sen ut o äta med ett gäng vänner.. så vi får trösta varandra haha :) Kommer sakna er därhemma så otroligt mycket o tänka på er hela tiden .

Sen är det iaf Juldagen och då får jag ledigt eftersom det är jul & min födelsedag . 22 blir jag då . Ska byta lite julklappar på morgonen vilket ska bli spännande haha ;) Sen är det middag kl 13 och jag är så glad för att Ture ska komma o göra oss sällskap . Kanske kommer även Lara en sväng o käkar lite.. hoppas det . Tårta blir det sen med har jag hört . Ser verkligen fram emot dagen . Ska bara umgås med de bästa hela dagen :)

Jobbar lite grann på morgonen på Annandagen igen . Min värdfamilj åker ju till Florida så det blir att hjälpa till lite innan de drar . Sen är jag ledig till den 4:e Januari och jag kommer hoppa omkring av lycka så fort de lämnat huset haha :) Under min ledighet kommer det nog hända en hel del spännande och roligt men det kan jag berätta mer om sen . Ni anar inte hur skönt det ska bli med lite ledighet :)

Återigen längesen jag uppdaterade här . Vad har jag hittat på ? Bl.a massa julklappsshopping som inte varit det lättaste alla ggr . Härom helgen blev det en liten utgång med grabbarna på Bar West i PB där vi också träffade Frida & Julia vilket va kul :D Har regnat en del och vädret har lekt rövare men nu är solen tillbaka igen . Kommer la kunna gå runt i kjol o kortarmat under julen.. ovanligt haha . Vi hade också Au-Pair möte hos Lara en söndag då vi hade lite knytkalas o julklappsbyte vilket va trevligt . Efter det blev det äntligen Drive-In Bio . Jag , Ture , Lara & Jonte. Vilket va väldigt kul :)
Förra veckan var verkligen jobbig . Hade så mycket hemlängtan och hade mest lust o ge upp allting o bara få åka hem ! Tror att jag lipade varje dag . Men umgicks med Ture hela veckan och då mådde jag bättre . Pratat mycket med Lara & Nina om det också , tack för att ni finns där !!! Jag tror att min semester kommer ge mig en energikick , hoppas det =) När semestern är slut har jag inte mycket mer än 4 ½ månader kvar här och det lär ju gå ganska så fort när man klarat av såhär länge .
I fredags hade Lara & jag en sån himla bra dag då vi hann med väldigt mycket under våran rast . Julklapparna blev färdighandlade , vi tog massa kort vid El Cajon skylten som vi pratat om länge att göra ;) Och vi käkade Panda Express hemma hos mig o Glen gav oss massa tips på ännu fler grejer att lägga till på våran "ATT GÖRA LISTA" som bara verkar bli längre o längre haha . Annars har helgen varit lite sådär .. inte riktigt som jag hade tänkt mig men men . En kul grej som jag , Lara , Julia & Malin gjorde i Lördags var att åka till Boomers , som är ett litet äventyrsland . Där började vi dagen med att bli DYGNSURA i båtarna , sen blev det Gocart & Parisehjul . Sen blev det käk på Calle's . Sen en sväng till Parkway och gymmet för min del . Sen tog Julia & jag en fika på Starbucks o tjötade lite vilket va trevligt o sen drog vi ut för o kolla lite Top Gun hos Lara , men jag råkade visst somna lite då o då hehe .
Söndagen var bara en onödig dag då jag satt i trafikskola från 9-16 yippey . Hängde sen med Lara iaf som är världsbäst !!! :) Sen blev det 3D bio "Avatar" med ett gäng .

Nu är det redan onsdag . Semestern kommer närmare o närmare ^^ Väntar mest på att tiden ska gå nu.. till fredag :) I måndags tog jag barnen till Wild Animal Park vilket va najs ! Igår körde jag upp dem till LA och Hermosa Beach för att umgås lite med deras gamla Au-pair o hennes 2 värdbarn . Grym jag e haha ! Vi åkte till ett Museum i LA som hette "Getty museum" eller nåt sånt där vi fick se kända Monet & Van Gogh målningar o lite allt möjligt . Barnen hade kul verkade det som . Sen skulle jag lämna dem på ett hotell där min värdmamma väntade (hon jobbar i LA med jämna mellanrum) så de skulle övernatta där och jag åkte hem igen . Ingen trafik på hemvägen så det va skönt.. tog ca 2 timmar och jag var glad att jag hade världens bästa GPS till hands.. utan den hade jag aldrig gett mig av på vift till LA kan jag ju säga haha . Skyndade iväg till Ture när jag kommit hem . Och där hittade jag ngt i min julstrumpa . Massa M&M choklad nämligen hihi :) Vad söt !

God Jul till er alla och hoppas ni får en underbar julhelg !
PUSS /J


RSS 2.0