Beachnight

Hey hey .

Har inte så mycket att skriva om men tänkte mest säga hej :D
Igår efter jobbet blev det gymmet . Riktigt gött var det . Älskar det . 24 hour fitness gym , öppet 24/7 , 5 min bort.. varför kan det inte va så hemma för ? En massa folk va det där oxå .. det e kul o kolla runt va alla har för sig haha . Somnade gott sen . Nina fick sova på en madrass haha . Vi har nått den punkten . Jag sov heeela natten från kväll till morgon utan o vakna en enda gång för första gången sen hon kom hit hahaha .

Idag har varit en mindre bra dag . Jag har inte varit så glad som jag alltid brukar . Saker har bara känts jobbigt . Har tänkt mycket på allt därhemma i Sverige . Ibland längtar man bara hem så mycket . Att få träffa alla . Ibland är man trött på au-pair livet .. på att handskas med o umgås med barn hela dagarna är påfrestande ibland . Och känslan av att alltid vara "på jobbet".. och som att det ibland kan kännas som ett fängelse man är i på något sätt . Samtidigt som man har det jättekul och jättebra här som oftast så är det inte alltid roligt jämt heller . Det är tufft . Men jag kämpar på :)
Idag har jag mest städat . Badat med barnen i poolen o lite . De har bråkat o bråkat hela dagen med varandra. Men så kan det va ibland . Nat har varit på dåligt humör . Sen va hon på bra humör . Och jag blev glad för hon sa "Yannika , you're the best !! You're the best Au-pair we ever had". Senare åkte vi alla till stranden.. jag hade slutat men vi följde med iaf för kyrkan skulle käka lite där o mysa . Så vi slappade där Nina , Jag & Rachel .. det var några som spelade "Creedence clearwater rivival" eller va de nu heter . Det va en cd som va exakt som en som mamma o pappa har haft i våran bil o spelat i evigheter när vi åkt på semester förut osånt.. så jag tänkte jättemycket på mamma o pappa o gamla minnen hihi :) Sen gick vi en strandpromenad med . Sen åkte vi o köpte frozen youghurt igen.. Nina & jag hade planerat det hela dagen.. Nina va så söt o skulle bjuda mig på det bara för att muntra upp mig lite . Hon märker när saker inte e som det ska med mig visst . Hihi . Jag e så glad att hon är här men jag kommer bli så ledsen när hon åker ifrån mig igen .

Imorgon är det fredag igen , redan !! Det är INTE KLOKT . Det va helg alldeles nyss tycker vi . Och Nina har snart varit här i 3 veckor.. på tisdag . Det är gaaaalet .

Puss o kramar

Downtown , PB , Mission beach , LA

Shit vad det går dåligt med uppdateringen här . Fy på dig Jannike .

Sist jag skrev var för en vecka sen så det har ju hänt lite saker =) Det e alltid lika jobbigt o försöka komma ihåg vad som hände dag för dag men får göra ett försök .

I tisdags när jag jobbade kvällen tog Glen med oss ut på en Italiensk restaurang vilket va mysigt :)

I onsdags lekte Mitch med en vän och vi tog med oss Nat till Santee Lakes där vi matade ankor som bara den . Sen blev det då bio som sagt . "I love you Beth Cooper". Den var extremt lustig . Hehe . Men Nina & jag hade en trevlig bio-stund som vanligt ;) Mumsade på med lite M&M:s och Swedish fish .

Torsdagen hade jag uppskrivning igen för mitt Kaliforniska körkort och jag klarade det :D Hade alla rätt denna gången vilket kändes extra bra haha . Jag slipper helst åka till the DMV mer nu men får ju boka in min uppkörning nu snart me . Jaja , skönt när man har detdär jäkla körkortet iaf . Sen hade jag städ o tvätt . Sen blev det middag på the Firestation höhö . Vi tog min bil . Vi åt mormorns goda guacamole & salsa som vanligt o pratade med folket . De e trevliga dedär brandmännen . Nina & jag åkte hem lite tidigare än de andra . Tänkte gymma . Men jag va helt slut , hade inte fått så mkt sömn förut så det blev att kasta in handduken o stupa i säng ist .

Fredagen blev det La Jolla med Cindy , Nina & barnen . Vi höll mest koll på Mitch när han surfade medans Cindy kollade Nat . Ett par timmar va vi där . Jeff's burgers blev det till lunch me . Det e standard nu . Jag jobbade till 21:30 . Nat & jag hade jättekul o badade i poolen på kvällen o både hon & jag va på våra bästa humör . Jag kände nämligen att helgen va nära haha ;) Så fort jag slutat drog Nina & jag på bio . "The ugly truth" . Den va SJUKT bra . Eller rolig ska man kanske säga . Den ska ni se ! Det är inte klokt vad mkt man går på bio här men jag gillar't .. det e såå mysigt :)

Lördagen gick vi upp för o dra till PB (pacific beach) . Älskar det . Vi solade & badade i vågorna och gick en lång strandpromenad . Inte helt fel vill jag lova ! På hemvägen tog vi en frozen youghurt med alldeles för mkt godis i . Och så kollade vi in lite käder på Parkway igen innan middagen . Sandy , Evan & Emma va här också . Efter middagen blev vi bjudna på vin o hade pratstund vi vuxna ;P Hoho . Så trevligt så . Men sen drog vi till Target en sväng för o köpa chips , dipp o ostbågar . Kollade på en film . Jag somnade o Nina tittade .

Söndagen va det tänkt vi skulle haft en roadtrip till LA med Sanna & Toby men det sket sig med hyrbilen så det blev inställt . Istället blev det sovmorgon till 11:30 , bagels till frukost , dra på sig de nya klänningarna o sen hämtade Sanna oss o vi drog ner till Downtown . Där finns det mycket LUSTIGT folk om dagarna kom vi fram till . Huga , man blir rädd haha . Vi käkade Teriyaki chicken på Horton Plaza o snackade massa . Sen drog vi in till Mission Beach . Vi skulle på en fest i ett hus på stranden . Men han som hade den va ju retarded eller nåt så vi drog rätt snabbt . Istället hittade vi Markus från Sverige på stranden som vi precis tatt kontakt med i helgen . Han o 2 polare bor nere i Mission beach o jobbar som piloter o har gjort det i 2 år . Så vi hängde med han en sväng o han va väldigt social o trevlig . Fick se deras schyssta lya precis vid stranden . Vi tog alla bilen till PB sen som ligger ijämte och där käkade vi frozen youghurt.. men denna gången blev den nyttig med massa jordgubbar , blåbär , persikor , kiwis m.m ist för godis . MUMS ! Vi satte oss på en bänk vid stranden o njöt av solnedgången . Härligt !! Nina & Jag såg dessutom USA:s snyggaste kille hittils gå förbi . Hahaha . Vi har det inte lätt här i staterna .

Igår va det måndag och Nat & jag gick på bio . Rätt härligt o göra sånt o få betalt för det på arbetstid . "G force" tror jag den hette . Najs najs . Sen tog Glen med Nina , mig o barnen på snorkling i La Jolla.. vi skulle kolla efter några ofarliga hajjar eller va det va de hade pratat om på nyheterna . Haha . Usch , jag va rädd ändå . Men det enda jag såg va en stingrocka o lite fisk och MYCKET alger . Glen retar mig som bara den bara för att jag råkar skrika mycket när jag simmar på slimiga grejer i vattnet . Men det e ju äckligt . Senare fick jag en hel buske med sjögräs över mig också , allt för o jävlas , tack ska du ha haha . Det va riktigt kul iaf . Även att jag fick ett par mindre goda saltvattenkallsupar . När jag slutat sen blev det gymmet för Nina & mig . Det har inte hunnits med sen hon kom hit så äääntligen :) Svetten rann och vi var nöjda o somnade gott .

Idag blev det upp klockan 06... jag & barnen skulle följa med Cindy när hon skulle till LA och jobba . Deras förra au-pair Louise bor uppe vid Hermosa beach nu o jobbar i en ny familj där så vi hälsade på henne . Hon tar hand om 2 pojkar 8 och 10 år där nu . Hon är verkligen trevlig och vi tog med barnen till stranden , där ett par timmar bara flög iväg hur fort som helst . De bor precis vid stranden så det va bara några meter att gå . Pefekt . Sen blev det pasta o prat därhemma o Cindy kom med . Sen gick vi alla till en stor park o kastade frisbee m.m. Sen va det dags för oss o dra hemåt och Mc driven blev det ju . En lång heldag men sen kom jag hem till lilla Nina igen som hade väntat så snällt på mig . Haha .

Det va allt för idag . Ska seriöst bli bättre på uppdatering så inläggen slipper bli så långa .
Tack o hej /y

P.S: Nina har slått mig i sömnen 2 nätter i rad nu . Det kommer armar och ben flygandes . Jag vågar knappt somna nu . D.S

Stranden , Country konsert & Au-pair möte

Okej , nu ska vi se vad som har hänt sen sist :)

Fredagen slutade jag 15:30 , vilket va superskönt.. sen ledig hela helgen . Nina & jag duschade o gjorde oss iordning lite oså åt vi middag innan vi gav oss ut i min bil på en tur . Vi åkte till Parkway o köpte lite smoothies/glass o det va jättegott . Vi kollade lite affärer o lyckades hitta en ascool klädaffär som vi inte sett innan . Olyckligtvis skedde detta 5 minuter innan stängning . Men vi ska dit igen :) Vi ville ha ALLT . Nästan . Haha . Jag vet inte vad som hände men trots en brakmiddag förut o dessert på det så hamnade vi på Mc Donalds . Och jag va jätteflummig.. Nina undrade nog vad som var felet på mig.. men sån blir man tydligen efter en hel slitig jobbväcka när man har sin bästa vän här o allt lossnar när helgen kommer ;) Riktigt kul hade vi iaf . Vi va ganska trötta sen så åkte hem o fnissade lite innan vi somnade .

Gick upp tidigt på lördagen för o åka till stranden . Vi hämtade upp Rachel på gymmet o drog iväg till La Jolla . Där somnade vi alla i solen hoho . Ett par sköna timmar hade vi där innan vi åkte hem o gjorde oss iordning . Vi skulle nämligen till Ocean side för o gå på country konsert . Hahaha . Vi skulle gått med Cindy & mormorn som betalat biljetterna o allt men p.g.a vissa omständigheter kunde de sen inte följa med oss så vi fick åka själva . Jag stod för körningen o det tog väl nån timme upp dit med typ 6 filer o massa trafik.. tjena . Men det gick ju super :) Vi hittade dit o vi hittade parkering för 1 dollar . Det va jättefint där.. fin fin strand . Och VARMT . Vi fick vänta ett tag till konserten började.. det skulle va 3 olika artister . Vi orkade typ kolla på den 1:a och lite av den andra men vi tyckte det va ganska lamt ! Haha . Det va trevligt men country är väl kanske inte min favorit till 100 :p Vi gick runt runt och kollade på folk . Sen kollade vi solnedgången på stranden innan vi åkte hem . Hem för att åka till Wendy's där Nina & jag delade en hamburgare o en tacossallad . Rachel tycker vi är tokiga =) Vi åkte sen till Rachel's polare Alex som jag träffade helgen innan . Han hade lite partajj på bakgården där det fanns en stor fet pool med jacuzzi och en bar och gungor o sitta i o allt möjligt . Det va mest folk i 18 årsåldern där o det va inte mkt till fest men vi satt lite i gungorna o bara pratade massa minnen Nina o jag o hade jättemysigt hihi . Sen kom en kille som heter Vince o tjötade med oss hela tiden o ställde massa korkade frågor om Sverige haha . Sen drog vi hem hyffsat i tid faktiskt o sov . Solen tar kol på en .

Söndagen va det upp tidigt igen för vi skulle på Au-pair möte . Sannas värdfamilj skulle stå för en liten barbercue typ . Så vi köpte melon o vindruvor o körde dit . Vi trodde vi va fel så fick fråga en äkta amerikan på Seven 11 om vi va rätt men det va vi ;) Första han sa var: "Oh , you're twins!!" . Haha . Vi pratade mkt med Sanna och de ska tydligen få en ny svensk au-pair i den familjen nu när hon åker hem . Hon kmr i början av augusti så henne ska jag ta kontakt med minsann :) Vi åt o snackade lite sen drog vi . Då körde vi vilse o va helt lost o det va inte så kul tyckte vi .. men vi hittade tebax sen . Haha . Vi skulle då öva på o köra till ett BMX ställe som Mitch ska till denna veckan . Det hittade vi utan problem men lite tid tog det ju .. sen skulle vi till stranden o klockan blev 17 innan vi va framme ! Shit . O vi hittade ingen parkering o jag höll på att dö . "JAG VILL ÅKA HEEEEM" . Haha . Det va sjukt men tillslut så . Vi la oss på stranden ett par timmar o bara chillade innan vi åkte tebax o stannade på ett ställe där man blandar sin egen youghurt/glassgrejs med allt möjligt som man kan välja o stoppa i . Jag tog nog allt gott de hade typ . Så gott så . Sen åkte vi hem o åt en sen kvällsmat innan sängen :)

Måndagen hjälpte Nina till lite här i familjen för o tjäna lite cash hehe . Så hon tvättade o städade bilar :P Sen tog vi barnen till stranden.. vi hade en heldag där tills jag slutade kl 17 . Men vi hade fullt sjå o hålla koll på barnen i vattnet o allt möjligt och äta här o där så vi va ju helt färdiga . Vi hann inte ens äta lunch själva haha ! Meen . Sen kom vi hem o jag stressade som ett as in i duschen o allt möjligt innan jag drog iväg mot frisören . Äntligen skulle jag få mitt hår fixat . Va där mellan 18:30-21 typ o fick lite klippning o la i blekning i rötterna . Sååå skönt känns det nu och mkt fräschare . Och Tina , frisören , va hur trevlig som helst o vi bara satt o tjötade . Kommer nog åka till henne nästa gång med troligen :) Åkte o tankade lite på hemvägen innan det va dags för ytterligare en väldigt sen kvällsmat .

Idag har jag ett delat skift så har hjälpt Mitch på morgonen innan han skulle till BMX grejen som Glen skjussade honom till . Sen ledig ett par timmar o ta tag i alla mail o saker på datorn innan vi ska hämta Mitch .. sen jobbar jag kvällen . Nina har frostat ur frysen med en hårfön.. hahaha !! Måste åka o köpa en keps.. brände hårbottnen igår på stranden aj aj .
Imon slutar jag nog vid 17 tiden skulle jag tror så vi planerar en bio på kvällen =) "I love you Beth Cooper ". Vi får se hur de blir me de .

Vill prata med min familj snart men de e på Öland fick jag precis veta hihi .
Saknar er !
Puss & kram


Harry Potter and the halfblood prince

Hej hopp .

Jag hinner knappt med nånting här som jag har tänkt att jag ska ;) Som t.ex att uppdatera bloggen . Hinner ju inte med att svara på sms som jag får härnere ens . På nåt konstigt vänster , för tiden bara SPRINGER från mig . Men jag mååååste ju försöka hålla igång min blogg så ett snabbt inlägg får det bli iaf .

Måndags blev det väl jobb och gymmet efter det .
I tisdags följde Rachel med mig till flygplatsen och vi hämtade Nina :D Hurra , hon är här ! Och vi har en trio ;) Jag jobbade dock hela dagen sen från 12-22 så jättemkt tid fick vi inte för oss själva den dagen men så glad var jag iaf . Mindre glad var jag på natten när Nina låg mer på min sida av sängen än på hennes som en packad sill och pratade engelska i sömnen igen haha . Jag ville inte väcka henne heller så jag vaknade typ en gång i timmen . Men jag älskar dig ändå Nina ;P
Onsdagen skjussade jag Mitch tills hans Bmx camp här i närheten och Rachel släppte jag av på gymmet . Sen hängde jag mest med Nat plus att vi va o köpte biljetter till nya Harry Potter filmen som vi skulle se på kvällen när jag slutat . Nina hjälpte till när jag jobbade o va med när vi hämtade Mitch igen.. och vi badade i poolen o lite . Sen slutade jag , vi åt familjemidda o sen stressade Glen iväg alla till bilen så vi kunde åka till bion . Det va supermysigt o vi gillade filmen . Lite humor i den faktiskt :P Avnjöt våran big size popcorn i vanlig ordning o coke till det såklart .
Idag har vi varit i Soak city . Evan & Italy har varit med som sällskap till Mitch & Nat . Sen Cindy , jag & Nina . Evan & Mitch tycker det e väääldigt kul när vi pratar svenska tydligen :P Det har varit kul och blött precis som sist och jag har inte ens tänkt på att jag jobbat knappt . Slutade iaf 16:30 . Vi va alla väldigt trötta av solen och all energi vi gjort av med i poolerna o rutchkanorna men vi åt god spagetti med köttfärssås iaf o sen åkte vi ner till Target en sväng . Där köpte jag en massa smågrejer som kan va bra o ha :P O sen drog vi hem igen . Har målat naglarna "NY taxi cab yellow" och nu kollar vi Twilight i sängen och jag bleker tänderna . Haha . Det va allt för oss för denna gång .

Godnatt  /Jannike & Nina

2 månader

Hey .
Då var ännu en helg över ...
Och imorgon har jag varit här i 8 veckor :) Alltså två tolftedelar . Eller en sjättedel , whatever you prefer ;) Tiden går hur som helst..

Igår blev det lite shopping igen . Ska testa lite Whitestrips o grejer tänkte jag haha . Sen blev det en ny mysig hood med dragkedja från Victoria's secret med , kunde inte motstå såklart . Det är inte klokt vad man shoppar här borta hehe . Men jag gillar det ;) Tog en passion tea lemonade på Starbucks o satt där en stund o pluggade lite körkortsteori haha , jippey . Sen blev det Costco o slänga i ett par liter bensin o handla lite med . Sen hem o dricka en Strawberry daquiri o läsa lite Cosmo . Sen middag o sen åkte jag o hämtade Rachel hos hennes mamma . Vi va där en stund o jag fick se hennes häst och lite . Sen åkte vi till hennes vänner Kyle & Alex och umgicks lite o körde lite Beerpong . Sen kom det mer folk och vi hade kul :) Lite för kul för Rachels del haha . Men men .

Imorse tog jag det lugnt . Riktigt lugnt . Frukost framåt 12 i min ensamhet :) Hade därinnan ett långt Skype-snack med mamma , brorsan & pappa :) Sen drog jag såsmåningom iväg en sväng . Kollade lite inne på Barnes & noble vilket är en stoooor bokaffär som har ALLT . Sen blev det en frappuchini med när de så lägligt har Starbucks inne i affär'n :) Sen drog jag till Parkway för en pratstund med Doug . Det var trevligt . Blev där någon timme innan jag åkte hem o avnjöt tacos .. yammie . Sen gick jag ut på en timmes promenad i det sista solskenet för denna dag =) Ojdå , jag "råkade" gå förbi Brice's hus 3 ggr . Haha .

Nu ska jag chilla lite o läsa lite innan jag somnar tror jag .
Saknar alla vännerna därhemma . Det är tufft utan er .. you're all very special to me <3 Det är inte detsamma att träffa "vänner" härborta.. det är inte samma sak . Saknar folk som känner en utan och innan .

På tisdag kommer iaf Nina och stannar på obestämd tid hos mig . Åååh , me so happy for that :D
Puss & klam




Disneyland

HOLA .

Ojojoj , vilken vecka det har varit . Har hänt så mycket kul =)

Soak city i måndags som va riktigt skoj .
I tisdags va det jobb och sen kollade vi när Glen blev befodrad till "Battalion chief" och fick hålla tal på en scen o allt :)
Ons-tors va det Disneyland som hägrade med boende i svit och tillgång till en våning där man fick äta hur mkt mat man ville haha . Shit . Disneyland va underbart . Har alltid drömt om o åka dit sen jag va liten . Massa åkturer i alla attraktioner på dagen och pool & jacuzzi på kvällen , fyrverkerier från balkongen med utsikt över LA . Sen när de andra hade lagt sig gick Rachel o jag ut för Disney stänger inte förrens midnatt . Då var det ingen kö till nånting och vi kunde bara springa runt o göra vad vi ville . Hur kul som helst hade vi :) Somnade gott den natten gjorde vi med . Dagen efter fick vi lite sovmorgon sen va det bada i poolen som gällde i några timmar . Sen middag på "Rainforest cafe'" . En jättehäftig restaurang som ser ut som en regnskog innuti med akvarium och massa konstgjorda djur som rör på sig o låter o så åskar det därinne ibland . Sen va det dags o kolla på Disney paraden vilket va coolt med massa vagnar o dans o musik . Sen gick vi in till "California adventure park" som ligger ijämte . Då skulle vi upp i Tower of terror .. haha .. läskigt läskigt va det . Det va som en hiss som pajjade och man åkte ner en massa våningar o grejer sjukt snabbt.. har nog aldrig kännt den magkänslan haha . Sen gick vi runt därinne mest , åt mjukglass o så . Sen va det mera pool & jacuzzi innan vi åkte hem . Va hemma 22 på kvällen elr nåt .
Fredags jobbade jag ett delat skift :P På kvällen jobbade jag 17-22 och Nat sov över hos en kompis . Men då kom Mitchell's kompis Evan hit ist . Vi och grannpojken hoppade på cyklarna och körde runt runt runt kvarteret . Svettigt . Så sen hoppade vi i poolen . Och jacuzzin . Sen va min arbetsdag typ över . Brice undrade om jag ville komma bort till båten men jag hann inte riktigt med det tyvärr men det får bli snart :) Så jag slappade bara , skypade med pappa och somnade gott .
Idag är det lördag och jag ska nog ta o åka o handla lite saker som jag behöver . Sen ska nog jag o Rachel hänga hos hennes kompis Alex ikväll och det blir kanske lite fest :)

Både mamma och syster har fyllt år nu i veckan och hela familjen har varit nere i Falkenberg och firat . Lät så mysigt ! Har tänkt mycket på er :) Önskar jag kunde varit med !

Bilderna kommer strax...
/yankie

Soak city

Heey .

Igårkväll sen så blev det gymmet ist för drive-in bion . I love that place . Öppet 24 timmar om dygnet är bra skit :)

Idag har det varit en heldag i Soak city , en stor vattenpark . Vädret har varit varmt o gott som vanligt så skönt med lite svalka i vattnet . Himla kul va det med . Cindy , jag & barnen åkte dit . Jag fick köra ner till Chula Vista där det ligger . Najs najs . Fanns en massa roliga grejer o för det mesta hade man ringar o åkte i flera stycken . Austin från baseballlaget o hans mamma o pappa va oxå där . Riktigt kul dag och jag tror inte det e alla som får ha så kul på sitt jobb som jag minsann haha =) Få betalt för o åka till vattenparker o Disneyland och äta ute.. kan de bli bättre ?
Riktigt trött e jag iaf nu . Och har brännt mig under fötterna ?

Imorgon e Rachel tillbax här.. yeeeyh :) Saknat henne .
Puss


Denhär "tratten" va det bästa av allt .
Haha

4th of july weekend :)

Heey .

Shit vilken grym helg . Ibland älskar jag mitt liv . Haha .

Jag började 4th of july med en tur till Parkway plaza . Där blev det lite shopping på Tilly's & Wet seal . Köpte ett nytt väldigt fint linne faktiskt i grönt & gult som ser väldigt "San Diego-aktigt" ut tydligen . Alla har tjatat om detta hela helgen och gett mig komplimanger haha . Jag kallas tydligen också för "Miss California" nuförtiden haha . Det e galet . Köpte nya sandaler med i silver med långa band typ . Sen blev jag såklart haffad av några försäljare som jag började tjata med och det hela slutade med att jag köpte ett kit med löshår . Haha . Nu vet jag att ni himlar med ögonen mamma o pappa ! Meeeen.. jag är nöjd och jag fick en bra deal . Dessutom fri hårstyling i 1 år . Så det så .
Sen va det strax dags o dra till båten . Jag , Glen & hans galna polare Brent tog jeepen . Sen hoppa vi ombord . Så himla najs . Älskade båten . Och det va massa folks från marinen där . Snackade runt , drack lite Pina coladas & Margharitas o bara njöt av utsikten . Det va ganska mkt dickande där som vissa stod för .. galna dudes . Haha . En snubbe som hette Steve hade världens skönaste skratt . Massa fyrverkerier sen och fint . Had a good time :) Utsikten var exakt som på en bild som kom fram när jag googlade San Diego innan jag lämnade Sverige.. asacoolt :p
I bilen på vägen hem var det jag & Brent och han hade en lång lektion om olika motorvägar här och hur allt är uppbyggt . Sen när vi va hemma körde vi ett litet quiz på de' hihi . Rolig en det . Sen var de' natti natti .


Idag visste jag inte vad jag skulle göra riktigt . Hade lite o välja på . Kunde åkt till Del mar o sett Kelly Clarkson men fick inte tag på tysken jag skulle dratt me . Sen kunde jag träffat Steve o några från igår o dratt till nån strand fast jag dissade det . Eller så kunde jag träffat min polare Doug o dratt o fikat lite . Men jag sket i det med :D Istället träffade jag the boy next door . Brice alltså som jag snackat om innan . Fick tag i han på Facebook o han hade sin första lediga dag på 3 veckor idag . Han är kapten på en båt nämligen . Min värdfamilj älskar honom , de har pratat såå gott om honom haha . Vi bestämde att vi skulle göra nåt . Vi tog hans bil o drog ner till hamnen vid mission bay till båten för han hade glömt sin mobilladdare där hehe . Sen körde vi bara runt i hans truck o pratade o kollade in grejer . Väldigt trevlig :) Sen skjussade han hem mig och jag har precis ätit lite middag med the Holders . Brice o jag skulle åkt på en drive-in bio ikväll men det blev inställt tyvärr för han e tvungen o va på båten kl 05 imorgon . Too bad . Så de får vi ta en annan gång . Jag har alltid velat gå på en drive-in . För himla coolt . Det finns bara 5 st kvar i hela USA typ och 2 av dem finns här i närheten :)
Klockan e strax 19:30 och jag funderar på vad jag ska göra ist.. hmm , vi får se :)

Rolig vecka som kommer tror jag det blir .. Disneyland och bo i svit onsdag-torsdag.. sweet :)
Puss & hug

Haha .. har förövrigt precis kommit på att LOL inte bara behöver betyda Laugh Out Loud utan också Lots Of Love . Now it makes sence :)



Del mar igen :)

Heey dudes .

Igår va det väl inget speciellt . Jo , Rachel kom ju hem :) Hon är störtskön . Vi kommer ha en toppensommar ! Igår va jag mest med Natalie för Mitch drog iväg med brandmännen på lite . Vi slöade mest o badade i poolen .

Idag har jag haft kul ! Fast iofs började dagen med ett körkortsteoriprov på the DMV , vilket inte va lika skoj . 36 frågor.. en del va lätta o helt logiska och sen va det en del skitfrågor som är helt onödigt vetande . Som t.ex hur långt är straffet om du bryter mot den eller den lagen . Hehe . Hade ju inte jag pluggat på riktigt då va . Man fick ha 6 fel men jag hade 9 . Men det e inga problem för man kan bara komma tebax närsomhelst o göra om testet utan o behöva boka tid lr betala igen . Så nästa gång ska det förhoppningsvis gå vägen . Surt att man ska behöva ta körkort igen men så är de här i Kalifornien .
Egentligen skulle jag haft min städaredag idag men familjen skulle till The Del Mar Fair igen och jag ville ju följa med såklart ;) Kul o umgås lite med Rachel ju . Så Cindy tyckte jag kunde spara på städningen lite o följa med dem o ha skoj ist vilket jag tycker va snällt . Vi tog en Mac Donalds drive in o åkte iväg . Jäklar vilken trafik men vi kom fram tillslut :P Idag hade vi inga åkband utan skulle mest kolla in alla djur o grejer de har därborta . Grisar , kossor , lamas , getter , babyankor , valpar , kaniner o blablabla . Hehe . Småmysigt . Oså va det lite marknad o grejer man kunde köpa o massa folk överallt o godsaker o äta =) Sen va det ett band som uppträdde som Rachel o jag fastnade vid .. de va grymma faktiskt :D Vi hade kuuuul . Bra bra dag ! Åh , vi åt sånadär "Cinnamon rolls" innan vi åkte hem . Typ en slags kanelbulle .. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammie d; I bilen på vägen hem va vi trötta..

Nu slappar jag till de på rummet . Snart sovedags . Imon är det ju 4th of july minsann . Då ska jag med familjen Holder på en liten båttur ;) Det är deras stora båt som en kille som heter Matt har hand om lite o fixar med så han bor på båten just nu . Så vi är inbjudna dit en himla massa folk . Jag tycker det ska bli riktigt roligt . Blir kul o träffa lite nytt folk igen :D Inte för att jag inte träffar nytt folk hela tiden men ändå haha ;)

Pusspuss



Del mar fairgrounds

Hejhej .

Igår va det väl en vanlig dag som bara gled på . Nat är ju lite sjuk så det blir rätt lugnt . Var med barnen på Target o köpte roliga födelsedagskort till Rachel och drack Slurpees ;) Men tyvärr har jag inte fått träffa Rachel ännu för hon har inte kommit hem till oss än , hon har varit hos sin mamma . Men imon blir det ääntligen av =)

Idag har vi varit väldigt upptagna här . Mitchells kompis Jason från basebollaget sov över inatt så imorse fick jag vakta två vilda pojkar i poolen . Sen va det solkräm , frukost & packningsdags för o åka till Del mar fair med dem , Nat & hennes kompis Italy och Cindy för en heldag bland bergodalbanor o karuseller :) Det var en toppendag ! Hängde runt med antingen pojkarna eller flickorna o hade väldigt skoj . Mest blev det med killarna när Nat kände av att hon va sjuk o fick vila lite med Cindy o ta de lugnare . Pojkarna o jag har gått runt o nynnat på denhär låten hela dan o haft skoj , we love it .. dom har verkligen haft den på hjärnan idag alltså haha :



Här kommer bilderna från helgen:
Firar Ninas 20 årsdag ! :D
Parkway plaza efter att ha sett The Hangover på bioNina pressarLa Jolla ShoresSchtekSchtekSchtekPalmtreesBeachenPalmtreesPalmtreesNinaBeachenHejhoppBaaadaBaadaBaadaBaadaapå vääägHaha ! Parkway plaza , we love you !Stop !STOPHelloParkway Plaza är bäst ! =)tRÄÄÄDParkway

Puss puss /J


RSS 2.0