Den lilla svarta :)

Som sagt , jag va icke beredd på att säsongens första snö skulle göra entre' såhär i slutet på självaste Oktober. Tycker liksom att det va sommar nyss. Känns inte alls längesen det var Öland, Sunny Beach och Tylösand. Men e väl lika bra o börja vänja sig I guess. Undrar bara hur mkt Emma och jag kommer få lida av kylan i våra nya klänningar nu under halloweenhelgen hehe ;)

BRrrr :(

Och klänningen kommer från ICHI btw.. I like it :)

Snowflakes... :O

Men tjena.. tittade precis ut i fönstret och vad får jag se!?!? SNÖ!!! Uuuh , detta kom ju som en smått obehaglig överraskning faktiskt. Inte nåt som jag var beredd på. Kommer inte vintern lite väl tidigt i år? Jag som brukar gilla snö osv.. men redan. Neej ge mig hösten tillbaka en stund till please..

           

Favoriter =)

Funderar skarpt på att bege mig till affären nu snart, måste bara ta mig upp ur soffan först haha ! Jag ska nämligen inhandla lite ingredienser till tacogratäng som jag tänkte göra imorgon. Blir bra o ha lite matlådor i frysen till helgen =)
Emma & jag gjorde ju tacopaj i söndags o det va såå himla gott så nu blir det en liknande gratäng.
Har också varit sugen på glass i flera dar nu så kanske får inhandla lite Ben & Jerrys med hihi.

Igår va jag & Emma i Jkpg en sväng. Spenderade en hel timme på Gina o Emma hittade massa fint :) Jag köpte bara en ny klänning till helgens party, fast i en annan affär. En äkta såndär svart fin party klänning med siden o volanger, i lite baby-doll stil. Tyckte jag kunde få unna mig den för en sån klänning kommer verkligen göra nytta i garderoben en lång lång tid framåt. Så tyckte det va en bra investering faktiskt :)

Sen de senaste dagarna har jag kollat avsnitt efter avsnitt av andra säsongen av "Ensam mamma söker" på kanal 3:s hemsida.. haha. Kan inte hjälpa det men tycker att det programmet e så mysigt på nåt sätt :) Bara sitter o ler när jag kollar o sen spelar de sånadär äkta svenska sommarhits i bakgrunden hela tiden. Feel good på hög nivå liksom hahaha.. när man väl har börjat titta så.



Och nu är det inte alls långt kvar till helgen heller. PUSS PÅ DET :)

Sunday, lovely Sunday ;)

Rubriken på detta inlägget skulle inte kunna användas på många söndagar. Det brukar för det mesta heta Sunday, bloody Sunday.. men inte denna inte ! För min helg har bara varit lugn och skön.. utan fest och stim. Så därför känns denna dag ypperligt bra för en gång skull och desto mer taggad blir man inför nästa helg då det också är Halloween ;)

Fredagen åkte jag till Malmbäck där det blev myskväll för hela slanten. På lördan kom systeryster & co. Hon och jag tog en tur till Jkpg och A6. Vi hade en mysig dag =) Hittade mig en fin jacka/kappa som jag blev kär i på en gång. Annars blev det inga inköp förutom korv på IKEA haha ;) Men tack syster. Du är guld guld guld. Sen på kvällen fick jag skjuss ut till Annebürg ;) Spenderade kvällen/natten och idag hos Emma & Liam. Mysigt! Blev film & chips igår och massa mys o tacopaj idag.

Ny vecka - nya tag d;
Åh , vad jag saknar dig


Och ikväll spelas denna förfullt på min dator;


Shit va kuul , du o jag vi kan fira jul

En helg har passerat.
En helg med Emman min :) Ooh så bra det är. Och vi kan inte hjälpa att vi alltid hamnar i centrum aight hahaha ? d; Det har varit en mycket lyckad helg men fort svepte den förbi, för så kan det gå när man ligger o sover till kl 15 på lördan.

Men jaa.. iaf, fest hos mig i fredas. Vi två och sen kom Angelica. Och sen 2 andra nannisar haha. Sjukt skoj. Men oj vad ölglasflaskor det bidde överallt. Utgång - Maskinen för andra gången. Woho. Just daaaance! Pommes med sås <3 Sovisch kl 05. Bästa kommentaren ever: "Vi väntar här". Väldigt internt skämt men jaa :p

Och så lördagen . Havanna pizzamums. Hemmakvällgodis. Sen va det tagg. Fick skjuss av Marcus till Eksjö när vi var redo.. snällaste ever. Oså party igen då :D Med goaste grabbarna. Lyckopiller jaa. Vi kom dock aldrig ut på Statt.. vi fastnade där vi va. Jaa komisk kväll d;


Helgens ris: Att tiden gick för snabbt . Och göra av med massa dumma pengar på Maskinen .
- Helgens ros: Emma och de andra goingarna :)
- Helgens ont: När en viss person trillade in i min dusch. Och i mitt badrumsskåp :p
- Helgens förlåt: Inget. Eller jo kanske, men inget som jag behöver sköta.
- Helgens pinsammaste: Sjukt mkt komiska grejer iaf som jag blir alldeles röd i ansiktet av när jag tänker på haha.
- Helgens saknad: Tycker det mesta fanns där det skulle så ska inte klaga.
- Helgens smart: Gömma vin bland löv i parken.
- Helgens dricka: Cider & Vin.
- Helgens sms: Jadu ?
- Helgens låt: Nu är den här - Rare, Toppen - Du är ful, Singel och sökande - Elov & Beny, Full av min Coca Cola - JipeX, Loco - Pachanga, So what - Pink.. ehm vilken nivå alltså :p
- Helgens vill ha: Oj oj :D
- Helgens miss: När Emma & Angelica skulle ner o röka o råkar låsa sig ute. Får stanna flera bilar för o låna en mobil o ringa till mig med. Och den de hittade hade t.o.m mitt nr hahaha.
- Helgens snygging: När mitt draperi framför sängen ramlar ner :p Det va snyggt gjort iaf.
Helgens dummaste: "Vi väntar här". Öhhm ja okej.. vänta på :)
- Helgens puss: Ja herre.
- Helgens jaha!?: När Angelica får för sig o gå ner på stan alldeles ensam eller nåt sånt utan alla andra :p
- Helgens irritation: Killar som redan har flickvän , sluta ljuga och stöta på annat folk . För fan !!
- Helgens fulaste: Slicka av jordnötterna o lägga tillbaks dem i skålen. Nono HAHAHA.
- Helgens fest: Hos Peter förmodligen :)
- Helgens uteställe: Högland i fredas.
- Helgens roliga: ALLT! <3
- Helgens elaka: Inget vad jag vet.
- Helgens citat: "Det man inte minns har aldrig hänt ".
- Helgens mat: Pizza på Havanna och Friterad kyckling på Sunrise . Och just det pyttipanna mitt inatten till sönda :p



Sen i söndags när jag kom hem kom Nina till mig <3 Vi kollade en massa mys på tv. Och åt godis i massor. Sen träffade jag också Amanda en sväng. Needed a little update ;p
Och igår lagade Mandy och jag mat. Kycklingfile', ris & bearnaisesås. Kollade på "the notebook" - good ! Och tjöt .
Idag har jag fikat med Jane på Thimons.. mumma ! Längesen nu ju =) Sen gick vi en promenad o lite på stan, najs.
Imon blir det Malmbäck. Nina o jag ska ha en massa myys :) Promenad o massa gott sen. O fixa lite med Au-pair grejen. Sen kommer Mamma&Pappa hem från Kanarieöarna på torsdag så då får jag träffa dem :)
Sen är det fredag igen. Är sugen på o dra till simhallen. Simma & bubbla. Vi får se. Sen blir det en lugn o skön helg bara. Får se vad jag ska hitta på d;

On and on...

Heluu.
Varit i Malmbäck hela veckan typ :)
Igår va det även dags för Nina o mig att dra in till Jkpg för Au-pair möte. Gjorde stan först, sen blev det donken <3 haha. Mötet va iaf intressant, och spännande kommer det att bli..
Shoppade lite nytt från Gina med. En skitsnygg spetstop och en "plastig/skinn\jacka" typ. Nöjd. Imon får jag nog mitt paket från Nelly också..kul med lite nytt o fräscht ;*

Idag har Nina och jag varit ute på skogspromenad i regn. Duttit :p Hade med oss hennes mosters vita pudel Mivo också. Och vi tänkte inte på att det va älgjakt så va lite småskraja för jägare som vi mötte eller framförallt för o träffa på en älg eller två ;O Ikväll har mamma o jag fikat med te, kanelbullar o skorpor.. myys. Sedan blev det nyss popcorn och Bonde söker fru, bara för att mamma ville se det haha (;
Nu ska jag strax ägna resten av kvällen åt denna:


"ÄRRE INTE UNDERBARRT" (med stockholmsk dialekt uttalar man det)


Förövrigt är det snart helg.. igen ! Party med Emma . Och lite andra goingar förhoppningsvis.

Taggar med Agnes nya låt "On and on"... Jag kan inte annat än älska den , can't help it :)


Pics från modeshowen


Underbart bra dag <3
Hade superkul 4shoo (; Thanks to all !

Modeshow

Helgen var underbart underbar ;) Och den har mest handlat om modevisningen i lördags på Pigalle. Övning i fredagskväll sen blev lördagen en heldag. 2 föreställningar och sen middag & efterfest på hotellet. Väldigt lyckad dag/kväll blev det, bästa på länge. Sjukt kul grej ;)

Gick modell för Matildas fönster. Jag, Jenny, Carro, Emelie B, Emelie E och Lina P... vilket gäng ;) Trevligt vi hade tjejer i vår lilla loge haha. Sen kände man ju många andra pojkar o flicks som gick för andra butiker o vi hade ju kul allihopa emellan våra nummer så det va riktigt trevligt må jag säga !! ;D Kvällens föreställning va självklart roligast o då va vi alla lite extra taggade efter att vinpimplingen/öldrickningen även börjat lite smått haha . Kul o va på scen , vi gillar väl alla uppmärksamhet haha ;)
Efterfesten va med lyckad. Mycket folk ute! Träffade många godingar o lite folk man inte sett till på ett tag ;)
Bilder kommer senare då jag inte fått några än knappt.

Igår åkte jag till Malmbäck med för födelsedagskalas hos bruur. Hans flickor har fyllt år nu i Oktober. Cassandra 5 år och Julia 9 år. Inte klokt va stora de börjar bli.. så söta är dem :) Blev massa tårtätning och ballonguppblåsning hehe. Kul o umgås lite med familjen & att träffa farmor o farfar , va ett tag sedan.

Är fortfarande kvar i Mbk. Nu ska mamsen o jag strax ut o gå en långpromenad. Måste ligga i med motion o sånt nu, varje dag har jag tänkt. Måste bli redigt fit for fight nu såhär till hösten haha ;p Ska ju förhoppningsvis till Kaliforien också strax efter nyår , Au-pair möte imon yeeeyh d;

Shoppat lite idag me. Från Nelly.com. Fri frakt hela veckan så bara o passa på o shoppa lite som piggar upp ;) Blev lite sur dock för när jag skulle hämta bilder på allt nu för o lägga upp här så va vissa grejer borta.. hade visst köpt sista på lagret hehe. Men här har ni lite av det jag införskaffade iaf :


T-shirt "Shooting stars", JUNKFOOD 499:-
Lila baslinne, CUSTOMIZED 149:-
Silver loves gold bangle, NELLY ACCESSORIES 29:-
Kim mössa, SVEA 159:-
Carpe Diem necklace, MS BIJOUX 129:-

hjaerta <3

Upplever just nu ett höstmysrus (är det ens ett riktigt ord?) woho !
Det är de små sakerna man ska ta till vara på . Dedär ögonblicken som kan få känslan av dem att sitta i längelänge framöver . Små korn av ren och skär lycka . En gåva som inte kostar någonting .

Igår fick jag lite kvalitetstid med storasyster Jessica . Tycker det var längesen det bara va du och jag . Så det va verkligen loveli . Fikade med en kladdkaka på Thimons mums !
Sedan bar det av till Sandsjöfors . Vi kollade när Mårten , Stefan & co lirade lite innebandy . Wille trivdes bra i hallen haha .. busfrö :) Sen myste vi allihop i tv-soffan med de godaste mackor jag ätit på länge och en kopp te .

Idag fick man stiga upp i ottan haha ;) Fick låna Willsons säng i natt o den va så skööön så moster sov riktigt gott . Åkte till stan igen med Jesse när hon skulle till jobbet nämligen . Råkade visst somna till lite när jag kom hem igen, skulle "vila ögonen lite" haha .
Men senare skulle jag iaf träffa Mathilda , min nyss 14 år fyllda kusin :) Hon ville hälsa på en sväng innan hon skulle hem till Malmbäck efter att ha varit hos frisören här i stan . Längesen vi träffades så det va mysigt ! Köpte en godispåse på Hemmakväll sen satt vi i min soffa o pratade massa tonårssnack . Om Parkskolan o gamla lärare o andra grejer . Kollade gamla skolkataloger haha ! Tycker inte det känns så längesen jag själv gick i 8:an som Mathilda gör just nu... man minns så väl hur det va dendär tiden . Jag minns att jag kände mig stor o grejer då , men det kan jag inte ha vart haha ;) Sjukt vad tiden går..
När jag lämnat henne på tåget blev det direkt tre varv runt sjön med Angelica :) Vi hade allt o göra med o diskutera lördagens bravader hahahaha... shit =)
Sen stannade jag till på Meddo för att sola ett par 20 min .. oooh så härligt .

Det är ju modevisning på lördag o jag ska visst mannekänga lite . Spännande ! Tror det kommer bli jätteroligt . Massa öving nu framöver . Carro & Jenny , 2 av mina bästaste vänninor ska gå för samma butik så det känns kulkul :)




Förövrigt har jag fått dille på acessoarer med rosor och rosetter just nu . Hittade dehär små söta örhängena på Lindex häromdagen . Och häftade fast guldiga rosetter där bak på mina svarta pumps . Haha , pyssel jag e :p

Inte dessa skor nedanför då , de kommer från Haléns . Men get the Idea ? =)


Heydoo

It's getting a bit old now..

Då var helgen över . Och den kan sammanfattas i fyra bokstäver - f e s t . Eller fem för den som vill det - f y l l a .

Fredagen spenderades med Lisa . Mötte upp henne på Bryggan , satt o tjötade lite med några och fick både pizza o drinkar haha . Sen drog vi vidare till Elisabeth & Tea på lite förfest innan det blev hotellet . Och det var precis som vanligt . Mycket dans och ståhej . Trevligt . Men tyckte inte det va så mkt roligt folk ute ? Och eftersom nästan alla av mina närmre vänner var out of town så kanske saknaden efter dem gjorde sitt :p En ganska bra kväll trots allt . Men kunde ju skippat den långa promenaden på slutet haha ! Blä . Skönt o komma hem sen iaf o sova i sin egna säng . Med blödande hälar .

Lördagen var det dags igen . För Eksjö hägrade på kvällen . Och mitt sällskap denna kväll var Angelica :) Vi satt hemma hos mig och pimplade vin , snackade massa skit och käkade chips . Väldigt trevligt ! Tack vännen . Sen råkade vi dock bli alltför mkt på lyset men kom iaf med sista bussen till Eksjö . O resten behöver vi inte prata om , eller hur ? Haha . Måtte djävulen ta all alkohol alltså ! Men konstigt om det slår till när man inte ätit nåt på hela dagen Jannike ? Suck . Jaja , väl inne på Statt var det en massa folk faktiskt ! O det va väldigt skoj o träffa folket :p Someones from the past , from the present and from the future . Men jag hade väl hoppats på att se mer av en särskild person . Vilket inte blev som jag förväntat mig sen tyvärr . Så var väl inte så jätteglad där . Befann mig nånstans i Eksjö utan sovplats eller skjuss hem haha . Träffade på några som insisterade på att de var helt fredliga och bara hade goda och medmänskliga avsikter , och tyckte jag kunde sova i nåns föräldrahem som de skulle till . Så jaha vad gör man om man e helt lämnad åt sitt öde i grannstaden haha ? Men det kändes en aning lustigt . Så efter att ha gått igenom halva telefonboken o mer eller mindre avverkat de flesta Eksjö-kontakterna , pratat med gamla ex , vänner och övrigt, så kom en vänlig själ och räddade mig från mörkret o regnet och besvikelsen . Tack vännen .

Men tycker det här börjar kännas uttjatat nu . Snart är det 3 år sen jag fyllde 18 och fick börja gå ut . Och vad är grejen egentligen ? Vad är det roliga ? Det enda är egentligen att träffa folk . Men själva grejen med utelivet ? Det är bara samma sak varje helg.. och jag börjar tröttna ! Känner mig mätt på hela grejen . Och förbannat trött på alkohol . Känner att jag vill komma bort ett tag från allt sånthär och från alla människor som hör till . Man kan faktiskt ha minst lika roligt utan alkohol.. och dessutom utan att behöva undra vad som egentligen hände dagen efter när man vaknar upp . Vi kan bättre än såhär . Nej , minnesluckor är inte kul . It's not the real me . Nykter utgång ett tag nu kanske ? :)

Sen är jag trött på alla brutna löften och allt snack som det bara inte blir något av med . Men inget pjåskande blir det här inte , du får ta o skärpa dig snart för jag tröttnar !
För att citera Linda Bengtzing: "Hur svårt kan det va !?"

I'm coming back - but I'll be better .
Over n'out



I want you to always feel you're amazing


Höstrusk

Gokväll =)

Idag har jag varit ganska lat av mig faktiskt , men kände för en sådan dag helt enkelt . Typ legat i sängen med datorn hela dagen o haft Gossip Girl maraton haha . Fixat så jag har första säsongen till o börja med så låg o kollade på det både inatt och stora delar av idag ;p Ganska bra skit faktiskt . Sen va det ju inte textat heller så får ju öva lite engelska på köpet hoho .

Det va tur att Angelica hörde av sig o ville gå en promenad ikväll , annars hade jag väl knappt kommit utanför lägenheten på hela dan haha . Så det blev ett par rundor runt Ingsbergsjön o en massa snack , mysigt värre :)

Ikväll ska jag till Malmbäck när pappa slutar jobba . Ska ha mysdag imon . Love it . Laga skitgod mat o ta nån promenad :) Kanske hinner man träffa Nina en sväng med :)

Snart e det helg med ! TAGGAD



RSS 2.0