Vilsna i Downtown

Då var ännu en helg över ... en långhelg nära på ;)

I onsdags då jag slutade tidigt fick jag tid till att uträtta lite ärenden . Det blev att åka till Parkway o inhandla lite födelsedagspresenter o även lite kläder till moi . Sen när jag kom hem tog jag äntligen tag i att städa mitt rum så nu är det riktigt mysigt igen.. kändes otroligt skönt när det var färdigt ^^

Torsdags va det Thanksgivingfirande och mormorn hade ju förberett för detta i flera dagar haha :) Så söt . Gott va det men typiskt nog hade jag känt redan innan under dagen att nåt inte stämde med mig . Kände mig svag i kroppen och hade inte nån särskild matlust så det blev inte mkt käkat för min del inte men trevligt va det ändå :) Vilade lite efter maten och senare drog jag till Ture . Vi och Maria drog till PB en sväng på kvällen o käkade lite grann på Miller's field . Tyvärr gick det inte ner många bitar av pizzan då heller men trevligt sällskap hade jag ju iaf ^^

I fredags var det då dags för "The Black Friday" som är en galen rea haha ! Den börjar mitt i natten så kl 04 drog mina värdföräldrar o mormorn iväg och jag började jobba med lite tvätt o grejer o slöade lite tills barnen vaknade ;) Eller till Mitch vaknade rättare sagt för Nat skulle ju fasen kunna sova ett helt dygn om man inte väckte henne haha . Jobbade till 10 och sen va jag tvungen o lägga mig en stund . Då kände jag verkligen att jag inte mådde alls bra . Min mage har varit i uppror !! Det har kört runt i den och den har låtit som ett monster minst sagt . Och inte mkt har jag kunnat äta . Jag vilade ett tag . Sen blev jag väckt av Ture som ringde och jag hämtade honom vid hans skola sen drog vi hem till honom och han var så söt o tog hand om mig . Det blev en kopp te , varmvattenflaska , värktabletter och vila i sängen . Såsmåningom mådde jag lite bättre så vi åkte till Parkway o shoppade lite o dela lite orange chicken :) Sen va det snart dags för mig o jobba lite på kvällen igen . Bara ett par timmar så slutade runt 22 tiden . Skulle senare åka o hämta pojkarna i Downtown . De hade ju parkerat en Mustang härutanför till mitt förfogande haha . Så jag drog lite efter midnatt och en viss person hade ju glömt ta med gps:en till mig så jag fick köra på lappar.. mindre lyckat ;) Så jag åkte förstås vilse ;S För Downtown är fan en djungel ! Haha . Men baby ledde mig till rätta och jag va inte så långt bort ;) Jag , Ture , Victor & Edris hoppade in i bilen o skulle dra hem lite efter 01:30 kanske . Vilken resa ! Kan säga att inte en kotte kunde vägen hem tydligen och vi var mer vilsna än någonsin . Eller alla trodde att de kunde vägen men alla trodde olika saker eller nåt liknande haha . Men shit vad kul det var . Dumma puckon i baksätet och en sovande i framsätet ijämte mig . En resa jag sent kommer glömma . Vi va väl back in El Cajon framåt 03 tiden o innan dess hann vi oxå med en YTTERST PINSAM drive-in på Calle's (Carl's JR) :D

I lördags, HÖR OCH HÄPNA : vaknar vi av ÖSREGN utanför rutan . 1:a gången det händer härborta sen jag kom hit ! Så mysigt så . Ture fick julkänslor tydligen o gick o satte på julmusik haha ^^ Sen blev det frukost med han , Johan & Idris på IHOP (International House Of Pancakes) . Det är standard ;) Något som oxå är standard är att Ture äter upp all mat som jag inte orkar äta , samt dricker upp min OJ (Orange Juice) haha.. toppen . När vi kom hem blev det några avsnitt av Gossip Girl o så :) Sen drog vi ut i regnet för ett jacuzzibad.. härligt härligt :) Sen blev det mer Gossip Girl , för det va så spännande haha , och badkar . Sen va det strax dags o åka ut till Lara där alla snart var samlade . Blev god mat som bestod av kyckling , sourcream o sallad bl.a . Och mest massa vindrickande o chill med "familjen" haha . Vi är för mysiga . Jag drack väl 2 glas cirka men sen kände jag mig nöjd.. tror inte min kropp orkat med mkt mer efter denhär veckan hehe . Ture & jag åkte sen hem ganska tidigt , trötta som vi var . Men tack för en trevlig kväll folks :)

Idag har det inte hänt mycket . En riktigt seg söndag ! Med en jäkla massa tankar hemåt då det är 1:advent och allting . Har känt mig ganska deprimerad och bara saknat min familj så mycket . Men så är det ju ibland .
Dagen började iaf med en riktigt god frukost på Denny's med Ture & Oskar . De va najs ! Sen har jag mest chillat lite , druckit smooooothie och hängt en liten stund hos min kära vän Lara  =) Är dock glad att dagen strax är över nu så att min ångest kan försvinna med den . Men är nöjd med helgen förövrigt.. mys och mycket tid med baby samt att träffa alla friendsen :) Moooooot December !

Pussar

Awesomeness

Hola !

Som vanligt har det hänt lite sen senast :) Blir alltid såhär , men jag har aldrig haft ett sånt här upptaget liv förut som sagt så skyller den dåliga uppdateringen på det ja .

Har bland annat tagit barnen till lite nya ställen bl.a "Chuck E. Cheese" som är ett ställe där man köper massa poletter o sen kan spela spel o vinna olika poäng som barnen sen väljer leksaker för . Häromdagen var vi oxå på "Boomers" som är nåt liknande men det fanns oxå rolig minigolf , gocart etc :)

I torsdags var vi ett gäng på IKEA med , alltid lika underbart !!! =) Köttbullsmåltiden slinker ju inte ner med några svårigheter direkt ;)

Har hängt på gymmet lite grann . Skypat en del med Mamma & Pappa vilket va längesen . Så 2 och en halv timme blev det i fredags . Loveli !

I lördags var det äntligen dags att åka till Ruth's salong och bli brunett :D Har jag ju väntat på ett tag . Otroligt skönt kändes det och nöjd blev jag . Ett stort plus att Ruth (Lara's värdmamma förövrigt) är så himla skön oxå haha :D Senare hämtade Lara mig o vi åkte hem till henne o började göra oss iordning lite . Det var nämligen snart dags för Karro's avskedsfest som vi skulle ha borta hos piloterna . Sjukt kul som alltid ! Och det blev PB och Bar west igen ^^ Ture hade varit i San Francisco under lördagen så han blev ganska förvånad över att jag hade brunt hår på söndagen hahaha .

Söndagen blev det pannkaksfrulle på IHOP . Najs ! Slappade hos Ture . Sen drog jag & Lara iväg o köpte lite gott ;) Innan vi skulle äta ännu mera gott haha.. vi och Frida , Cathlin , Victor , Marcus käkade på ett ställe i MiraMar . Sen kom också Karro & Julia dit och vi skulle alla gå på bio o äntligen se "New Moon" . Ooooooooh , vad bra den var ! Satt som fängslad i 2 timmar . Inte kul efteråt dock då vi var tvugna o ta avsked av Karro :( Hon kommer fattas oss !!

Nu i måndagskväll hände också nåt dåligt som ledde till något AWESOME .
Natalie blev sjuk på kvällen när jag jobbade och det var bara jag & mormorn hemma under natten . Jag skulle slutat vid 21 men jobbade över och sov i hennes rum o allt under natten . Så nu har mamman dratt av en hel del timmar från mitt schema denna veckan och jag är superlycklig haha :D

Skulle slutat vid 20 igår men fick sluta redan 17 . Då blev det tid för Ture , Ben & Jerry's glass & Gossip Girl hela kvällen :) Glass med "peanutbutter cups" . Trodde aldrig jag skulle börja gilla jordnötssmör o grejer men det har hänt alltså .

Idag är det onsdag men jag har fredagskänsla ;) Fick sluta redan 13:30 när jag egentligen skulle slutat 18 . Imorgon är det även Thanksgiving o jag jobbar bara 10-13 istället för 08-13.. Awesome . Ska hjälpa min kära grandma med kalkonen.. eller nåt.. haha :D Sen blir det familjemiddag och även Rachel kommer hit igen.. gott :)
Nu ska jag snart åka o göra lite ärenden på Parkway Plaza bl.a tänkte jag . Sen ska jag städa o piffa till mitt rum lite , det är verkligen dags nu haha . Blir nog mys . Sen blir det väl en sväng till Ture lite senare .

Längtar till helgen en massa med . Då blir det sjukt bra häng hos Lara som har FF haha ^^ 100% pure awesomeness kallar vi de .

Pusspusshej


Lara , Julia , Jag & Frida i Lördags :)

Washington DC & Nina :)

Hej hopp .

Förra veckan gick snabbt.. bara 3 dagar med jobb innan det var dags att flyga mot DC och Nina :)
Måndagen blev det mys med Ture och en runda till gymmet . Tisdagen var en tråkig och lång jobbdag och Mitch hade sin kompis Jason här - då blev det liv i luckan haha . Onsdagen jobbade jag bara 5 timmar ungefär innan jag var fri och kunde koncentrera mig på packning o göra färdigt mina läxor inför helgkursen i Baltimore . Så fort jag var färdig drog jag hem till Lara och vi myste lite och drog till Taco Bell för att inhandla massa mums som vi tog hem och avnjöt framför "Huset fullt" . Sen hem till Ture där jag skulle övernatta . Kan säga att det var sådär kul att lämna sängen när klockan ringde 04:15 ;( Jag var nog inte riktigt vaken sen.. spillde nudlar på mig o grejer o stormade ut till 7eleven där världens bästaste Lara hämtade mig för o skjussa mig till flygplatsen . Sa jag att hon är bäst !? :) Jag sprang in i butiken o fixade 2 extra extra large koppar kaffe så vi skulle överleva ;) Senare.. Efter en lååång flygresa då jag mest sov.. och en supershuttle tur genom ett DC som var fullt med trafik var jag äntligen framme vid Ninas mysiga hus . Det var kallt , mörkt och regnet öste ner.. kände mig helt enkelt som hemma haha ! Underbart o träffa Nina igen . Blev lite film o godis/choklad innan vi somnade gott .

Fredagen var det dags för Au-pair skolan och Baltimore . Efter en helg av mycket lyssnande o långa lektioner hade jag , Nina & hennes vän Louise äntligen intjänat våra credits . Smidigt o bra . Skönt att man bodde på hotell iaf och fick shysst mat o en massa glass hahaha . Söndagen var vi färdiga vid 12 tiden redan vilket va skönt . Det blev flum med Nina & Louise i timtal på Mac D haha . Senare på kvällen gick Nina o jag på bio "2012" , vilken va ganska spännande :) Och en massa popcorn blev det med . Dagen efter blev det att ta Metron iväg för o titta på Vita Huset o allt annat sevärt . Många kort blev det .. solen sken och det var en mysig dag helt enkelt . Senare blev det flyg hemåt San Diego och El Cajon igen . Återigen tack till Lara som plockade upp mig på flygplatsen när klockan började närma sig 23 . Trött var Jannike då !

Skönt o missa en jobbarmåndag :) Igår var det tisdag redan och det blev thaimat takeaway o Gossip Girl med Ture :) Idag är det onsdagen den 18:e och jag har varit här i ett halvår exakt . Känns gytt ! Och stolt är jag över det jag gjort hittils :) Nu börjar nedräkningen . Hängde lite med Lara hos mig under morgonrasten . Alltid lika kul och vi har så många planer framöver ! Ska bli så kul :) Har mått lite konstigt idag förövrigt . Skakat som ett asplöv och känt att min puls varit högre än vanligt.. skumt ?

Coming up next i veckan är då IKEA imorgon med goingarna . Jag vill ha julmust , skumtomtar och köttbullar . Sen framåt lördag blir det party på hög nivå . Avskedfest för Karro och guuuud vad vi ska ha kul :D På lördag förmiddag ska jag äntligen få en grej fixad oxå som jag gått o väntat på ett tag.. det blir en överraskning :)
Förhoppningsvis blir det oxå o se New Moon på bio i helgen . Vad man har väntat på den filmen !

Snart är det Thanksgiving , Mitch fyller år , Ture o jag ska ut på hans försenade födelsedagsfirande , Jul , Min födelsedag , 1 veckas semester under nyårsveckan och förhoppningsvis Las Vegas under nyår . Och just det.. den 19 Dec blir det Lady Gaga o Kid Cudi konsert med Lara i downtown . Så mycket o se fram emot :) Och detta är bara en bråkdel av allt .

Njuter förövrigt fortfarande av "sommar" och sol här i Cali.. underbart ! Vem kan tro att det snart är Dec ? Inte Yankalaaajn iaf . Haha ;)

Puss kram

PB och Bar West

Hej där .
Helt klart dags för en liten uppdatering :)

Först måste jag börja med att berätta att Halloween var huuuur kul som helst ! Vi samlades hos Ture för o festa till det och det blev en riktigt lyckad fest . Alla var ju supersnygga (på sina olika sätt) måste också tilläggas haha ;) Vi kom aldrig ut någonstans dock men det blev en glidig efterfest . Jag hittade tårta i kylen , det blev en pizza från 7eleven , lite jacuzzibad och mycket musik . Haha .
Dagen efter va det en slappsöndag i vanlig ordning och det bästa med den var väl då vi åt obegränsat med Orange Chicken på 21th century buffét . Oh så gott !

Veckan har sedan passerat förbi snabbt . Lara har varit sjuk vilket verkligen har ogillats
:( Jag har varit med Ture varje dag nästan tror jag . I onsdags blev det att åka till Zoo:et med barnen.. lite trevligt var det . Hade aldrig klarat det utan Julius gps så det var ju sjukt bra att jag fick låna den :) I torsdags på kvällen var jag med familjen nere i downtown på en Broadwayshow.. nämligen Lejonkungen . Vilken var sjuuuuukt bra . Vilken show det bjöds på och väldigt häftigt var det.. imponerade blev vi alla och det var verkligen över mina förväntningar . Kul att jag fick hänga med på det :) Tures födelsedag var det också.. äntligen . Haha . Fortfarande inte kunnat ge honom mina presenter men det blir det snart ^^

Helgen har varit go ! I fredags blev det en skum bio "Men who stares at goats" . Bara namnet säger väl allt liksom . Men George Clooney var ju med i den dock :p Var ganska trött sen så det fick bli att åka hem o kolla lite Top Gun i sängen o käka chips haha . Men jag blev avbruten hela tiden av msn o telefonsamtal så det gick väl sådär för mig :)

Lördagen drog jag o Lara till PB för o schteka lite . Först tog vi en Frozen Yogurt och en promenad längs boardwalken . Mötte upp Karro & en ny tjej som heter Julia . Vi strosade runt lite och åkte bergodalbanan som finns vid Mission beach . Den var ju totalt livsfarlig haha . Hängde lite vid Wavehouse och sen blev det Fashionvalley . Mc Donalds stod på menyn . Sen upptäckte Lara och jag bokstavligen något "amaaaazing" inne på Victoria's secret.. hahaha.. sjukt kul :) Jag hängde lite på mitt rum sen innan det var dags för lite fest hos Vikkan & Marcus . Festfixar' Jannike & Lara i farten . Det var sjukt kul och senare blev det utgång (för 1:a gången på ett halvår eller mer för min del) i PB på ett ställe som hette Bar West . Ohlala ! Fett najs och mycket dansande blev det . Rejält mycket dansande haha . Väldigt väldigt kul hade jag mina vänner :) Tack för en kul kväll ! Taxi hemåt senare och någon efterfest blev det faktiskt inte för min del .. somnade väldigt gott och väldigt fort hihi .

Denna söndag kan sammanfattas i två ord: Uttråkning och frustration . Lika bra att snart slagga för dagen o låta nya veckan börja :) En bra grej hände igår som jag är ganska glad för . Jag tror att det kommer att bli bra...

3 dagar jobb denna veckan sen bär det av till Nina och Washington DC på torsdag i ottan ;) Ska bli så kul ! Och så otroligt skönt o komma härifrån ett par dagar . Kommer hem sent på måndag kväll . Nina o jag ska ta en Au-pair kurs i Baltimore som är under helgen . Ska bli så kul o få se nåt nytt och framförallt att träffa min underbara vän igen ! Ser verkligen fram emot det . Kommer sakna er här hemma . Hemma ? Sjukt att El Cajon nu identifieras som "hemma" för tillfället btw haha . Men det är ju inte så länge jag ska va borta ;)

Puss till dig




RSS 2.0