Blame it on the ee eeh ee ee eeh el cajon

Tjoo .

Igår var det Fredag och jag hade en ledig dag =) Superskönt i torsdags när jag hade slutat på kvällen och bara njöt av att veta att imorgon var jag fri ;) Färska jordgubbar o lite Indiana Jones blev det i sängen innan jag somnade . Efter en skön sovmorgon ringde Ture och jag drog dit efter en sväng till Target för att inhandla mera solkräm . Vi drog på oss badkläderna och la oss vid poolen . De senaste dagarna har det varit ca 45 grader varmt och man har knappt kunnat vara varken ute eller inne haha . Men jag ska inte klaga ;) Vi körde på med det vanliga vilket är solning/pilotplugg/Twilight-läsning . Sen åkte vi till Vons och skulle handla jäst och ägg o lite . Inte det lättaste o hitta i dethär landet det man vill ha :P Sen gjorde han som vanligt mat till mig haha . Hemmagjord pizza blev det.. muuums =) Och mkt diet cokes går det åt i värmen . Sen kollade vi en riktigt bra film "Fightclub".. återigen med "the man".. alltså Brad Pitt :D Den hade många bra funderingar om livet . Så efter detta hade vi djupa diskussioner om lite allt möjligt . Vilket va bra . För att Ture är min bästaste vän häromkring och jag gillar att prata med honom.. och han får mig verkligen att tänka till ibland =) Ibland så mkt att jag blir helt yr haha .

Lördag idag och första dagen jag jobbar helg ! Började inte förrens kl 14 . Slutade typ 22:30 . Inget speciellt va det direkt . Bara kvällsrutinerna och mycket tv-tittande på rummen . Gled på . Sen åkte jag bort till Ture & de andra som hade haft lite barbercueparty tidigare och hälsade på en stund . Vilket va väldigt trevligt :D Kul folk . Speciellt holländaren som är en gud på gitarr och bara kommer på låtar ur tomma intet =) Skjussade hem Ture och sen drog jag hemåt . Blir lite sömn nu innan det är dags för vad jag tror blir en helskön söndag . "Jonte 22" ska vi fira då :)

Tjoo

En massa bilder :)

Coronado beachCoronado beachCoronado hotel :)Coronado beachHamnen - Saltkråkankänsla ;)On a boat =)FossingarSan Diego !SälarnaI'm on a boat =)We're on a boat =)San DiegoSan DiegoBarbercue med skönsång o gitarr3 flickks på barbercue =)HeheDisney :pKapten Jack Sparrow på Disney:DI Tinkerbell's värld ;)Sen kväll på Disney och vi har kul =)HAHA !California Adventure =)N som i ?HihiBokstaven AAAAASan Fran ?? =)Fejk gatan .. ganska coolt :)Träffade på Mr. IncredibleI den läskiga hissen ;O:)Hihi ;):)Just another day in paradise..Natalie , Jag & Cindy :)Evan & Emma - goa ungar :PEn del av ligan :)Party på g :DViiictorJonte med gitarren :)Pilot Nina - snygg !PussisSanna , Lara & Victor balkonghänger ;PLara =):PHaha , vad händer =)San Diego Zoo =)Monkey :)Fuling =)Snurr snurrgrrrrSötingLEJJAhahaha !haha ;P:)Fest på g igen :)=);PTöntar :PHaha =DJag , Jelmer & Ture hahaTure :)Pilot JankanDavid.. är du go elle ? =)Vi trivs som piloter :DThe Swedish Airforce

Gymmet , gymmet

Tja !

Vad händer just nu ?
Jo . Igår va det jobb till 18:30. Sen hämtade jag Ture och vi drog till gymmet o gymmade lite . Trevligt med lite sällskap därborta . Sen åkte vi hem till honom en stund och åt choklad o lite . Haha . Först träna o sen kalorier .

Och idag har det typ varit samma . Men slutade 19:30 .. Natalie o jag har plockat med hennes rum hela dagen.. vi "rensar" . Hon har ju fått det ommålat i rosa och lila och en stor jäkla säng så hon borde va nöjd . Sista 1 ½ timmen va Mitch o jag i BMX parken själva o det va gytt . Jag satt o läste Twilight o hade det bra haha :) Sen blev det gymmet med Ture igen vid 21 tiden . Efter detta skulle vi till Starbucks o dricka lite gott tänkte vi men det va stängt visst.. aj då . Funderade på en fet cheeseburgare ist men sket visst i det . Blev lite snack på hans rum ist innan jag va tvungen att speeda hemåt . Hej , jag är 22 år och måste va hemma klockan 23:30 på kvällarna haha ;) Veckan har iaf gått fort hittils . Och jag känner mig inte så ensam längre . Trodde det skulle bli olidligt utan min Nina här men hade tur som träffade på pilotgänget . Sen ska jag snart börja träffa Lara med så det ska bli kul :)

Fredag är jag ledig . Blir fint de ! ;-)
Puss o kram

Bästa helgen !

Hej hej hej .

Har haft en uuuunderbar helg :D
Förra veckan passerade förbi med mkt jobb som sagt , dessa 10 timmars pass . Men det gick det med ;)
Sen va det äntligen fredag . Underbara underbara fredag ! Men detta betydde också sista dagen med min Nina !!! :( När jag hade slutat fixade vi lite osen blev det Costco . Korv som vanligt haha . Och inhandling av lite smått o gått för Nina . Det åskade och kom lite lite regn . Vi blev LYCKLIGA ! Vi drog sen hem o fixade ännu mer . Sen blev det en sista gång vid matbordet med Glen , mormorn , Rachel , Nina & jag . Glen bjöd oss på lite vin . Sen tog han fram ölflaket . O lite Coronas . Som vi skulle ge till "the Swedish airforce" som han så fint kallar dem . Haha . Så det inte skulle bli för gammalt eller ngt sådant . Tack där Glen :P Efter middagen åkte vi strax bort till David . Kvällen började mindre bra , med att jag råkade klämma Ninas huvud i bakluckan nästan . Hahaha . Förlåt att jag skrattar Nina ;) Det måste gjort jävligt ont . Usch vad illa det kändes . Men hon överlevde det med . David va inte hemma dessvärre . Så vi satt utanför hans lya som två uteliggare . Haha . Men det tog 10 min sen va han där . Vi gick bort till Victor & co o det blev lite ölande . Trevlig trevlig kväll . Följde med Ture till ett place o köpte milkshake o hade lite trevligt snack vid min bil :) En mkt bra sista kväll med Nina ! Somnade gott gjorde vi nog med sen .. redo att strax gå upp ett par timmar senare...

...för då va det dags o bege sig mot flygplatsen :O 05:30 på morgonen tror jag vi drog , lagom sletna . Och ledsna . Suck . Kändes inte alltför roligt o lämna henne där . Men jag är såå glad för all tid vi fått tillsammans här nere iaf och allt kul vi har gjort ;) Du är bäst !!! När jag kom hem igen och gick in på mitt rum.. helt tomt.. vilken känsla . Usch . Jag kunde inte somna på ett tag o vaknade väl upp igen strax efter 11 redan . Kände att de va kört o försöka mera :P Så det blev Skype time med mamma o pappa ist . Alltid lika bra ! =) Sen tog jag tag i mitt liv och tvättade/dammsög min lilla jeep vilket va välbehövligt . Och efter det tog jag tag i rummet som mer eller mindre varit som ett bombnedslag när Nina & jag delat de få kvadratmetrarna ;) Men nu är det kliniskt rent igen haha . Sen duschade jag o skyndade iordning mig för jag skulle iväg till Ture en sväng . Han hade lagat mat åt mig.. vad snällt tänkte jag :) Och gott va det med ! Sen kom det strax lite fler folk o vi tjötade o spelade gitarr . Sen skulle vi iväg ett gäng på bio . "Inglourious basterds" med Brad Pitt ;) Det va en lååång film och kl 01:15 va den slut skulle jag tro . Men den va sevärd and we all had a good time ;) Fick säga hejdå sen för jag va tvungen o åka hemåt .

.. men sen va det Söndag morgon . Och likabra att vakna upp så man fick ut så mkt som möligt av dagen liksom . Klockan 07 gick jag upp duktig som jag var . Och drog iväg och väckte Ture haha . Skönt att de har sina egna lägenheter därborta . Så att jag kan komma o hälsa på :D Vi umgicks hela dagen . Frukost på Starbucks , sola vid poolen , läsa Twilight och pilotplugg , massa prat , sen åkte vi och handlade massa gott och han slängde ihop värsta middagen igen.. duktigt värre och gott igen va det , sen blev det en film med cola o M&Ms till och senare ett dopp i poolen och jacuzzin igen innan jag åkte hem framåt 23 tiden . Bästa dagen hade vi verkligen :)

Idag har jag städat/tvättat . Barnen & Cindy kommer inte hem förrens imorgon o det har varit himmelriket haha ;) Efter min 5 timmars arbetsdag tog jag mig en dusch o sen en sväng till Parkway för lite lite shopping . Sen har jag inte gjort mycket mer än så . Jo , Skype med Nina en timme . Och hon har det bra . Det är jag så glad för . Men SAKNADEN ÄR STOR ! Kul va det att prata lite iaf ;) Love you !

Puss på er !

Pilotfest & Zoo

Hej hej :)

Först tänkte jag berätta lite om helgen som passerade , vilken va vääääldigt lyckad ;D
I fredags när jag jobbade kvällen var Rachel hemma och kom på den braiga idén att vi skulle fixa "movienight" för barnen . Hon gjorde brownies o vi poppade popcorn o satte oss alla i soffan o tittade på "17 again".. den nya filmen med Zac Efron . Och vi hade en trevlig stund.. den va rolig faktiskt . Sen nattade jag barnen.. sen va jag FRI som en fågel .

Lördagen hade vi Au-pair möte vilket skulle va i Coronado beach . Sanna & Lara kom och hämtade oss vid 12 tiden o vi åkte till stranden . På våra möten händer inte så överdrivet mkt utan det är mest till o dyka upp o säga hej sen får man typ gå haha . Men vi låg på stranden ett tag o hade det skönt iaf . När vi kommit hem igen åkte Nina & jag till Costco o köpte korv me brö . Haha . Och jag köpte mig en I-pod där för jag kände att det va billigt o jag behövde en ;) Vi köpte även lite chips & vin . För på kvällen va det dags för första riktiga festen på över 3 månader :D Borta hos piloterna . David kom och hämtade oss . Sen åkte vi till studentlyorna o träffade massa trevligt folk och det va såå skönt att man slapp amerikaner där haha ! Snackade o hade trevligt.. dom är roliga :D Vi badade pool & jacuzzi med . Och Nina & jag fick på oss pilotoutfits med tillslut hahaha . Galet kul hade vi . Tack för en sjukt bra kväll !!! ;D Sanna & Lara kom förbi en sväng med så vi fick skjuss av henne hem sen framåt 03 tiden . Då hävde vi lite chips innan vi somnade haha .

Söndagen vaknade vi upp . Tillslut . Haha . Sleet . "Frukost" på Mc Donalds . Yippie haha . Vi skrattade åt gårdagen . Sen åkte vi snart till David och kollade film med honom & Ture . Vi åkte cab till Blockbuster o hyrde film . Härlig känsla . Det blev en tjejfilm "he's not that into you" ;P Och popcorn i soffan . Trevligt va det :D Tack .

Måndagen blev det jobb igen och ett besök till San Diego Zoo med ungarna o Nina . Vi hade en riktigt najs dag faktiskt och barnen skötte sig väldigt bra :)

Idag har varit en soft dag med . Cindy är på Hawaii och jobbar 3 nätter . Glen kom hem idag . Tog med barnen ut ett par timmar .. skönt . Vi stannade hemma o städade m.m. De ska måla om i Nat's rum . Vi plockade ur alla hennes saker .. puh ! Sen skjussade jag Mitch till fotbollen med o nattade dem sen o lite . Helt okej dag .

Jobbar 10 timmar varje dag mån-tors .. men på fredag får jag sluta tidigt för det .. och det ska bli underbart ! Särskilt eftersom min värdfamilj är bortresta över helgen sen haha ;)

Foton kommer snart !
Pussppuss

-Kärlek till familjen-

Barbercue , Disneyland osv..

Tjo .
Mycket text blir det nu bara för att jag är så dålig meen..

I tisdags förra veckan efter jobbet hade Nina & jag en jättehärlig stund på Starbucks . Där drack vi lite frappucinos och satt utomhus och chillade . Solen hade gått ner och det var mörkt , men fortfarande varmt o skönt och en lugn känsla i luften på något sätt . Vi satt där ett par timmar till klockan blev sen . Vi pratar väldigt mycket om Sverige och allt därhemma och familjen och hur mycket vi saknar saker . Och hur mycket vi ser fram emot allt när vi kommer komma hem igen . Det är liksom bara med Nina som man kan prata med sånt om här för hon e ju den enda som fattar :) Sen pratade vi en massa skit om USA oxå.. haha , ni skulle hört oss =)
Det värsta va att jag inte kunde somna på natten p.g.a kaffet . Och Nina , ja hon pratade i sömnen som vanligt på engelska och öppnade garderobsdörrar o massa konstigt haha . Suck .

Onsdagen hjälpte jag barnen på morgonen o skjussade dem & Rachel till bibelskolan . Sen hade jag min städ & tvätt-dag . Sen va jag ledig ett par timmar och tog det lite lugnt på rummet . Har börjat med min scrapbook nu och det är väldigt kul o pyssla med . Nina hade lite annat jobb för sig under tiden ute i köket :p Pratade en liten stund med mamma o pappa på Skype med . De va i sommarstugan . Så mysigt ! Sen hade jag bara 2 och en halv timme kvar o jobba . Enkelt och skönt tänkte jag . Bara göra iordning Natalie inför hennes fotboll . Men det va ju lättare sagt än gjort . Barnen va tjuriga och jobbiga i omgångar hela veckan och det slutade med att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna . Hade en jobbig , känslosam kväll där men skönt o släppa ut det . Nina o jag drog en liten sväng till Starbucks sen o tröståt lite smoothies lr va det nu va vi fick =) Torsdagen va en bättre dag iaf =) Och vi kollade på Mitch's fotbollsträning .

I fredags jobbade jag kvällen så slutade framåt 21 . Direkt efter drog Ninis & jag iväg till Parkway . Köpte en smoothie på Coldstone som va riktigt god medans Nina hade otur o fick en äcklig glass med mosad brownie i .. hahaha . Vi skulle gå på bio "A perfect getaway".. en thriller som va väldigt bra / kul tyckte vi . Framför oss satt ett gäng killar som vi tyckte såg lite skandinaviska ut och som vanligt tror vi att vi alltid kan prata svenska och ingen fattar . Det komiska va bara att efter bion när vi e på väg o dra hem.. går vi o babblar högt.. och nån där bakom ropar "SVENSKAR!?" . Och det va ju en i gänget som suttit framför oss . Det visade sig att det va 2-3 killar från Sverige där och resten från Danmark / Holland osv . Haha . Så vi började tjöta en massa med dem o de va jättetrevliga . Ännu mer komiskt blev det när de berättar att de oxå känner Marcus , den svenska killen , och de är pilotstudenter ! Marcus är deras instruktör . Haha . Vi bestämde med dem att vi skulle höras snart oså.. de bor inte så långt ifrån mig heller :)

Lördagen skulle vi åka till Coronado beach där jag bara varit en gång tidigare . Det är en väldigt fin strand med vit sand och palmer.. och där ligger ett snajsigt väldigt känt hotell . Vi skulle oxå träffa Sanna där och hennes efterträdande Au-pair Lara som oxå är svensk . Vi hade en trevlig stund på stranden och bara hade det skönt o njöt i solen . Efter timmar där åkte Nina & jag hemåt o tog en fetingmidda på Mc Donalds uteservering haha . Det satt fint . Efter det blev det en chillkväll bara på mitt rum .. frusterade över våra au-pair liv som inte alltid är som vi hade tänkt oss . Vi va tvugna o ta ett par slurkar vin rätt ur flaskan för o stilla vår ilska + ett par bitar Marabouchoklad . Sen var kvällen räddad . Hade oxå lite trevlig snack ute i köket med Cindy =)

Söndagen bestämde vi oss för att hänga med Matt , Steve och några ut på båten (precis som på 4th of july) . Så vi hade en skön dag på båten o tjötade med folk o njöt av o beskåda San Diego från vattnet .
Sen blev det lite gott käk på Wendy's . Några goda kycklingbitar med sås oså dessert på de' förstås . Sen åkte vi hem , gjorde oss iordning lite o åkte iväg till pilotkillarna på lite barbercue . Jag , Nina , Rachel . Det va otroligt trevligt och lätt den bästa kvällen sen jag kom hit :) Så roligt folk . Känns så skönt att jag nu nog har hittat ett glatt gäng jag kan hänga med här.. när inte Nina & Rachel finns kvar ;) Vi tjötade o skrattade och hade trevligt därborta hela kvällen . Det roligaste va nog när holländaren fick lära sig lite svenska . "Sluta hetsa , bitch" . Haha . Mycket lyckad kväll .

Måndagen denna vecka var lugn . Sen har det varit Disneyand för hela slanten tisdag-torsdag , med oss var oxå Sandy , Evan & Emma . Första natten va Nina med oss =) Vi hade en mindre lyckad dag först då vi hamnade i kö 2 timmar till himla Indiana Jones åket och grejer . Men det ordnade upp sig sen . Jobbade lite o badade med barnen på kvällen . Evan & Mitch försökte skämma ut mig i jacuzzin för en kille som va där haha . Evan är så sjukt rolig . Sen va jag fri igen o då gick Nina o jag ut o åkte lite rides o hade skoj innan det blev sängen lite efter 00 .

Onsdagen va det mest California Adventure som hägrade för oss . Det är en stor nöjespark ijämte Disney . Tog massa kort och åkte massa bergodalbana , uppskjutet o allt möjligt . Det är svårt o förklara hur Disney och allting är om man inte varit där , Nina va helt fashinerad haha :D Och det är verkligen sjukt hur stort det är oså mycket detaljer o grejer . Vi hade våran svit och consiergen eller va det nu heter där vi åt mat , så det blev det när vi va klara . Sen blev det lite poolbad innan Nina & Glen drog hem . Vi andra stannade kvar en natt till .

Torsdagen gick jag upp tidigt med Cindy o barnen för o åka lite turer innan allting öppnar för allmänheten utöver hotellgästerna . Då var det inga köer alls knappt så vi hann med endel . Sen mötte vi upp Sandy o dem o gick runt lite . Sen packade vi ihop , oså blev det lite pool innan vi drog hem . Sov i bilen lite skönt . Sen va vi hemma en liten stund . Jag va ledig men jag , Cindy , mormorn , Rachel o Nat drog på en countrykonsert (Toby Keith) som Cindy bjudit oss på . Rachel & jag fick sitta för oss själva och vi hade det trevligt . Vi va nog där från 19-23 typ . En MASSA folk . Det va kul ! Men country vet jag inte vad jag tycker om riktigt haha ...

Inatt sov man så gott så efter allt detta =) Haft min städdag i morse och nu jobbar jag snart lite kväll innan det blir en gör go helg haha :D Mer om helgen tar vi sen ..
Puss o kram


IKEA <3

Hej hopp .

Tänkte berätta lite om vad som hänt i helgen ...
Fredagen blev det chill för hela slanten efter jobbet . Eller först drog vi en sväng till gymmet . Inte så lyckat att vi inte hann med middagen innan för vi åkte till Target först o klämde i oss ett par chips o grejjer HAHA . Hungriga . Men sen blev det hem o äta tacos som smakade så bra så . Sen slängde vi oss i sängen o hade jättemysigt o kollade på High school musical 3 .

Lördagen sov vi gott på morgonen . Tog det bara lugnt innan vi drog iväg mot IKEA =) Där hade vi en helskön dag . Och jag blev så LYCKLIG när jag klev in där . Det kändes precis som jag va hemma i Jkpg . Haha . Kan inte beskriva hur bra de kändes ;) Jag var i extas o ba "kolla Nina , där e min soffa.. där e mitt påslakan .. där e min tavla.. kolla kolla kolla!!" . Kände mig som hemma vafan . Jag va ju tvungen o köpa mitt älskade påslakan hem till rummet t.o.m.. så nu känner jag mig riktigt hemmastadd . En väldigt mysig filt blev det med o lite förvaringsboxar till alla mina hårprodukter haha . Oså åt vi självklart köttbullar med potatismos , sås o lingonsylt . Det slank ner vill jag lova . Jag va nog färdig när Nina hade 7 köttbullar o en del mat kvar.. hon bara kollade på mig som ett frågetecken . Men det va GOTT ju . Haha ;p 15 köttbullar bara försvann . Vi kände oss mkt nöjda efter IKEA-besöket . Köpte såklart med oss lite Marabou choklad , knäckebröd o Ahlgrens oxå . Sen åkte vi till ett köpcenter i Grossmont där vi strosade runt ett tag . De har börjat med julgrejer i vissa affärer vilket känns KATASTROFALT mkt FEL . Men jaja . På Jamba Juice drack vi lite nyttig icetea o grejjer innan vi åkte . Vi åkte vidare till Parkway Plaza o kollade runt lite där me när vi ändå va igång =) Sen kom vi hem med alla våra kassar o grejer.. och satte oss o åt lite middagsmat . Sen tror jag vi tog en sväng till Walmart med o kollade runt lite . Ganska trötta sen . Tror det hela slutade med att Nina läste Twilight och jag satt vid datorn .


Söndagen pratade Nina med Åke & Eva på Skype . Och efter det jag med mamma & pappa . Gud så trevligt det var :) Som vanligt på söndagarna har vi inte lyckats äta frukost före 12 . Men det är så det ska va . Skönt så in i helsike med sovmorgon vill jag lova . Extra gött eftersom min värdfamilj alltid är borta ett par timmar i kyrkan under söndagarna . När vi kommit igång lite så drog vi iväg till en affär som heter Michael's . Där har de huuur mycket pyssel som helst . Man kan hitta vad som helst man vill . Men det jag va ute efter va lite scrapbook-grejer.. så hittade jättemycket roliga stickers o sådant . Vi kunde nog gått runt därinne i timtal .. det va så kul :) Hämtade lite kort med på Costco som jag framkallat . Så nu är det snart dags o börja klippa o klistra o börja med scrapbooken . Jag älskar pyssel ! Ska bli så kul . Sen chillade vi med varsin "badring" i poolen o pratade en stund innan middagen . Oså bytte vi till mitt nya IKEA-påslakan o gjorde lite fint o mysigt på mitt rum . Härligt . Sen la vi oss i sängen .. skulle kollat webtv på "Allsång på Skansen" för o få lite svenne-känsla . Men datorn va för slö så vi fick ta "Ballar av stål" ist . Men det va kul det med . Sen somnade vi gott .

Idag har jag haft ett delat skift . Så först 6:45-8:30 . Sen SOOOOV jag . Sen 13:15-21:30 . Förjävliga tider kan man ha som Au-pair men det e bara o bita ihop hehe . På morgonen hjälpte jag barnen iordning för de har "bibelskola" denna veckan . Sen donade jag lite med tvätten innan jag la mig att somna om . Såå skönt va det :) Senare när barnen kommit hem gick vi 3 på bio :) "Aliens on the attic" . Den va faktiskt riktigt kul . I really enjoyed it såattsäga . Och barnen med . Sen har det mest varit lugnt och jag har nattat barnen lite ikväll . En skön dag . Det behövs ibland :)

Godnatt godnatt
Pöss


RSS 2.0