Skaka roompa

Hellu .

 

En go helg har passerat och nu befinner vi oss redan i mitten av veckan därpå vilket innebär att det snart är helg igen ;) Det är sjukt vad det flyter på .

Helgen innebar i fredags mys hemma hos min bästa Nina . ICA först för att inhandla godis , grillchips och jordnötsringar . Jaja , det är bara fredag 1 gång i veckan.. och lördag.. och söndag ;) Nästa gång blir det fruktsallad och Loka haha ! Vi mös nere i källaren med Idol och "flickan som lekte med elden" . Bra skit ! :)

 

Lördagen tog det halva dagen innan vi bestämt oss för vad vi ville göra på kvällen , fanns några alternativ att välja på . Men det slutade iallafall med att jag , Angelica och Emma körde på fest i A-berg . Det var lika fint som alltid det . Love love love . Det är bra tjejer det ! Andreas skjussade in oss till Eksjö sen så blev det utgång med skaka rompa och Sean Banan hehe . Lönelördag med så det var massa folk ute , riktigt kul . Träffade bl.a kusinen och vi dansade så svetten rann :P Senare blev man bjuden på käk på Knekten och stimmade runt lite på stan , så kul o träffa en del gamla friends :)  Och så efterfest .. har en riktigt rolig filmsnutt från det , 3 män försöker få upp en rödvinsflaska haha =)

 

Söndagen blev det sooova och sen blev man bjuden på tacos & cola hos Emma.. det var uppskattat ! Lekte med Liam och soffhängde lite innan jag åkte hemåt . Väl hemma intog jag sängläge med min nygamla upptäckt Tom & Jerry kex (svingott) samt SATC-boxen jag lånade av Emma . Söndagar är fina ibland .

 

Nu i veckan har det mest varit att inleda mitt nyttigare liv och köra massa träning hehe . Fixa en massa , storstäda rummet och titta mycket på OTH... har börjat från säsong 1 (väldigt mkt efter ja) . Me like ! Nu är jag helt inne i det . Onsdag idag vilket innebär onsdagsmys ! Med Nina . Men ikväll kör vi nyttigt mys då ;) Sen är faktiskt resten av veckan/helgen oplanerad . Jag måste ta det lugnt en helg nu känner jag verkligen . Så det blir skönt :)

 

Sometimes two roads crosses eachother ♥

 

Puss & hej

 

Jag & Angelica , lördagsbild :)


jag <3 Oslo

Oslo var LOVELI ! Så himla lyckat . Det ska inte dröja länge tills jag drar dit igen kan jag säga :):) Förövrigt haft strålande sol där hela helgen...

Bussen i fredags morse gick bra , sov hela långa vägen . Kom fram , kollade runt.. tog tunnelbanan till Majorstuen.. rikemanskvarter haha ! Där mötte Janina & Oliviha mig och jag hade inte sett dem på typ 4 år.. jisses vad kul det va :) Satt på donkken en sväng sen tog J och jag spårvagnen hem till dem.. chillade lite och sen ner till Grönlycke centrum haha . Hon tränade en sväng medan jag shoppade lite och kikade runt . Sen åkte vi hem , satt och snackade o tjötade och tog sedan några glas vin o gjorde sig iordning . Jag vart bjuden hem till Stoffe där det blev en jättetrevlig kväll med några :) Värsta middagen med räkor och massa sånt.. hur gott som helst var det . Kollade en kul grej på tv , spelade kort , drack , tjötade och hade allmänt kul . Min vän är för bra :)

 

Nästa morgon sovs det ut litegrann , lite frulle och en promenad . Sen möta upp Janina i Oslo city . Vi hade jättemysigt och gick runt . Kollade i tusen affärer och mös runt några timmar . Sen blev det god wrap o käka , sen spårvagn hem . Vi var lite sega men kom senare igång lite bättre . Träffade gulliga Stina och Yvette . Sen kom Oliviah hem från jobbet med . Sen körde vi fest och det va riktigt kul ! Utgång sen blev det med me en massa dans . Fick lära mig massa norska haha . Faktiskt rätt lätt ! När vi sen kom hem somnade vi verkligen på 2 sec .

 

Söndagen chillade jag med Oliviah , gick ner och köpte jättegod kebab i pitabröd som avnjöts i solen i en mysig park . Sen hem igen o började kolla Idol som vi missat , även de andra brudarna kom då :) Käka godis och sen gick J och jag på promenad . Satte oss på en mysig uteservering o beställde in lite gott käk . Sen hem igen . Duscha o somna gott efter helgen :)

 

Måndagen sov vi ut sen följde J & O med ner till stan . Vi åt wrap med tandoori kyckling , gottans ! Och kikade runt på ett köpcentrum , sen lämnade de mig på stationen . Åkte hem nöjd och glad !

Kom hem sent och fick sova några få timmar innan jag skulle upp igen och sätta mig på bussen till Gbg . Sa jag inte att jag typ hade fixat ett jobb när jag var ute i Jkpg ? Haha ! Så dags för intervju . Egentligen är jag väldigt mycket mest inne på o hitta jobb i Oslo nu men klart jag drog på intervjun ändå.. nothing to loose ;) Ensam tjej kom jag in sist och där satt 9 killar . Jisses haha . Intervjun gick bra och hittade några trevliga människor att prata med medans vi väntade på vår tur . Sen ner i Nordstan och shoppade lite fint . Sen mötte jag Lara där , SÅ KUL o äntligen träffa min fina vän igen . Satte oss på ett café i solen och uppdaterade oss och snackade minnen.. fint !!! Sen var jag tyvärr tvungen o fara hem igen.. världens tråkigaste resa typ , tåg som krånglade och var försenade och fick åka ersättningsbuss en bit.. men jag var rätt glad ändå :) En vänlig själ underhöll mig via sms haha , 20 frågor :P

 

Efter allt detta farande försöker jag nu vila upp mig lite . Så igår , Onsdag , blev det en lugn dag som sen blev en mysig kväll i Jkpg med mamma . Hade mor&dotter-dag som vi så fint kallar det ! Först A6 lite snabbt och hittade oväntat ett par skitsnygga jeans . Blev sen bio "I rymden finns inga känslor" som var väldigt mysig faktiskt , man blev så glad av den ! Sen åt vi himmelsk mat på en thairestaurang i stan innan vi körde hem . Gooo kväll :)

 

Idag har jag tatt det lugnt . Varit ute på 2 löprundor , snackat med folk , kollat Idol och sökt lite Oslojobb . Imorgon är det redan fredag . Kör på en oplanerad helg , blir gytt som smör ! Imon blir det lugnt iaf och jag vill hänga med Nina , slapparekväll :)

 

Har fått bilderna från fotningen nu med.. riktigt skoj o se.. wie :) Kommer väl kanske in nån bild här snart .

 

Klem


Oslo nästa ;)

OOOOJ , vad jag uppdaterar dåligt ! Men jag har tusen saker att fixa med för tillfället .

 

Kan iallafall meddela att imorgon drar jag till OSLO , hemma igen måndag kväll . Ska bli en så himla bra helg dethär ;) GLADAST . Får helt enkelt hinna med lite utförligare uppdatering här efter helgen . Eller på onsdag som tidigast för på tisdag morgon bär det av mot Gbg för lite fix , en heldag ;)

 

Pusshej , ha en trevlig helg för det ska minsann jag ha :D

/Y



Karlsseonnes

Utgång igår på Karlssons med Janey och 3 tjejer till.. mycket trevligt ! Jane och jag bockar av ytterligare en kväll som går till historien . Najs !!! Jag skaffade mig kanske även ett jobb på fyllan , inte dåligt haha :D Idag blev det tågresa hem och en finfin pizzabit och cola . Sen började man jobba vid 16 med bästaste Åsa.. inte tråkigt en stund och godis bjöd hon på ;)

 

Nu sitter jag och har tråkigt och väntar på att en mupp vid namn David ska ringa mig . Jag skulle kanske va fylletaxi Eksjö - Jönnet . Men ser inte ut som det blir någe , STIMMIG . Lika glad för de för snart blir de sängen ! Blir ju upp tidigt imon med .

 

Min bror har köpt en porsche . Den SKA jag låna ;)

 

Lite chips på re.... hej då TJabo !

 

Yankalajnen längtar till Osloäventyr 

 

 


Akkurat ?

Denhär veckan har det verkligen inte hänt mycket... men ibland behövs det en sån vecka också kan jag tänka . Även om jag gått under i tristess och rastlöshet från tid till tid har jag ändå inte riktigt haft tillräcklig motivation för att faktiskt hitta på något , haha.. konstigt . Jag har ändå njutit av denna slappvecka . Men nu ska det därför bli extra roligt att åka in till stan imon :) Fredag fredag fredag ! Jane fixar fest och skjuss till Jönkan så jag bangar faktiskt inte . Det blir vin , skratt och dans imorgon.. räkna med det ! Sen tar jag o jobbar lördagkvällen och söndag dag.. katchiiing . På söndag blir det även stan igen för mys med Caroline och toppa håret litegranna , det är på tiden.. kolla vad långt det blivit.. kass bild men ja:

 


Och det ska sparas och sparas mera men toppning är ett måste . Självlockigt med :P

 

Sen blir det förmodligen Eksjö på måndag för en liten myskväll , kommer bli trevligt :) Sen håller jag tummarna för att jag drar till Oslo nästa helg . YIPPIEKAYEE ! Förhoppningsvis hälsa på 1 eller 2 vänner och festa litegranna . Utforska staden som jag hittils missat ! Och så tänker jag kanske då , om det hinns med , eller inom en snar framtid , pröva lyckan med jobbsök där . Får jag något i en butik eller café så flyttar jag dirr ! Ingen tvekan om saken . Bo där i ett par månader eller ett halvår eller whatever och arppppeeta lite och göra nåt annorlunda . Bara att ta chansen . Provar man inte får man aldrig veta ;) Och jag är impulsiv av mig så jag köööör ! Känner en massa roligt folk i Norge med.. blir superkul . Har även boende sålänge wiee :) Sen ska jag på rekryteringsdag för Oslojobb i Trollhättan med den 22:e , kul grej . Mamma följer med och vi tar en mysdag och passar på att utforska ännu en liten stad .

 

Puss och godnatt - trevlig helg

Janni


Filipstad

Hola !

 

Då har man haft ett par riktigt lyckade dagar på sistone :)

Onsdagen blev det ingen fika med Robin men fick träffa honom på torsdagen istället på Adelöv , wiiee . Lyckat , så jag hade några att gå runt med istället för mamma som ska stanna överallt haha . Fick äntligen handlat min fina fina bubblegumrosa klocka , så nöjd är jag :) Och en Heidi Klum pekar finger tischa ;) Trevlig dag . Gick runt med brorsan lite med , sen blev det lite fika vi hade med oss med innan vi drog hem .

 

Fredagen blev det shopping i Jkpg och fixa lite ärenden . Nya höststövlar inköptes . Intervjun gick bra :) Sen köttbullar på IKEA och ivägskjussad till Emma . Roadtrippen kickade igång och jag satt vid ratten . Efter nästan 4 timmar var vi framme i Värmland . 2 nätter i en liten tivolivagn med min bästa Emma haha , tokig helg innehållandes det mesta.. bl.a gratis karusellåkning.. körde radiobilarna i en halvtimme.. jääklar vilka blåmärken jag har :P Gick även spökvandring runt Filipstads kyrka på lördagskvisten kl 01.. mobbat . Och massa tokigt . Kul kul ! Toppenväder med massa sol på dagarna med , även om det var rätt SVINkallt på kvällarna . Mössa och vantar åkte på haah ;) Marknaden var jättemysig att gå på med . Köpte världens snyggaste weekendbag jag & Emma.. den kommer göra nytta framöver ! :) Och mina älskade örhängen som jag sprang på och blev överlycklig för.. hade tänkt beställa dem från Internet ju.. wiee ! Måste förövrigt tillägga att det va ett jääkla tjöt på värmlänningarna förövrigt haha ;)

 

Nu vilar vi upp oss i veckan oså blir det lite jobb till helgen :D Fint ! Umgåtts lite med syster både måndag och tisdag . Först var hon här och igår va mamma o jag ute hos henne hela kvällen , supermysigt ! Gullebarnen....

 

Nu har jag 3 pers i Norge som jag måste hälsa på , eller ja ett par till kanske tillome.. och jag vill dra nuuuuuu :D

Nu är jag glad , väntar på Idol & myskvällsmat ..

Tjosilosan

 



This fall..

Måndag och tisdag redan passerade :) Veckans första dag blev det att bara slappa , en härlig promenad med pappa.. fixa lite och sen en till promenix i friska kvällsluften ^^

 

Gårdagen var en kanonrolig dag ! Vaknade upp med tuppen för en gång skull . Fixade och sen åkte jag och hämtade Carro . Tog tåget vidare till Jönköping . Solen började skina som bara den och det var riktigt sommarväder :) Skulle åka och ha en liten fotosession så vi träffade vår fotograf och tog världens största bil och körde iväg . Vi hade så roligt att vi fotade i 3 timmar på lite olika ställen utomhus :D Så sjukt kul ! Nu väntar jag med spänning på att få bilderna . Hihi . Efter allt posande och alla tusen flashande kamerablixtar var man lite trött och mycket hungrig . Blev världens godaste rostbiffmacka på Subway innan hemfärd . Iiiiiiiih :)

 

Idag är det ganska fint och soligt igen . Skönt ! Blir förmodligen en promenad + fika med en av de goaste killkompisarna i stan , som jag inte sett på evigheters evighet . Imorgon dags för Adelövs marknad med m&p och brorsan . Fredag en liten arbetsintervju i Jkpg , träffa ytterligare en killkompis och sen förmodligen upp till Filipstad på Roadtrip med Emma . Sveriges största marknad , tivoli och you name it :)

 

1 September idag , jag gillar´t ! Har en himlans massa roliga planer . Något som måste bokas in denna månad är iallafall en Oslo tripp till bästa Stoffe för det har jag lovat . Föressten har jag aldrig varit i Oslo , kempedåligt ;)

 

Pussheys


RSS 2.0