Just for fun

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Floatopia ?

Hola ! =)

Då har ännu en helg passerat förbi . Det går så himla fort...
Fick en mindre trevlig överraskning på fredagsmorgonen då jag var uppe supertidigt som vanligt och upptäcker när jag ska in i badrummet helt nyvaken och yr att den pajjade toaletten runnit hela natten och det är vatten över hela golvet ända in i vardagsrummet . FML säger jag bara ! Blev ingen himmelsk morgon direkt men thank god att det var fredag iaf . Hoppas kunna skratta i framtiden åt allt detta elände som varit de senaste veckorna haha .

Som tur var slutade jag iaf tidigt på fredagen.. strax efter 16 tiden redan . Så underbart skönt kändes det . Dessutom hade jag hela huset för mig själv iochmed att alla hade dragit till Mitch´s baseballmatch . Jag slappade på rummet , skypade med pappa och lite . Sen var jag faktiskt så duktig att jag städade , dammade , dammsög och moppade på mitt rum så det blev jättefint :) Tillochmed persiennerna minsann tog jag tag i . Sen var det dags att göra sig iordning innan Maria kom och hämtade upp mig och det blev en sväng Downtown . Vi käkade lite sen middag på Ivys och hade mysigt . Sprang en sväng på stan till Urban Outfitters och inhandlade även lite Cookiedough glass . Sen blev det Ivys igen för lite dans men jag satt mestadels still och var ganska tråkig . Detta bla pga mina för små skor...jag fick nog 10 komplimanger för mina skor från olika håll... ja , dem e snygga , jag vet haha.. men jag vet oxå att det fanns 1 par kvar när jag köpte dem.. trånga som bara den .. men jag var tvungen ! Så jag får skylla mig själv . När allt var över åkte vi och letade lite käk.. blev en California burrito på Aladbertos innan sängen väntade :P

Dagen efter drog jag med grabbarna mot Mission Bay för Floatopia . De hade skola till 15 tiden dock så vi anlände ganska sent till motellet . Solen var mer eller mindre borta så det blev inget flytande på havet trots att vi alla köpt luftmadrasser och allt möjligt sådant . Ganska tråkigt men så kan det gå ibland !! Istället möttes vi upp med tjejerna och partajjet fortsatte . Väldigt mycket partajj.. haha.. oj oj . Vi sprang runt på stan och vet inte exakt vad jag sysslade med.. åt en jääkla massa hamburgare iaf tydligen haha.. vi hängde också på rummen ganska mycket . Galet galet ! Men det va trevligt så länge det varade haha . Tack allihopa =)

På söndagen blev det sooooova lääääänge ! Kom nog upp ur sängen strax efter 14 . Sen va det snart dags för Au-pair möte i Fashionvalley för att käka på Cheesecake Factory . Sjukt gott ! Blev spicy chicken med cashewnötter och ris.. yammie . Oså lite cheesecake med vit choklad och blåbär på det . Det gillade jag , Lara & Hanna minsann :) Sen kollade vi runt en del i affärer innan det blev hemfärd igen . Chillade lite jacuzzi med Oskar & Ture . Sen blev det lite Lost och prat innan jag kom hem till Nielsen street igen .

Blev så glad för när jag klev in på rummet kom jag genast på att Glen var tillbaka ! =) På min säng låg det lite presenter från Hawaii som han hade tagit med sig hem . Så gulligt , jag blev jätteglad ! En rosa Roxy t-shirt , Hawaiiblomma till håret , ett jättefint halsband och en stråmadrass till stranden . Han vet precis vad jag tycker om för saker , helt perfekt ! Och vi är alla så glada att han är tillbaka igen... allt här hemma i huset har ju lekt rövare när han varit borta.. men nu får det va nog ! =D

Nu är det måndag igen .. är ledig ett par timmar nu och ska precis ta mig en tupplur tänkte jag . Behöver vinna tillbaka lite sömn . Är ganska så glad och på bra humör idag =) Känns som jag har kollen på det mesta och att det går åt rätt håll . Pirrar redan i kroppen när jag tänker på framtiden . Känns spännande att jag snart flyger hemåt.. spännande ? Svårt att förklara , men jag ser verkligen fram emot framtiden . Mycket som händer i sommar och jag är nyfiken på hur hösten kommer se ut . Har just suttit och tittat på utbildningar och det känns kul ! Kanske är det jag som flyttar till Göteborg i höst , vem vet !

Saknar er därhemma ! Jag ska krama ihjäl er snart..


<3

10 månader...

...dra på trissor ;)

Tänka sig vad fort tiden har gått !!! Men vilken awesome upplevelse jag har ändå . Nu börjar det pirra lite i magen för att det närmar sig hemfärd så mycket :) Får verkligen försöka njuta av allt det roliga som är kvar innan jag åker hem till Sverige igen . Men gud så skönt det ska bli o komma hem också... vad fri jag kommer känna mig ! Och träffa alla därhemma... blir alldeles glad och varm i hjärtat när jag tänker på det !

Ber om ursäkt för en utdöd blogg typ förövrigt . Har väl inte varit alltför motiverad eller haft tid för den . Mitt liv är inte jätteawesome just nu... börjar 05:30 på mornarna minst 2 dagar i veckan... övriga dagar kl 06 . Detta eftersom Mitch har tidig skola fram till Springbreak och ska va i skolan kl 07 . Sen efter detta ska jag fixa iväg Nat till hennes skola oxå som börjar 7:45... det är galet på mornarna.. madness I say !!! Och när jag börjar 05:30 är det för att handtvätta basebollkläder och tvätta :( FMNSAL . (fuckmynotsoawesomelife). Detta gör att det mesta jag vill göra när jag sedan är ledig är att sova sova sova och vila en massa . Inte kul nånstans . Men bara 1 vecka kvar med tidiga skolan.. sen blir det nog bättre ! Barnen har Springbreak i 2 veckor och då blir det ett par dagar på Disneyland . Har även pratats om Las Vegas så hoppas på det . Kul med lite avbrott från vardagen ! April kommer bli en väldigt upptagen månad med allt detta som händer . Sen på kvällen den 13:e bär det av mot Miami och Nina i en vecka på semester som jag ser fram jättemycket emot :) Har också massa planer med tjejerna som vi måste sätta i verket nu innan jag åker hem . Hemfärd blir om allt går som planerat den 3:e Juni.. sista arbetsdagen den 17:e Maj . Så 2 och en halv veckas schtek blir det allt efter detta jobbet är avslutat :)

Något mer som inte alls är speciellt awesome är att Glen (värdpappa) är på Hawaii och åkte på jobb dit 2,5 veckor . Han kommer dock hem nu till helgen men har verkligen saknat honom ! Han som håller stämningen i huset uppe :P Och självklart ska allt pajja när han åker också . Grejer som har gått sönder sen han åkte är: Mitchells säng, Ismaskinen, Toaletten, Varmvattenberedaren och min bil ! Mitch fick sova på golvet på en madrass ett tag.. tills han nya säng äntligen kom efter krånglande . Man kan inte gå på toaletten här nere utan måste använda barnens uppepå . Har inte kunnat duscha hemma för det har inte funnits varmvatten . Pure craziness säger jag ! Varför ska jämt allt jobbigt hända samtidigt , det är ALLTID så . Så idag pajjade även min bil ... vattentanken är la sönder så kan inte köra den för den blir ju överhettad :( Det konstiga är att i Lördags när jag hade Tures bil hände mer eller mindre samma sak med den.. vad är oddsen ? Jajaja . Livet kan bara bli bättre haha ;)

Nu till roligare saker som hänt....
En del awesome häng med Lara , grymt fint väder , rullskridskodisco med tjejerna , massa gott utekäk , bio och massa popcorn , frozen yogurt i PB , en grymt rolig festkväll med nya pilotkillarna , jacuzzi och planering av framtiden . Och coming up next är: Floatopia på Lördag . Detta innebär att på stranden i Mission bay på Lördag kommer en MASSA folk flyta runt på luftmadrasser/ringar , vad du vill , och festa ! För på vattnet är det lagligt att konsumera alkohol . Haha , jäkla påhitt alltså ! På Söndag har vi oxå Au-pair möte och jag ska äntligen käka på CheesecakeFactory för 1:a gången... ser jag fram emot . Liiiite efter :P

Puss Puss

RSS 2.0