Chokladsås...!? :)


Vetlanda :D

Jaha , nehe , jaha... då ligger man sjukt mycket efter här ! Igen :P Nedläggning av bloggen nästa?

 

Orkar inte ta allt men det har la hänt en hel del grejer :) Vad är värt att nämnas ? Varit i Eksjö ytterligare en helg :P Festade med Emma & Angelica i A-berg... sen aah , splittrades vi kan man säga haha ! Men det var ju skojjigt det med . Eksjö stadshotell fick sig en titt ... och sen efterfest som bara den . Kul kväll .

 

Förra veckan fick jag ÄNTLIGEN träffa Amanda igen... var ett par månader sen sist.. INTE OK !! :) Så jag åkte till Vetlanda o hälsade på minsann . På torsdagen . Skulle stannat över dagen bara.. vi gick på stan o myste lite , sen drack kaffe med henne + hennes pojkvän + hans polare . Sen gick vi o tränade på nyöppnade Friskis , ett jättekul kondis & styrke-pass.. svettigt o kul ! Sen vankades det supergod middag till oss när vi kom hem som dem hade lagat medans vi tränade , det kallar jag service ! Haha . Inte vilken mat som helst heller.. så underbart gott ! Fläskfilégryta med ris, sallad med nån go creme fraiche-röra, vitlöksbröd, sparris inlindad i bacon och cola till det... MM MM MMH !!! ;) Där har vi en kille som kan laga mat ! Efter det spelade vi några matcher bowling på WII:et och det var väldigt kul :) Då bestämde vi jag skulle stanna tills morgondagen.. och det var en himla tur det... för Amanda o jag hade så mycket o prata om så vi råka sitta uppe till 05 på morgonen .

 

Fredagen skulle jag åkt hem . Men nej , vi sket i det också :D Istället hade vi slappmorgon i pyjamasen med god frukost framför tv:n och mys . Sen åkte vi till Friskis igen och gick på "dans" haha.. flummigt . Sen gjorde vi iordning oss lite , fick låna kläder och allting haha . O sen blev det förfest hos en Eric :P Väldigt trevligt med rosévin och frågesport ;) Sen blev det utgång på Vetlanda Stadshotell... haha .. MYCKET spännande ;) Bra kväll.. bästa på länge till o med . Vetlanda alltså.. haha.. snart åka dit igen :)

 

Resterande helgen var sen lugn och väldigt mysig . Hihi .

Och nu har det blivit snökaos ! Tyvärr . Kommer varken fram eller tillbaks haha . Skulle åkt till Oslo igår , men det blev självklart inställt :( Bajsskit ! En liten tur till Eksjö iaf i Måndags har jag hunnit med :P Och ikväll tog jag mig en liten tur till kusinen iaf . Temys som vanligt.. choklad/chili = mumma ! Sen skulle vi göra marängswiss oxå.. det gick sådär :D

 

Och nu längtar jag tills fredag som bara den ... måste tiden gå såå sakta !?? :O Men den som väntar på nåt gott ! :) Thaikäk blir det då bannemig... och massa annat superbra ! Hihi .

 

Och på lördag fest någonstans ? För nu kommer ju lönen in på kontot i helgen.. haha.. katchiiing ! :P Jag hoppas det blir i JÖNKAN . Vi får se , vi får se . Kommer hur som helst bli en helg i världsklass , inga tvivel på den :P

 

Godnatt


Halloweenpartaj och mitt Eksjö

Hejsan hejsan .

 

Denhär veckan har varit ganska så tråkig . Saker jag skulle gjort har blivit inställda pga. all denna snö vi har plus att jag nu gått och blivit lite sjuk :S Halsen svider som bara den och har ont och är öm i hela kroppen . Började igår och lite i förrgår . Så nu vilar och vilar jag . Gräver ner mig i sängen med Macbooken där serier och Msn får underhålla mig ;) Är vaken halva nätterna haha . Det var ungefär 4 år sen jag var sjuk också så egentligen ska jag verkligen inte klaga , min tur nu ! Jag har vart lyckligt lottad , verkligen .

 

Men nu måste jag berätta lite om helgen för att vara lite positiv :) Vi drog aldrig till Växjö i fredags som det var planerat . Pappa fick lite jobbuppdrag så vi skulle åka med nåt uppåt Trollhättan istället . Så det fick bli så . Och det var ju bara bra det för där nånstans fanns ett stooooort shoppingcenter som hade allt man kunde önska sig och där spenderade vi en heldag :) En nöjd Jannike ! Som kom hem med nya partyskor , "päls"halsduk , örhängen , hårband , kofta och lite sådant . Hihi . En bra dag !

Lördagen sov jag ut lite grann , och Wille & Tess kom på besök en sväng . Men hann inte umgås så mycket för snart skulle jag börja fixa iordning mig till den goda feen ju :) Min snälla pappa skjussade sen in mig till Lisa där det vankades Halloweenparty och inflyttningsfest... väldigt lyckad sådan... vi var väl en 9 glada sköna tjejer eller nåt sånt :P Tack tack alla ! Sen gick det visst en bil till Eksjö så vi hoppade med den ;) Precis som vi ville . Så himla bra ordnade det sig . Vi sprang in på Statt och hade en helkul kväll och träffade massa folk . Och efterfest med de bästa varade hela morgonen :) Så jag somnade 06:40 och vaknade 2 timmar senare och då var det dags att gå upp och jobba haha ! Eller ja , först och främst ta bussen till Nässjö med Angelica och käka en supergod frukost på Elsies ;) Träffade min gamla chef där som jag inte sett på typ 2 år haha.. trevligt alltså ;D Sen blev jag inskjussad till Jönnet för lite Cultural Care jobb.. intervjuade 6 st nervösa blivande AuPairer o sen va det färdigt ;) Hem och dö en stund haha , lyckats med att hålla mig förvånansvärt pigg under hela dagen . Men sen tog jag bilen till NÖ för att hänga lite med bästaste Frida och ha en riktig tjötkväll med godis från Hemmakväll ;) Huuuur nice ?

En händelserik helg !

 

Så sen har veckan bara varit lugn och nu hägras den av sjukdom . Det enda jag hann med var en sväng en kväll till min moster & kusin på lite mys.. och att jobba kväll igår med lite alvedon som sällskap.. annars nu är det bara kurering som gäller . Gaah , och så är det fredag imon... bara till o hålla alla tummar för att man piggnar till nångång i helgen... finns så mycket som jag hade velat göra ;)

Till exempel ett besök till Uddevalla ! ;) Hahaha . Sug på den du! Älskar mina hemlisar .

 

P.S . Jag får tydligen inte dra till Oslo för vissa förrens efter jul , min födelsedag , nyår och allt det . Bäst att va snäll och lyssna på dem ;) Men sen kööör vi . Nytt år - och ny start ! :)

 

Puss och hej

JANNI

 


Bad , smoothies & Halloweenfirande

Hej mitt i natten :D En liten uppdatering kunde ju va på sin plats känner jag...

 

Förra veckan passerade förbi fort . Blev sen bl.a en heldag i simhallen + bastu , vilket va mkt skönt i rusket . Fredagen blev lugnt mys med Ben & Jerry's Halfbaked & Cosmopolitan , Chai-te och lite kassiskt fredagsmys . Lördagen var det dags för bröllop i kyrkan och det var så fint så !!! Sällskapade med Juliah , sen bröllopsfest i kyrkan jämte mig . Trevligt folk & god mat bjöds det på . Lite senare drog jag in till Husqvarna för Halloweenfirande med Clara & Nina vilket blev en väldigt najs kväll ;) Batwoman , en polis & en djävul minsann . Bra trio ! Kvällen fortsatte sen på Åtta glas för Halloweenparty.. ett fullpackat ställe som bjöd på det mesta . Senare satte vi oss på bussen hem till Clara igen... vilken resa.. haha.. finner inga ord . Har 3 väldigt speciella filmklipp från den .. skrattar fortfarande ! ;) Lyckad kväll , tack och bock :)

Dagen efter var vi rätt sletna men blev god pizza , cola & lite godis på det och bara chilla hela dagen/eftermiddagen där innan vi for hem till M-bäck ;)

 

Denna veckan har varit ganska så lugn . Har blivit någon kvällspromenad med Nina och sådär . Plus mina rundor på dagen förstås . Mamma & jag hade mysdag en dag med Shutter Island & smoothies , sånt gillar vi ! Idag blev det smoothies igen ;) Min nya innegrej haha ! Mamma har inspirerat mig.. hon är hälsonånting på sitt jobb och har nu lärt sig lite grejer . En vitaminbomb som gör en lite pigg i höstrusket tackar man ju inte nej till :D Idag blandade jag jordgubbsfil , hallon , blåbär , jordgubbar & kiwi . När mamma och jag fixade hade vi honungs- och vaniljfil , clementiner , kiwi och advokado i . Supergott & nyttigt blir det och något jag tänker fortsätta med framöver . Idag avnjöt jag förövrigt även årets första SKUMTOMTAR . (Om man bortser från ett par som jag snodde i Emmas godispåse för nån vecka sen) . Något som var väldigt uppskattat från min sida då jag inte fick några skumtomtar alls förra året i USA , vilket betyder att det var typ 2 år sen jag åt sådana . Och jag ÄLSKAR dem så mycket =) I år får man ju fira jul för 2 år ;) Förra året hade man minsann inga skumtomtar , julmust , julskinka , ischoklad , prinskorv , pepparkakor , lussebullar , glögg eller nåt sånt... herregud , worst X-mas ever ! Inte heller någon snö förståss och inga familjemedlemmar eller nån Kalle Anka . FY FAN VAD JAG SKA NJUTA AV JULEN I ÅR :):):)

 

Igår måste jag säga också var en väldigt mysig dag . Först fika på förmiddagen hos bror då mamma & pappa skulle gratulera Julia & Cassandra , sen drog jag vidare med han & flickorna till Sävsjö och äventyrsbadade och simmade med dem i några timmar , så skoj så :) De har ju höstlov nu . Roligaste var när vi upptäckte att de hade "undervattensmusik" :P Sen handlade vi en sväng och dök sen upp hemma hos syrran , Mårten , Wille & Tess på oväntat besök ;) Där blev det kvällsmatsmys och ungarna busade hur mycket som helst . Inte hemma förrens sen kväll och då var man nöjd med dagen :)

 

Fredag imon och den kommer bjuda på shopping i Växjö... wieee ! Och fredagsmys såklart I guess . Lördagen kör vi meeer Halloweenfest . Hos goaste Lisa . Dags att vara den goda feen ;) Ser fram emot en toppenkväll med skönt folk . Sen får vi se om det vankas utgång nånstans . Vilken stad frågetecken ? Det märker vi ;) Och på söndagen kör vi lite gott jobb i Jönnet och en myskväll med massa tjöt o fint med Frida . Behövligt :)

 

Så nu vet ni läget för veckan ut... det kommer mera nästa vecka ;)

Dessa hopplösa , långa inlägg... får skärpa mig och uppdatera oftare ist . Dock är motivationen för att ens fortsätta blogga likamed noll . Ser det mest som en dagbok . Lägga ner eller inte.. göra privat ? Jag funderar och funderar . Peppen ? Haha.

 

P.s. En till parentes: Jag har hittat världens i särklass bästa brun utan sol... fick hem på posten idag (efter tips av Emma) och har nu testat ikväll . Bästa jag nånsin provat . Var tvungen för jag såg ut som ett spöke och är inget fan av det . Men denna är luktfri och ger färg direkt . Resultatet blir jämt och gyllenbrunt efter bara 1 gång . Hurra ! Vintern är räddad . Ska köra imon med så ser det nog ut som man vart utomlands en vecka lagom till festen . Haha . D.S

 

Heedååpådii sa jag te di

 


RSS 2.0