Tivoli

Aha, då va man hemma igen från helgens hard workwork ;p Eller kom hem i söndags kväll egentligen.. men då bara till Anneberg. Sen Nässjö igår, men man vart ju heldöööd . Så idag, tisdag, börjar det äntligen återgår till det normala . Har tagit igen all sömn man inte fick i helgen nu åtminstone skulle jag tro ;p

Det va ju en speciell upplevelse o jobba på tivoli kan man ju säga iaf haha . Men e glad att jag åkte , en erfarenhet rikare ;p Va ganska kul i och med allt roligt folk man fick träffa :D Även om det ibland va väldans långtråkigt och kallt.. och maten va väl ingen höjdare :p 5 av 5 brända toasters i betyg haha . Men sedelbunten man fick i näven på söndan va ju rätt gooo :)

Snart e det redan helg igen.. det är det jag ser fram emot mest den här veckan .
På fredag ska jag fan gå ut i Nässjö vill jag lova.. kom precis fram till att jag inte varit ute hemma sen den 16 Augusti.. herre , 1 ½ månad sen liksom . Detta hör inte till vanligheten men det har varit rätt skönt med en paus från Hotell Högland faktiskt . Så på fredag kan det nog bli kul ! ;D

Sen på lördag blir det Eksjö . Maskinen kommer ju dit haha :D Lär bli en del folk också eftersom det va löning nyss.. så det e ju alltid skoj ;p Söndag blir det kalas hos min favorit-moster . Mathilda , kusinen , fyller år ... blir kul o träffa lite släkt oså :)

Tror det blir mest mys o tagg inför helgen resten av veckan. Lite lek med Amanda och Ericsson med tror jag ;p Och en tripp till Malmbäck.
Idag får man nog införskaffa nåt sånthär mys kanske:



Haha
Hepåre' !


Hello sunshine ;)

Hej där !

Åter hemkommen efter att ha sovit ett par nätter hemma i Malmbäck , alltid lika mysigt !
Igår hade vi lite ärenden till Bodafors jag och mamma så vi passade även på att dra till Sandsjöfors en sväng för att hälsa på Wille & Mårten som va hemma . Blev såå glad över att få träffa buspojken :) Älskade unge ! Finns inga ord för hur underbar du är och vilken lycka du ger mig och alla omkring dig . Älskar dig min solstråle ! Det blev en jättemysig morgon därute . Synd att inte syrran också va hemma bara. Senare träffade jag världens bästa Nina och vi gick en timmes promenad i solen . Härligt med lite höstsol ! Sen va vi hos henne en stund med . O det va väl det mesta som hände den dagen :)

Idag åkte jag hem till Nässjö igen . Träffade Caroline en liten liten stund och tog en Piggelin ;) Måste ses en längre stund snart ! Sen ringde jag Johannes för jag tänkte vi kunde gå en promenad o det blev perfekt för han slutade precis jobba då :p Vi gick upp mot Statoil o lite o tjötade endel.. längesen nu så det va på tiden !
Sen ikväll har jag myst med god kvällsmat och idol . Det har också dragit över en viss känsla på mig.. en "Må-bra" känsla . Sitter här och känner mig bara helt glad , pigg , lycklig och allt såntdär . Känner bara att jag mår så bra helt enkelt ! Och jag har inte en aning om av vilken anledning egentligen . Känns lustigt men fan va soft haha :) Det e ju kul att sånt händer ibland menar jag ;) Hoppas det håller i länge med .

Helg nalkas snart igen . Veckan har gått fort ! Men på Fredagmorgon åker jag och Emma till Tivoli YEEEAH ;D Vi ska jobba på Axels tivoli i Kopparberg i helgen . Det kan bli riktigt kul ! För vi gör det alltid kul , eller hur ? ;)

PUSS&hug

Roadtrip

Helgen blev inte alls som det var tänkt !

Fredan trodde jag skulle bli en Nässjö-kväll o lördan en Eksjö-kväll .. men vad händer !? Jo , ett gäng brudar får för oss att dra på en roadtrip till Örebro sisådär efter 18 snåret på fredakvällen ! VAD ÄR ODDSEN PÅ DET ? (internskämt). Haha. Så vi va väl framme (efter en massa pauser o Mc Donalds-besök) nångång framåt 22. Vet inte vad vi höll på med för vi missade själva utgången på Klaras o allting . Vi sprang runt på stan som några nannisar ist antar jag. Kvällen innehöll även korv-ätning, ett lustigt Statoil-besök, stulna skor på låtsas och mycket annat. Inte en resa som lär bli bortglömd på ett tag iaf :p

Lördan va ganska lustig. Planeringen var att va hemma i Nässjö till kl 18 typ . Jag skulle festat igen med Amanda o Co var det planerat. Men de planerna gick åt skogen ! :( Vissa var väldigt sega av sig och sen körde vi också en massa fel på hemvägen.. typ 7 mil i onödan o liknande haha ;S Så vi va väl hemma framåt 23 tiden . Emma o jag va lite sugna på o dra in till Eksjö o göra nå skoj då men kom fram till att vi inte pallade sen . Så blev lite mys framför tv:n till "A Cinderella story" ist .

Söndagen blev en lång sovmorgon o sen pizza o massa gott. Standard på de'! ;) Åkte hem först idag.



Förövrigt har Emma o jag också nött en del muusic de senaste dygnen. Bl.a denna låt:
Typiskt oss ! Äkta partyflumlåt ! Lär gå om och om igen i högtalarna till helgen haha ;D

Tjoflöjt

Nu är det snart helg ! Äntligen ;) Har mest gått o väntat på det hela veckan faktiskt . Ska ha askul i helgen har jag bestämt mig för . Massa fest och flum ! Och bra folk I hope ;)

Idag har jag träffat Jenny en sväng . Var väl minst en månad sen sist . Fullt upp där ja :p Vi tog en pizza , sen en fika . Haha.. kul humör hon va på med .. det va inte hennes dag idag , men så e det för alla ibland :p

Jag längtar efter dig sjuuukt mycket . Du upptar nog 3/4 av min tankeverksamhet just nu . Haha . Just wanna hold you again .

Over n'out

Häär kommer mysigaste låten just nu.. enjoy ! ;)


Och här en några pics på mig idag.. Everyone's bored sometime ,
men man har inte roligare än man gör sig aaait ?  ;)

Just another monday

Godkväll ;p

Måndagen har svept förbi , bara rusat iväg . Åkte ut till Emma igårkväll o sov över tills idag :) Vi mös igår med film, snack, chips, godis & Coca cola , precis som det ska va en söndag ;)
Idag vaknade vi sent. Jag var hemma i stan sen framåt 15:30. Träffade på Lisa & Angelica när jag skuttat av bussen precis. Följde med dem till Bryggeriet och tog en varm choklad med lite grädde.. jättegott i kylan :) Sen kom Nina till mig ikväll. Vi har snackat lite planer om USA.. och kollat på Fool's gold. Mys !

Helgen var ganska konstig.
Fredagen blev bara lugn men var jättetaggad på att åka till Eksjö o festa på lördan . Men det blev inte så :/ Amanda, jag & Senad började dan på Skogsvallen.. kollade fotboll med andra ord. Det var de mest plågsammaste 90 minutrarna i mitt liv må jag säga! Det va ju sviiiiinkallt ute så jag höll på att frysa ihjäl! För jag hade nämligen inga byxor på mig ;) haha . Utan ett par tights och kjol . Heey , här var vi inte beredda på att det va så himlans kallt i Sverige såhär års .. haha ;/ Så vi fick försöka värma varandra lite iaf. Sen försökte vi tina upp lite på En Italienare & En Grek , me and Mandy . Sen bar det av till Jkpg ! Fest hos Osse , Jimmy & Norss . Det va ju småtrevligt men av nån anledning blev allt konstigt o vi kom aldrig ut på krogen, och hem kom vi inte heller . Så det va inte nån lyckad kväll direkt !
Menmen , bättre lycka nu till helgen ;) Då blir det PARDEEY ! Coun't on it . Får planera det hela lite bättre (;

Hoppas vi kan ses imorgon ;) Jag vill , ja tack. Mys .

Night flight zero ! Som pappa brukar säga. Av nån anledning . Haha. Godnatt med andra ord. /y


Pic från i lördags


Saturday is on it's way (;

Chensi.

Igår blev det en långfika med Emma på Thimons. Vi satt o tjötade i ett par timmar om lite av varje ;) Och började planera lite grejer för framtiden vi ska göra d; Tycker om dig !
Sen blev jag bjuden på falukorv & makaroner hos Amanda hihi. Kollade lite Hey Baberiba. Vi kände oss inte så pigga nån av oss. Allra minst hon. Ont i halsen och jäkligt var det. Regnade gjorde det också. Men vi tog oss hem till mig sen iaf. Kollade lite Idol och hade LAN haha.. hon hade med sig sin bärbara dator så vi satt där som 2 idioter hemma hos mig. Sen åkte jag hem till Malmbäck med pappa vid 23 tiden. Ville hem lite, så ska stanna här tills imon. Har fått min nya kamera nu :D:D:D Så nu blir det snart foton, räkna med de d;

Idag är det en "ta de lugnt dag", är ju inte riktigt pigg.. men det måste jag vara till lördag ! Så det gäller o va smart =) Tänkte ha det lite mysigt o fixa lite brunutansol o ansiktsmask osånt strax. Får se om man orkar en promenad ikväll med. Imon hade också Amanda och jag tänkt o ha en liten spa-dag/kväll haha. Fixa naglarna o liknande :p Vi e taggade för lördan . Det blir party i Eksjö. Har kommit in i en Eksjö-period.. igen :p

Vi satt o kollade massa pics på Internet igår Mandy & jag.
Kolla in dehär brudarna, dem e sjuuuuka ! Give me that body thanks haha .


Förkylt :/

Tjosan .

Min förkylning är inte så bra . Är heltäppd i näsan och det låter inte som min vanliga röst när jag pratar . Till helgen ska jag va pigg som en nötkärna . Det kommer bli en asbra helg och party med brudarna ;) Sjukt kul förra helgen hade vi och det kan bara bli roligare ;) Taggisch !

Hoppas på att träffa Emma imon . Ta en uppdatering på läget o snacka om helgen som gick, o planera in nåt nytt kul ;)

Jobbade på High Quality idag . Det verkar kul ! Och de var trevliga :) Sen visade det sig att jag va granne med Martina som jobbar där så vi kunde ta sällskap hem haha :D

Jag e så nöjd med mina inköp jag gjorde i Jkpg i fredas . Min rosa jacka . Och allt det andra ;) I helgen ska jag nog ha mitt catwoman-linne . Och rosa naglar . woho . Vill ha helg nuuu !

There is this boy I would like to meet ;)

Imorgon är det Heroes igen . Och apropå det : Hayden Penettiere är het . Hittade dethära . Svänger ju haha d;

Puss-Hepåre'

all righty ;)

Har nu haft "semester" lite mer än en vecka . Lite skönt sådära :) Har dock gått o blivit lite småförkyld . Hoppas på att det snart vänder till det bättre .

Inatt sov jag hos mamma o pappa i Malmbäck . Det var mysigt ! Igår åt vi hemmagjorda scones & piroger , drack te och kollade på "What happens in Vegas".. kul ;)

Helgen har varit superkul ;)
I fredas drog Amanda & jag in till Jkpg och festade lite . Hände en riktigt kul grej . Vi började av nån anledning prata engelska med varandra och nån som gick förbi oss hörde det . Han va från Canada eller va det va o undrade om vi ville me till en förfest där det var fler som va från Usa, Canada osv.. utbytesstudenter bl.a. Så vi drog dit en sväng . Och där lurade vi ALLA att vi kom från USA men va här o hälsade på en morbror .. haha . Jag kom från Philadelphia och Amanda va hälften ryss och hälften japan .. hahah . Pratade engelska hela kvällen o ljög om allt . Alla gick på det med va det roligaste ;) Sen avslöjade vi grejen för 2 killar där men sa att allt handlade om att vi var med i ett vad och skulle få 1500 kr var om vi lyckades lura folket . o dem ba "faaaan vad blåsta vi blivit".
Komiskt ! Sen va vi på Centrum en sväng.. va la sådär kul .. sen blev de taxi hem =)
I lördags hade vi en sån jäkla slappardag. Va hemma hos mig, käkade en massa godis, chips o dipp. Kollade på "Superhero movie".. haha ! Trodde inte vi skulle göra nåt vettigt av dagen . Men plötsligt fick vi för oss o åka in till Eksjö 40 min innan bussen skulle gå ;) Så åkte in o festade hos Nina . Jääävligt kul ;) Sen va det ju bara pubkväll på Statt men de va kul o träffa lite folk . Sen efterfest hos P med hela ligan. haha , fy faan va kul vi hade :D

Imon ska jag testa på o jobba på High Quality , en restaurang här i stan . Va på intervju i fredas där o det gick bra =) Så imon blir 1:a dagen som servitris ;) Hoppas det blir kul !

Hoppas du har det bra på Mallorca Ericsson ;) Fuskbarn . O Emma , jag vill höra om Filipstad snarast.. e riktigt nyfiken nu ;)

puss å hey

lyckorus ;)

Haha. Fan, man blir faktiskt glad av att shoppa !
Har varit i Jkpg en tid idag och hittat massa fint . Bilder kommer väl ;) Nöjd är jag ! Redo för helgen också :D
Imon blir det utgång i Jkpg.. fett najs ! Och lördag blir de födelsedagspartay för Jossan i Nässjö =) Trevligt tror jag det blir !
Ska även va med Nina imon .  Sen lite intervju på High Quality.. blir nog lite extrajobb där :) Inte kul o gå hemma jämt. Trött på de redan efter 1:a veckan ;p

PUSS på att det e helg igen imon ! Kommer bli askals ;) Want to see you ;)

It's back !

Så nu var det dags igen. En ny säsong av Idol och en ny av Heroes. Ganska bra skit faktiskt :)

Dagen har varit lugn annars. Blev lite häng på Brygget , ingen ovanlighet ;) Och nu -> mysnight !
Hoppas det blir shopping imon i Jkpg me Emma ;) Annars får man la dra dit allena :p Need to buy some stuff lix ;p

puss på re !


Sen kväll med yankii .

Good evening ;)

De första dagarna utan Elsies konditori har börjat , och redan har jag lyckats vända upp&ner på dygnet.. heeeerlight , inte . Menmen.. det ordnar nog opp sig det med ;)

Dagen har varit rätt lugn . En sväng på Bryggeriet (that's ma place!) blev det . Lite pommes me sås o tjöt med Mandy & Palm . Stollar :p Sen kilade Amanda o jag vidare till henne för lite film. PS, I love you . Sorglig men mkt bra ! Sen har vi haft en lång pratstund med om allt möjligt . Speciellt killsnack men det var väl inget ovanligt hehe =) Tack för att du finns Amanda och för att du är en sån go vän som alltid ställer upp , och för att du alltid e dig själv . Crazy and we like it ;)

Godnattpuss

Stone Sour - Zzyzx Rd

Skön låt detta. Perfekt höstlåt haha ;) Enjoy. Mest för jag gillar hans röst . Men sen känns texten lite passande för min del också nu .


Stone sour - Zzyzx Rd

I don't know how else to put this - it's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight
My muscles feel like a melee - body's curled in a u-shape
I put on my best, but I'm still afraid
Propped up by lies with promises - saving my place as life forgets
Maybe it's time I saw the world
I'm only here for awhile - but patience is not my style
And I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
Did you really think I wouldn't see this through?
Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all
I'm still too tired to care and I got to go

I get to go home in one week, but I'm leaving home in three weeks
They throw me a bone just to pick me dry
I'm following suit and directions, I crawl up inside for protection
I'm told what to do and I don't know why
I'm over existing in limbo,  I'm over the myths and placebos
I don't really mind if I just fade away...
I'm ready to live with my family, I'm ready to die in obscurity
Cuz I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
You still don't think I'm going to see this through?
Tell me I'm a part of history - Tell me I can have it all
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go


Höstmys

Eftersom vi nu klivit in i September månad (hur otroligt det än verkar.. va det inte Maj nyss!?) börjar mina tankar genast dra sig till hur mysigt det faktiskt kan vara med hösten ibland. Jag kommer på mig själv med att små-le inombords när jag tänker på allt mys.

Plötsligt känner jag ett illsug efter att köpa en såndär mysig lång kofta på Gina, eller kanske ännu mer tanken på en heldag med shopping !
Jag vill sitta hemma en kväll när det är blött o regnigt o kallt, kura upp mig i soffan med en vän och en filt. Hyra film, tända ljus, dricka te o bara mysa.
Köpa flera dvd-boxar som man kan gotta sig i när andan faller på.
Jag vill ha halloween, gå på hockeymatcher och göra massa biobesök.
Vill hålla din hand och gå en kvällspromenad genom parken.
Åka hem till Mamma & Pappa och känna mig ompysslad och trygg. Göra scones och duka upp kvällsmat, mysa framför idol och tv:n i flera timmar.
Jag vill bege mig till badhuset... simma tills jag inte orkar mer. Känna mig pigg och sund. Bada bubbelbad och svettas i en bastu.
Införskaffa en mixer och blanda massa goda fruktdrinkar och smoothies. Jag vill känna hur energin sprudlar ! Ingen höstdepression får komma till mig inte.

Samidigt har jag planer på att åka utomlands. Till nåt varmare. Och det är ganska troligt att det kommer bli så. Men då missar jag allt detdär höstmyset, eller ?

Jag har alltid velat åka iväg, men har inte kännt mig riktigt redo. Hemmakär var namnet. Har också haft så kul hemma och trivts väldigt bra... inte velat lämna vännerna osv. Men man måste följa sina drömmar, det handlar bara om att ta klivet.. sen ordnar sig resten. Och jag kommer inte ångra det, det vet jag.
Det som känns mest är att lämna vännerna och familjen. Men jag kommer ju tillbaka. I'll be back  ! -och jag hoppas ni väntar på mig ;)

haudii .

Stadsfest , aaait ?

Chuu .

Eftersom jag umgåtts en hel del med Emma det senaste så blev jag lite sugen på att börja blogga igen, eftersom hon håller på med sin blogg rätt mycket :) Hade en blogg förut men har lyckats fixa till det så att jag omöjligen kommer in där , på nåt sätt . Illa illa , men fanns inte så mycket skrivet där ändå .. så nu börjar vi om från början ;)

Känns skönt o ha ett place där man kan skriva av sig lite ibland när man blir sugen på det.

Helgen som gick har varit helnajs btw !
I fredas drog jag till Eksjö med kusinen min, Cassie. Vi fixade en smart kupp med vår alkohol ;) Bääscht , yes sir we are! Fick träffa lite andra goingar med :)
Oså lördan va vi hos Emma på en väldigt trevlig förfest ;) O vi drack kanske nåt glas för mycket, vem vet ;) Jag, Emma, Angelica och Carro. Det blev en gratis bussresa, toalettbesök på Statoil, glas i foten på förfesten, sen staaan... o där hamnade vi alla på våra egna håll.. sjukt d; Jag sprang mest runt med en viss nisse hela hela kvällen , mkt trevlig sådan . Thanks babe ! ;) Utdelade även vissa mördarblickar som tydligen gav resultat... garvar ihjäl mig ^^
Myssöndag blev det också. En heldag ute i Anneberg. Med Emman min. Köpte 3 coca-cola var + pizza o lite annat. Kollade "Bring it on" filmer hela dan. Woho! Sen fick vi sällskap av en annan nuffe med hihi.. bra grejer :)

PUSS o godnight :*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0