I was in Miami bitch

Baah , vad dålig jag känner mig... blir väldigt sällan uppdatering här men får la ta tag i det när jag e hemma i Svedala igen och har mindre för mig I guess haha .

Det har la hänt en miljon saker sedan sist ?
Det som är värt att nämna är att jag hade en underbar veckas semester i Florida med världens bästa Nina . På South Beach , Miami för att vara precis :) Jag älskade stället ! Det enda var väl att vädret var lite blåsigt mest hela tiden och lördagen-söndagen hade vi lite regn (bortskämd ).. Men vi hade la skoj för det ! :D Med oss på hostelet bodde också Sandra som Nina kände från au-pair skolan och vi var en bra trio (: På dagarna njöt vi i fulla drag på stranden och jobbade på schteket mest och på kvällarna blev det mest att dra ut och äta och en liten utgång här o där . Det flashigaste stället hette Mansion och det var ju ingen dålig klubb inte ! Vart vi än kom hamnade vi på VIP listor och fick sitta på särskilda ställen där vi fick ALLT betalt haha.. va som att leva i en dröm nästan ? Grymt kul ! Också en annan kväll när vi var ute på restaurang hände en lite lustig grej.. några Venezuela snubbar betalade hela våran nota , beställde in 2 flaskor vin till oss , köptre rosor till oss och tillslut kom också en galen mexare och spelade gitarr för oss ? Hahaha.. jag dog ! På slutet av veckan fick vi också med en annan trevlig tjej i gänget som heter Marie som Nina även kände förut . Nina & hon blev lite strandsatta i Miami för en stund då de inte kunde flyga hem till Sverige just då pga vulkanutbrottet på Island och det var en massa kaos... men det ordnade sig det med till slut :) Väldigt nöjd med veckan var jag iallafall och är så glad att jag fick se Miami... skulle lätt åka tillbaka dit nån dag ! Och så himla kul att umgås med Nina igen... snart ses vi i Sverige... längtar !

Tiden börjar ticka ut för mig här i San Diego . 17:e maj är ett magiskt datum för då är jag klar med jobbet och ingen kommer nog va gladare än jag då haha ! Om mindre än 2 veckor har den nya aupairen anlänt och det känns fruktansvärt skönt faktiskt ;) I 10 dagar ska vi va tillsammans här innan jag får dra och påbörja min 13:e månad på andra håll :) Jag är nöjd med mitt år och har fått upplevt så otroliga saker men nu ska det bli skönt att snart få komma hem . Verkligen ! Jag är TOKGLAD !!!!! Och riktigt stolt över mig själv faktiskt , jag klarade det !!!!! :) Och alla frågar nu när jag ska komma hem och att vi ska göra det och det och det när jag är hemma igen och jag bara spricker av längtan efter er !

Blir bra med ett par veckor här efter att jobbet är klart att bara kunna vara och njuta av solen och den absolut sista tiden här i SD . Semester och umgås med mina nära o kära härborta innan jag åker hem ska bli toppen ! :)

Snart dags att packa väskorna :D
Puss puss Janni

Las Vegas , Disney & Miami

Hej !

Jo , jag lever fortfarande :)
Är bara så otroligt mycket som händer just nu ! Förra veckan var det Las Vegas och Mandalay Bay som gällde i veckan . Inte så illa att få betalt för "semester" i Vegas med familjen på det schtekigaste hotellet och äta ute 3 ggr om dagen minsann haha ;) Ganska glassigt ! På torsdagskvällen fick jag även träffa Lara och hänga lite med henne i Vegas då hon & hennes familj hemifrån var där och semestrade . Perfekt tajming :) De bodde på Planet Hollywood som var ett riktigt coolt hotell tycker jag .
Just nu skriver jag från Disneyland och Paradise Pier där vi bor nu i 3 nätter . Kan vara sista gången jag är på Disney , vad vet jag :( Så ska ha kul nu och njuta av detta . Det är ju "the happiest place on earth" :) Ska bli kul !

Sen på Onsdag bär det av till Florida äntligen.... MIAMI ! :) Med min lilla Nina . Ska bli så kul o träffa henne och ha en loveli veckas semester tillsammans innan hon åker hem . Känns dock konstigt att hon sedan åker hem till Sverige utan mig.. och jag åter till San Diego . Men då har jag bara 1 månad kvar att jobba när jag kommer dit igen.. inte ens det :) 17:e Maj e jag klar och förmodligen stannar jag till 3:e Juni efter det... och glider runt ;) inget flyg bokat ännu vad jag vet dock så kan inte säga datum till 100 men skulle tro det . GALET vad skönt det ska bli med frihet snart ! Och jag längtar så efter er därhemma <3

Förövrigt är det bra här :)
Puss o kram

RSS 2.0