San Francisco trip

Nu har Lara klagat på mig att jag är för dålig på uppdatering så slänger in ett inlägg för att glädja henne (: Som vanligt har det hunnit hända en hel del grejer . Mest av allt underbara saker eftersom jag nu är FRI .

 

Sista dagen på jobbet var helt okej.. kändes ganska så overkligt . Har redan varit ledig i 10 dagar nu och det känns ännu konstigare . Så gudomligt skönt är det =) Fick ett väldigt fint halsband och ett par örhängen av min värdmamma innan jag lämnade huset på kvällen som jag blev glad för . Startade ledigheten med ett par dagar hos Ture . Sen har jag varit hos Lara en hel del med . Det är mysigt . Vi har mest stekt vid poolen och fått en del färg faktiskt . De andra tjejerna har med hälsat på en del =)

I lördags ville min värdfamilj träffa mig en sista gång och bjöd mig på middag på Black Angus.. även Sandy & barnen var med och det var trevligt ! Var lite sorgligt att säga hejdå :( Min värdpappa skjussade "hem" mig sen och han hade skrivit ett jättebra "letter of recommendation" till mig.. blev lite rörd närapå.. en massa pengar låg i kuvertet också . Han är verkligen den snällaste :) Senare drog jag , Lara , Frida och några av pojkarna på en sen bio som började 22:30 tiden så det blev seeeent.. Shrek 4 såg vi och den va la OK .

 

Söndagen va det dags för en liten roadtrip med tjejligan - blev först frulle uppe i Redondo beach , på fiket där the OC spelades in.. lite ballt sådär :D Man kände igen sig överallt . Bilade vidare och såg Newport och Laguna beach också.. najs !

 

Måndagen var det dags för mig att dra till San Francisco på min spontana lilla trip all alone haha . Ture skjussade mig till flygplatsen på morgonen och vi hade jättegod tid på oss.. Starbuckade och så.. ändå lyckades jag MISSA FLYGET . HAHAHA !! Uups . Men det va la inga problem med det , bara att hoppa på nästa ;) I San Fran hade jag mycket trevligt , ville verkligen se den stan innan jag drar hem till Sverige igen så varför inte ta chansen ? Kände att jag skulle ångra mig duktigt mycket kanske resten av livet om jag inte åkte haha . Träffa lite folk , tog massa kort , strosade runt på Union square , kollade utsikt från en hotellhiss i glas , shoppade , käkade , Hard Rock Café , åkte spårvagn , såg Pier 39 , drack varm choklad från Ghiradelli square , såg Alcatraz och Golden Gate bron m.m.m. Var bara där 2 nätter måndag-onsdag men tyckte jag hann med allt det jag ville :) Tisdagen var dock världens pissväder men bara o ta det .

 

Lara hämtade mig på flygplatsen sent igårkväll när jag kommit hem.. så snällt ! Så kollade vi lite OC när vi kom hem . Idag gick vi på bio och såg "Sex and the city 2" på förmiddagen.. en jäkla stor popcorn o Coca Cola på det . Sjukt nice !!!! Sen har jag bara varit slö hela dagen och timmarna bara försvann någonstans !

 

Imorgon är det fredag och helgen är på G :) Lara & jag ska la köra lite Ocean Beach , Sunset cliffs o grejer imon är det tänkt . Sen drar jag la vidare lite imorgon bortåt pojkarna och kanske blir litelite fest hörde jag nåt om nånstans men hos vem det var är jag inte säker på :P

 

Hepåre´

 



1 dag kvar..

Jahopp , då är tiden inne... I morgon är sista dagen på jobbet och aupair-livet är över . I morgon är dagen som man har gått och väntat på hur länge ? I`VE BEEN LOOKING FOR FREEEEEEDOM liksom ! Haha . Och nu är den här ! Jag klarade det :) På tisdag är det 1 år sedan jag såg mamma och pappa senast och lämnade Sverige... känns ganska overkligt . Nu när man ser tillbaks undrar man vart tiden tog vägen ? Men jag är sjukt nöjd.. galet mycket vad man har lärt sig om livet , sig själv och allt möjligt under detta året.. otroligt nyttig upplevelse vill jag säga . Glen sa så mycket fina saker om mig häromdagen och det värmde verkligen i hjärtat.. kommer sakna dem .

Så nu har jag ett par veckor kvar i San Diego att göra lite vad jag vill med :) Ska njuta av solen som bara den och glassa lite . Har invaderat Tures rum med allt mitt bagage som står lite överallt haha.. gud vad jag har för mycket grejer.. undrar hur jag ska lösa det ? Ska bli så skönt att flytta ut ur detta hus ! Ingen mer som säger att man måste vara hemma kl 22 eller 23 på kvällen.. inte behöva gå upp runt 06 tiden varje morgon längre.. inga mer regler.. ingen som ska hålla på ! Ja , mina vänner.. ni vet vad jag snackar om när jag säger hur fri jag kommer känna mig . Den nya aupairen har redan lämnat värdfamiljen.. :O ? Första dagen fick hon ett 5 sidor långt papper med regler och annat laffs . Jag undrar hur sökandet kommer fortsätta och ska följa med spänning hehe..
Hon hann inte se så mycket här men förra helgen tog jag med henne till PB iallafall och det blev frozen yogurt och promenad på Boardwalken . En jäkla massa Hollister och Victoria´s secret shopping blev det med efter det . Möttes upp för middag på IHOP med Ture och Oskar.. min värdmamma ville tydligen dock inte att hon skulle träffa piloterna ännu men de e la klart man ska bryta mot reglerna redan första helgen haha ?

Jag vill till Seaworld , Six Flags , San Francisco och en massa annat innan jag åker hem .. allt detdär man aldrig hann.. hur ska jag lösa det ?

Söndag , söndag... helgen har varit bra... jobbade lite kväll i fredags och lite på lördag morgon med . Rätt slappt så det var skönt . Gick till Ture igår när jag slutade och det blev lite fest med piloterna vilket va trevligt :) Idag har vi la mest sovit och så.. följde med och kollade lite fotboll och solade i gräset .

Längtar tills i morgon kväll när jag är fri :) Längtar tills onsdag när det blir massa Lara häng . Hon är för bra ! Och på torsdag ska visst Oskar ta med oss och flyga en sväng , häftigt kommer det bli !

Puss och kram


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars ? I could really need a wish right now .
Jag önskar att det inte vore så komplicerat

Snart...

Halleli , hallelå .
Klockan närmar sig 21 snåret och jag slappar lite på rummet . Mitt fina , mysiga rum som nu är rättså tomt ! Jag har städat och plockat och haft mig väldigt mycket de senaste dagarna och ska ta det sista i morgon . Ska bli spännande att träffa Jana , som den nya aupairen heter , på fredag . Kan ju inte ha mina grejjer utspridda överallt här då , funkar ju inte =) Är dock rättså jävla dålig tajming att hon kommer just denhär helgen eftersom mina tjejor ska till San Fran och jag inte kan följa med pga detta . Gaaaaah !
Menmen.. nu tar jag en dag i taget och kämpar på det sista här så ska det nog gå bra trots allt .

Sjukt pirrig är jag inför allt som nu komma skall framöver och då menar jag först semestern här och sen Sverige :D Saknar mina hjärtan därhemma och snart ses vi . Oj oj oj , vilken känsla det kommer bli ! Längtar tills jag står där på Landvetter och får krama om mamma och pappa ! ♥ Sen står en hel sommar framför fötterna och jag är glad att få tillbringa den i Sverige.. för svensk sommar är speciellt härlig tycker jag och nu har jag inte fått någon sådan på 2 år . Bara ett par veckor efter min hemkomst är det midsommar också och det är la dags att börja planera snart antar jag :)

Onsdag imorgon och halva veckan har gått . Helgen som passerade var mycket bra förövrigt . Spenderade ganska mycket tid med Ture , det blev lite film och MYCKET godis i fredags.. lördagen tog vi en promenad till Parkway Plaza och kollade i affärer och efter det drog vi ett gäng till downtown för o kolla in pilotjackor haha.. sen blev det thaimat och en bio med massa popcorn & cola - "Kick Ass".. helt okej :) Sen mitt i natten blev det ett ryck till Seven Eleven för meer godsaker och sen blev det LOST-maraton.. så jäkla spännande :)
Söndagen kom bästa Lara och hämtade mig... blev banan/valnöts kaka från Starbucks och lite Vitaminvatten i bilen ... körde upp till Carlsbad där vi träffade de andra tjejerna och kollade in "the flowerfields" däruppe . Har man sett en blomma , har man sett alla hehe . Vi tyckte det var lagom skoj men nu har man sett det också . Drog vidare för jättegod lunch på Panera och sen värsta glasstruten på det ! Solen sken som bara den... blev även en stund på stranden senare :)

Vädret är underbart... 30 grader cirkus hela veckan... ganska skönt tycker jag . Det är väl det som kommer svida hårdast med att återvända till Sverige igen... kan man inte få ta med sig vädret hem ?


Snart där :) Om exakt 1 månad för att vara precis ,..
Janni ♥

RSS 2.0