Sommarens godaste glass ?

Tror jag att jag har hittat:
Magnum Strawberry White...
helt sjukt må jag säga !
:)

Midsommar i Halmstad

Tröttast ever på att blogga , men jag har ju lovat .

Funderar på att skapa en helt ny blogg nånannanstans , får se när man orkar ta tag i det .

 

Sitter just nu i hammocken i stugan och det är alldeles mörkt ute . Det är tyst och lugnt och skönt och lagom svalt ute , trots midnatt . Det enda man hör är vinden som susar lite dovt i träden . Härligt . Har varit en mysig dag här ute med mamma och sol . Och syster och barnen med :) Dethär behövde jag ! Och vilken sommar vi har just nu.. awesome !!!

 

Var ju midsommar i helgen också.. och vilken midsommar ! Väldigt väldigt lyckat måste jag säga . Halmstad och Tylösand går inte av för hackor !! Bästa hotellet hade vi fre-sön och där trivdes vi flickor som handen i handsken . En sånhär kanonhelg blir svår att toppa . Tur med vädret hade vi också . Nöjdast ! Sjukt roligt har vi haft :)

 


Tjingeling !

Sommar, sommar, sommaar

Det är grönt & skönt , solen skiner och jag gillar´t.. det är ljust ute till 23 tiden på kvällarna och få saker slår den svenska sommaren när den väl visar sig :)

 

Måndag igen ! Dags för en uppdatering om förra veckan , vilken var en riktig toppen vecka!

Veckan startades med en promenad med Ottilia, vi tog Lyckerundan och den brukar ta lite mindre än en timma.. men vi hade så fullt upp med att prata så jag skojjar inte att det kändes som 5 minuter , reagerade inte ens på att vi hade gått hela rundan haha . Jättekul att träffa henne ! Ottilia & Dennis gifter sig i Augusti också och det ska bli riktigt kul att gå på deras bröllop :)

 

Tisdagen lyckades nog Nina väcka mig o få upp mig ur sängen som vanligt hahaha , tur jag har dig ! Blev Lyckerundan igen såklart ! Senare på kvällen åkte mami och jag till Tenhult och handlade lite mys . Mamma bjöd på glass och vi åkte till sjön därborta och avnjöt den . Sen lite svenskt godis på kvällen som var efterlängtat !

 

Onsdagen var vädret hur stek du vill , så jag satt ute på altanen i några timmar och hade det hur bra som helst.. läste tidning och drack cola och bara njöt . Sen följde jag med kusinen Mathilda & hennes kompis och cyklade upp till Klappabadet . Var så himla härligt däruppe och cykelturen gick lätt som en plätt . Var bara Sandra som var modig nog att hoppa i det kalla vattnen men det var fint att sitta ute på bryggan och bara njuta och prata och tänka på alla minnen från när man var yngre och hängde däruppe hela tiden :)

 

Torsdagen var så skön ! Skypesnack som gjorde mig glad som vanligt först :) Sen tog jag bilen in till stan . Träffade Emman min och vi tog en brunch på Elsies . Träffade mina gamla kollegor ;) Så gott va det att sätta sig på uteserveringen i solen med min vän . Sen drog vi en runda i affärer med och jag handlade äntligen nya mjukisbyxor och lite annat bra också . Sen var Emma tvungen att åka hem och då kom Jane ner till stan istället och vi hängde resten av dagen . Köpte jordgubbar och satte oss på uteserveringen på Akropolis där hon jobbar , där fick vi dem serverade till glass & chokladsås och en iskall cola . Vi fastnade där i 4 timmar och hade det helt underbart i solen . Lite cider och pommes med tzatsiki på det med . Och lite folk som joinade oss blev det också , haha ! Efteråt gick vi över till Hemmakväll och fyllde en påse och hyrde film som vi kollade på hemma hos henne sen.. mysigt :)

 

Fredagen var väldigt väldigt lugn faktiskt . Blev promenad med Nina igen under dagen och sen umgicks jag med mamma o pappa och det blev massa jordgubbar till kvällsmat =)

 

Lördagen började med regn , men drog ut med mitt paraply på min dagliga runda ändå . Kom in igen , duschade och började sen att kolla på Victorias & Daniels bröllop med mamma , sen kom brorsan med . Sen gjorde jag i ordning mig lite , blev inskjussad till Jane och tog ett par cider . 8 flickor blev vi hos henne tillslut och det var verkligen trevligt och blev en hellyckad kväll , bästa på länge ! Drog ner till hotellet typ den sista timmen bara och sen blev det kul efterfest med massa folk hos Janey.. mycket skratt och skoj ! Väldigt kul . Somnade 4 tjejer i Janes säng framåt morgonkvisten och inte många timmar senare gick jag upp igen , mamma kom och hämtade mig och vi , pappa & brorsan åkte till Ullared för lite shopping :) Höll lite halvt på att avlida därinne och fick panik på folk inombords haha.. men det var lite lagom med timmar där då det stängde kl 17 och jag kom hem med en kasse mer skit än vad jag ägde innan.. johråsåatte =)

 

Nu är det dags att ge sig ut på en ordentlig lååångpromenad så får vi se vad som händer sen . Mys hos kusinerna kanske och lite Killers ikväll ?

I morgon ska det bli kalasväder igen så Nina & jag ska steka först , sen tar vi Volvon in till Jkpg och A6 för att kolla runt lite och ha det trevligt :) Förbereda lite inför Halmstad på fredag :)

 

 

Snart 

 

Overnout . Janni


p.s Kan någon designa om min blogg ?

Re-united :)

Chenna .

 

Då har man varit hemma en hel vecka och lite till redan . Känns väldigt overkligt hur snabbt man vänjer sig vid sitt "nygamla" liv igen haha . Då man bor i en liten småstad där det mesta verkar vara sig likt sedan ett år tillbaka och då det inte verkar hänt överdrivet mycket känns det nästan som att USA bara var en vacker dröm och som att dendär dagen i Maj år 2009 när jag lämnade Sverige lika gärna kunde varit förra veckan . Svårt att förklara . Men jag lever på mina minnen ;) Men måste säga att jag saknar Kalifornien oerhört mycket ! Förra veckan var det ingen tur med vädret här hemma direkt heller och det regnade och regnade var dag och ville inte sluta . Och så finns det INGET att göra här . Men jag skulle ju iallafall träffa lite vänner och så så tiden fördrevs trots allt .

 

Träffade Carro en dag och tog en lunchsallad + massa lösgodis från Hemmakväll efter det och tjötade... sen även en sväng till Nina och myste och sen till min moster & kusinerna äntligen med :) En annan dag var det Amandas tur och det var toppen att träffa henne igen ! Blev fika på Thimons o massa prat om allt från himmel till jord :) Helgen har också den varit lyckad.. Nina & jag myste hemma hos mig på fredagkvällen med massa gottigt och på lördagen blev det lite kalas hos syster & Mårten innan jag fick träffa bästaste Emman min & Angelica och vi korkade upp för fest ! Skönaste flickorna :D Saknat er så ! Ganska galet blev det och utgång på det med , haha ! Jisses . Tack tjejer !

 

Söndagen blev det lite käk på Coco thai (det lilla jag kunde få ner) och då kom jag på ännu mer att jag saknade USA . Där alla är så himla trevliga vart man än sätter sin fot och att service är A och O verkligen . Men här betalar man 20 spänn för en liten pepsi och 6 kr för vanligt vatten ? Vad fan hände med fri påfyllning varannan kvart haha ? Stackars Angelica som va lite extra törstig på Pepsi hade en nota på typ 170 spänn o betala , jisses .

 

Senare på söndagen när man var körduglig tog jag min fina Volvo hem igen haha ;) Underbart att bara slöa hemma resten av dagen och Skypa en massa ^^ Föresten är jag så himla glad att jag har en bil nu och jag lär ju ha världens bästa pappa som fixat den till mig bara för att jag ska ha något att köra på nu när jag kommit hem . Min nya fina mobil som jag är himla nöjd med har han också fixat minsann . Ja , han skämmer bort mig , jag vet !!! Men har man världens finaste föräldrar så har man :)

 

Händer kanske en del spännande saker i veckan , mer om det senare :) Och hoppas att en liten resa till slutet av veckan/helgen kan bli av med , vore underbart...

Och även en massa kul som händer i sommar faktiskt , en hel del planer ! Men jag är otroligt trött på denhär staden, inget kvar här att hämta, så ska bli riktigt spännande att kanske få flytta till slutet av Augusti... Awesome !!! Yankaline mot nya äventyr !

 

Förövrigt , 2 veckor till midsommar och Halmstad vilket kommer bli väldigt kul tror jag !

 

Promenix med Ottilia strax :)

Pussen

 

Haha , ja så såg det ut i lördags på ett ungefär ;D

Sverige

Hej hej hej .

 

Back in Sweden :)

Efter den läääängstaste evighetsresan någonsin ! Redan innan jag mellanlandat i Chicago satt jag och tänkte "är vi inte framme snart , är vi inte framme snart !?" och hade svårt att sitta still..

Efter väldigt många långa timmar då jag var väldigt uttråkad och sömnlös och efter väntande på flygplatser så landade vi äntligen på Landvetter och jag ryste till i hela kroppen och kunde inte sluta le . Skyndade ut och ställde mig o väntade på bagaget vilket kom snabbt och jag småsprang iväg med alla dessa väskor för att hitta mamma o pappa och DÄR STOD DEM plötsligt . Slängde grejerna ifrån mig och omfamnade dem i bamsekramar samtidigt som jag började gråta av lycka . En känsla som jag aldrig lär glömma :) Och när vi kom ut märkte jag också att sommaren kommit till Sverige vilket kändes underbart ! Allt var så fint och grönt och solen sken .

 

Sen när vi kom hem och hade parkerat tyckte jag att jag såg en randig tröja swischa förbi genom altanfönstret därinne och då sprang jag in... hittade syster med familj därinne och Marren :) Då blev jag superglad ! Barnen , Wille & Tess hade vuxit så mycket och var så söta !!! Vi fikade och pratade och jag gick och kollade runt i huset som mamma varit så gullig att ha städat och gjort allt supermysigt så jag skulle känna mig välkomnad hem och det gjorde jag verkligen .. var såååå skönt !!

 

Hade varit uppe i 30 timmar då , men kände mig konstigt nog inte speciellt trött ändå.. va nog för uppspelt ;) Va ju tvungen o snacka lite med mina kära i SD innan jag gick o sov med förståss . Men sov gott i min egen säng gjorde jag , verkligen .

 

Dagen efter blev det mer kalasigt , för då kom alla igen och även min bror :) Vi hade mys på utealtanen i solskenet och åt smörgåstårta , loveli ! Senare drog Marren & jag o hämtade Nina & Clara med min wruuumwruum Volvo som papi köpt till mig ;) Åkte till Jane som hade fixat fest för mig . Var jättetrevligt ! Eftersom jag var trött fortfarande och även förkyld så blev det att köra den kvällen och vänta med festande till en annan gång .

 

Söndagen drog jag till A6 med päronen och inhandlade mig en ny mobil eftersom min gamla blev stulen i Miami .. men nu är jag nöjd igen... och samma nummer som förut har jag fortfarande . Blev köttbullar på IKEA med hihi ;) Sen på kvällen ringde min kusin Mathilda .. hon & hennes pojkvän hade låst in bilnyckarna i bilen och kom inte hem från en badplats de var på så då åkte jag och hämtade dem och fick träffa henne på köpet . Sen blev det ett långt telefonsamtal med Emman min :)

 

 

Idag hade mamma tagit ledigt från jobbet för att kunna umgås med mig :) Gulle . Vi åkte ut till syrran och har varit där mestadels under dagen.. jättemysigt.. ikväll blev det varma mackor och te .

 

Imorgon träffa Carro , Onsdag Emma , Torsdag Amanda , Fredag Nina ? Haha.. mkt att stå i . Och lördag blir det lite fest med bl.a Emma & Angelica hoppas vi på :)

 

Vågen visar -7 kg sedan för ett år sedan.. ofta man går ner i vikt när man kommer till staterna haha ? Men nu får jag äta god mat igen ;)

 

Pusspuss

 


Hej då Cali

Lara hackar på mig igen för dethär med blogguppdatering , bäst att lyssna på henne ! ;)

Och nu är det såhär att det blir sista blogginlägget här i USA också... imorgon sitter jag på flyget hemåt Sverige .

 

Det är så mycket blandade känslor just nu . Glad ? Ledsen ? Glad ? Ledsen ? Glad ? Ledsen ? Inget jag kan förklara här... mycket jag inte kan förklara här.....

 

Me so tired .

 

Vad har hänt sen senast ? Mycket ! Men dagarna flyter liksom ihop till en enda smet när man är ledig såhär , var dag känns som lördag haha !

 

Lite fest , film , bio , skratt , gråt , middagar , pool , sol , foton , prat och en massa massa mycket mer ...

 

Gjorde en ny upptäckt häromdagen vilken var "Jelly beans" som finns i en mängd olika och konstiga smaker . En liten godisböna som kunde smaka allt från "buttered popcorn" till "strawberry cheesecake".. kul att bara ta en o sen gissa smaken . Christmas came early this year . Haha .

 

Blekte tänderna också i förrgår på Parkway vilket va ca en timme av plågor , helt skakig o stel i hela käften efter att ha behövt sitta där vid en liten lampa och le som en idiot . Men "kul" var det... eller .

Och naglarna har nu också fixats . Lite skoj .

 

Tjejerna tog med mig till Seaworld idag . Vädret va riktigt schtek !!! Brände våra axlar . Var riktigt kul att se den nya showen "Blue Horizons" och även Shamu förstås . Och alla fina delfiner och massa andra djur :) Tack tjejer... vi ses snart igen !!

 

Väldigt väldigt snart får jag krama om mamma och pappa på Landvetter och då kommer hela kroppen fyllas av lycka ! Ser inte fram emot flygresan.. den kommer kännas så lång...

Äntligen lyckats fixa mina resväskor det blev PRESSA och ge bort resten så nu är jag redo .

 

Har inte så mycket mer jag vill eller orkar tillägga här just nu . Mitt hjärta är lite ledset . Och jag känner mig helt utmattad .

 

Vi hörs från Sverige nästa gång :)

Janni

 

Kommer sakna


RSS 2.0