Inga konstigheter =)

Vart ska  man börja ?

Jo , får väl börja med att säga att allahjärtansdag blev en stor succe´. Eller ? Haha . Ture & jag var som sagt på bio - Valentine´s day . Det som var mest roande var dock inte filmen utan han . Vad ska man säga ? Har aldrig sett/hört någon "lida" så mycket under ett biobesök.. fick hålla för ögonen på honom ibland för så "hemsk" tyckte han att filmen var hahaha... medans jag satt o skrattade & log i jämte . Haha , sjukt skoj tyckte jag att detta va... medans han mer tyckte "I can´t believe I´m sitting here!" . Jag skrattar fortfarande åt saken .

Annars har det mest varit chill och häng med vännerna . Lara fyllde år förra veckan... grattis stumpan :) Så gjorde även Edris . Så i lördags blev det lite party borta hos Edris , Oskar & Johan vilket va trevligt . Vi fick träffa de nya piloterna & även ett gäng med danskar . Prinsesstårtsätning blev det också tack vare Julia & Frida som hade fixat :) Tyvärr var båda två väldigt krassliga så de joinade oss inte så länge men kul att de kom ! Detsamma med Lara & Jonte som tittade förbi en liten stund då det var Jonathans sista kväll här i SD :( Festen dog sen ut ganska snabbt då några skulle dra ut.. inget jag kände för den kvällen .

Söndagen hade vi au-pair möte oförskämt tidigt (11:00) nere i downtown typ . Skulle spela Lasertag , vilket var förbaskat skoj !! :) Tur att man har Lara i gruppen , förövrigt är våran grupp ganska lam haha ! Efteråt mötte vi upp Frida & Julia för att umgås ännu mera . Blev Horton Plaza och en promenad i downtown . Hittade statyn med sjömannen och hans dam bl.a . Senare blev det Lasertag igen , men i El Cajon , Lara & jag var ju så taggade på det så vi tog med Ture , Edris & Johan till Boardwalken o körde lite igen . Det gillade dem ;P

Denna veckan är la mest lugn skulle jag tro . Slutar tidigt 3 kvällar så det är ganska najs ! Redan onsdag idag oxå och ett steg närmare helgen :) 

Puss & Hug

Valentine's day

Okeeej , skrev i förra inlägget att Februari var på gång... och idag (den 14:e) har redan halva månaden gått ! Det är inte riktigt klokt ;)

Så , vad har hänt hittils denna månad ?
Det har mest varit det vanliga... gymmet ett par gånger i veckan , häng med Ture , Lara och de andra flickorna . Och fest för pojkarna som lämnade oss . I fredags kom det nya piloter som tog över "ångestlägenheten" , men de har vi inte hunnit träffa ännu . Nästa helg blir det eventuellt lite välkomstfest för dem samt fest för att fira Lara och Oskar som fyller år :)

Solen har också börjat titta fram en hel del nu så en del schtek har det blivit . Igår gjorde jag dock misstaget att bränna mig lite grann så det började svida framåt kvällen . Blev en insmörjning av aloe och fick t.o.m ta och låna Tures kläder sen eftersom mina satt för tajt så jag inte kunde ha på mig dem haha . Såg lite roligt ut men det va det värt . Men idag är jag brun ^^ Lite i varjefall .

Lara & jag kör på med våra torsdagar då vi har "skola" haha . Mysigt ! Brukar bli Starbucksfrukostar och shopping eller något i den stilen :) Våran skola ligger i Mid City heter det och det är värsta ghettot . "Vi bara väntar på skottlossning" haha . Ja huuu ja , bättre sätt kan man spendera sin tid på har vi ju kommit fram till . Dock hade de en väldigt rolig affär där där man kan köpa massa accessoarer , smink , smycken m.m superbilligt :P

Fredagen för en vecka sedan (5:e) var det Natalies födelsedag . Nio år ! Vi var ute o käkade med familjen på Black Angus , gottigt . Eftersom hon älskar Tinkerbell fick hon en handduk , lite läppglans och en väska av mig - allt med Tinkerbell förståss . Så hon blev överlycklig :) Senare på kvällen blev det lite fest med tjejerna och sen utgång i PB på Bar West där vi träffade killarna som skulle åka hem samma helg . Mycket roligt hade vi och alla var på topp . En lyckad kväll !!!

Samma helg blev det även bl.a bio i Fashionvalley med Frida & Julia . "Dear John" såg vi . Mysigt ! Och filmen var mkt bra :)

Har förövrigt upptäckt en ny favoritaffär här = Hollister . Varför har jag inte gjort det tidigare för ? Måste köpa på mig massor nu innan jag åker hem :P Victoria´s secret får konkurrens haha !

Ture & jag drog till Mexico gränsen i måndags för att kolla in shoppingen vid outlettet lite grann . Oj vad det tog tid att hitta för oss , precis som sist när Lara var chaffis haha ;P Trodde verkligen att "nu är det kört, vi är i TJ" hela tiden hahaha . Men tillslut så :) Köpte dock ingenting men det var trevligt o strosa runt lite . Eller just det , en liten alla<3s present till honom som han ska få idag hoho , fast det vet han redan . Har ju också tvingat han att följa med mig på bio ikväll "Valentine´s day" .  Haha , han jublar av lycka ? Men är det alla hjärtans dag så är det minsann ;)
Denhär helgen har jag jobbat en del och ikväll slutar jag vid 17 tiden nångång så kul att ha något att se fram emot ikväll :)

På torsdag firar jag 9 månader här i staterna . Hjälp , vad konstigt det känns ! Tiden har gått så fort , men ändå inte . Iallafall är det inte långt kvar nu . Jag saknar er därhemma såå mycket !!!!!!!! Längtar verkligen ihjäl mig . Men snart är jag där ! Bra jobbat SOM FAN Jannike .

Puss & Kram

Hejdå pojkar !

Awesome , amazing , fantastic video som Lara & Frida har gjort haha :D

RSS 2.0