Halloweenkostym ?

Hej !

7 punkter...

1 . Vill börja med att säga att JAG SAKNAR ER därhemma så otroligt mycket . Den dagen jag får komma hem och möta min familj på flygplatsen igen kommer jag vara världens lyckligaste :D Längtar ! Och att träffa alla underbara vänner igen . Ni är verkligen saknade ska ni veta !!!
Saknar mycket så mycket just nu ... det är tufft . Men Ture är iaf underbart söt och han räddar mig får jag verkligen säga .

2 . Dålig på att ta kort är jag just nu har jag kommit på . Det måste jag ändra på . Har inte tagit några sen Hollywood/Mammoth . Men det händer inte överdrivet mycket märkvärdigt för tillfället . Barnen går i skolan och det är vardag på full nivå och man lever för helgerna och sina lediga stunder . Får ta med kameran i helgen !
På fredag jobbar jag sent (22 tror jag) men sen ska jag skynda iväg på party med piloterna & co hade jag tänkt mig . Ska dra en liten vit lögn med så jag slipper ha bilen o va hemma redan 01:30.. nej , det går ju inte ;) Surprise surprise . Party all night long (?) kör vi på röstar jag för .
Lördagen får vi se vad som händer .. kanske följer jag med o kollar nån av barnens fotbollsmatcher för o va sneeeell . Sen blir det väl mest häng eller något med någon som vanligt :)
Söndagen blir det troligen en roadtrip till LA med Lara och de som vill ;) Fasen va skoj !! Fram me kameran haha .

3 . I söndags hade vi AP-möte . Innan dess käkade Lara o jag guacamole/bacon-burgare på Carl's jr . Haha.. vi mådde sådär efter det . Men det va värt . Sen drog vi o hämtade upp 2 andra au-pairer Sine & Liz som skulle åka med oss till Torrey Pines där vi skulle "hika" .. det blev inte mkt med det .. upp o ner för en liten backe typ och en promenad på stranden . Träffade en ny au-pair från Jkpg som heter Jessica och hon va väldigt trevlig .. kul med lite nytt , svenskt , folk =) Efter åkte hon , jag , Lara & Liz till Starbucks o avnjöt goda frappuchinos & en skön pratstund . Senare blev det en stund på "Kelly's" (en sliskig liten bar haha) med David , en ny pilotkille som heter Fredrik och "pappan" som vi kallar honom (en av de äldre studenterna som bor här med frugan & kidsen) . Vi tog nån öl och tjötade.. väldigt trevligt !

4 . Redan torsdag imorgon .. skönt de ! Idag har det varit SJUKT varmt ute . Varmaste dagen sedan jag kom hit har det känts som . Jag har nästan avlidit hehe . Jag brukar inte vilja klaga på värmen , men detta va extremt . Jag drack typ 10 liter vatten som bara slank ner . Ungefär 40 grader skulle jag tro .
Måndagen var en tråkdag... I Tisdags hängde jag & Lara lite på Parkway , drack våra nyttiga smoothies från Dairy Queen & provade Halloweenkostymer och på kvällen blev det gymmet med Ture . Idag har jag varit hos Ture igen under dagen när vi båda var lediga . Trötta som vi var så blev det en skön vilostund mest .. och jag tror jag somnade till lite :)

5 . Hmm.. Glen & Cindy är ganska nyfikna på Ture skulle jag tro . De frågar om honom nästan varje dag . Speciellt Glen haha . Bäste bäste Glen , han är helskön ! Han har ganska svårt för o uttala Tures namn och han har redan fått en himla massa smeknamn.. "Tupac" , "Sixpac" , "T-rex" , "TT" , "Tupe'" är väl några av dem som jag har hört .. haha . Och så säger han att han måååste komma hit så han får träffa honom snart . För det är viktigt minsann så han får se om han är godkänd tydligen haha . Hur ska detta gå !? :) Ture kommer tycka vi är helknas i denna galna familj .

6 . Igår fick jag höra "woow , your Au-pair looks like a swedish Barbiedoll" . Haha .

7. Ikväll ska jag lägga mig tidigt - gud så skönt . Vill ha helg nuuuuuuu .

Puss  &  hej

Biljard & Hiking

Heej .

Söndag idag ... och det har varit en skön helg . Den blev dock inte riktigt så som jag tidigare skrev . Inget The Killers och ingen fest . Men den har varit bra ändå .

I fredags när jag var ledig några timmar under dagen blev det Starbucks med Ture och sen hängde vi vid poolen o solade . Så sjukt varmt ! Fick hoppa i och svalka sig massa gånger för att inte smälta bort :) Och jag som inte ville doppa håret o grejer men jag blev ju nerdragen under ytan minsann.. dummis . Haha . Kom hem lagom till o börja jobba igen o såg ut som en blöt slickad katt eller nåt i håret . Tack ska du ha :D Menmen.. det blev en trevlig jobbar eftermiddag på jobbet.. bio med Nat.. "Cloudy with a chance of meatballs" . Slutade vid 18 . Senare blev det att hänga hos Ture igen . Vi "pluggade" mest .. eller han pluggade och jag försöker lyssna på allt han säger men fattar inte jättemycket.. komplicerade grejer detdär . Haha ! Ben & Jerrys såklart blev det med :) Sen somnade jag till lite innan alarmet ringde och jag va tvungen o fara hemåt . 

Igår hade jag en skön shoppingdag by myself . Nya skor & parfym blev det . Sen ringde Lara så jag drog till henne en liten stund . Innan vi återigen åkte till "the pilots" som vi får kalla dem när vi ska förklara för våra "mammor" haha .  Ture lagade mat till mig och vi kollade lite 2½ men . Sen gick vi över till Jontisch där det va lite fest . Tjötade och hade trevligt . Strax drog de flesta ut.. men jag, David, Markus, Ture och Lara drog och bowlade istället . Det va kul men jag va INTE jätteduktig den kvällen haha . Sjuka människor (Markus och David vill säga) . Jag fattar inte vart de får allt i från . Jag blev ju inte duktigare eller mer koncentrerad av att de skulle kommentera min rumpa hela tiden hahaha . Men en kul kväll hade vi . Sen skulle vi leta efter nånstans o köpa glass men allt va ju stängt ;/ Som tur var hade snälla David ett förråd i sin frys av vaniljglass som fick duga för oss . På tisdag åker han hem till Sverige.. kommer sakna honom.. en go vän :( Sen åkte jag hem o sov gott...

Idag ska Lara och jag käka en Mc Flurry tror jag.. eftersom vi inte fick det igår . Käka på Carl's junior blir det också vilket ska va riktigt gott . Sen drar vi och "hikar" med au-pair gruppen .. är säker på att det kommer va en del nya ansikten där vilket blir kul :D

Hoppas er helg varit fin ! Puss

Hollywood & Mammoth

oj , nu har det hänt lite sedan sist minsann .
Förlåt för dålig uppdatering men har bl.a varit borta på "semester" 1 vecka med min värdfamilj :)

Först ska jag berätta om "Jonte 22" Söndagen , vilken va mycket lyckad . Först åkte jag tidigt o väckte Ture . Vi slöade lite o tjötade tills framåt 13 tiden då barbercuen skulle dra igång . Lara kom över med =) Väldigt trevligt tycker jag ! Gillar henne :) Vi hade en jättetrevlig söndag alla folk tillsammans och lite poolparty blev det med minsann.. och mkt öl & jacuzzi . Paradise ! Senare gick Ture & jag o köpte lite Ben&Jerrys som vi delade på.. yammie . Sen åkte vi med David & hans flickvän och spelade biljard på ett ställe innan det va läggdags och en snabb ihoppackning av grejerna jag behövde ta med på semestern ....

För på Måndagen skulle det bära av .. först checkade vi in på Mariott hotell i Burbank (LA).. svit & consierge är inte fel :D På vägen såg vi massa rök o det var bränder de visade på nyheterna hela tiden .. och mitt i detta var vi . Eller ja.. det var i bergen nånstans det brann men det va läskigt ändå haha .

Tisdagen jobbade Cindy medans Glen , jag & barnen besökte Universal Studios i Hollywood :) Vi hade en KANONDAG ! Och det va jättehäftigt ! :) Vi hade tur med för det var inga köer alls så vi kunde gå som vi ville . Svårt o förklara hur det var men en del åkattraktioner och shower m.m.m.m. En busstur där jag bl.a fick se där de spelar in Desperate housewifes , hotellet i Hitchcockfilmen Psycho , scener ur Grinchen , en prinsessas dagbok , Jurassic Park , King Kong... bilar och kläder som varit med i olika filmer.. ja allt möjligt coolt . Sjukt häftigt var det . Och man såg de stora "fabrikerna" där de spelar in filmer & tv-shower.. sjukt va det =) Massa kort tog jag förståss på allt med men de kommer sen :D Efter denna toppendag blev det hela t.o.m ännu bättre.. för det va dags o dra in till downtown Hollywood ;) Kändes så overkligt . Har alltid drömt om o få åka dit o plötsligt gick jag runt där på Walk of fame . Det var kväll så det va najs med all belysning oså . Dock fick jag inte se Hollywoodskylten då de inte lyser upp den om kvällen längre :/ Vi va utanför ett fik och hade det varit dag hade man kunnat se skylten perfekt framför oss.. men det får jag ta en annan gång helt enkelt . Jag bor ju inte så himla långt ifrån LA trots allt :D En riktigt najs kväll va det iaf och jag bara njöt av allting . Haha :)

Onsdagen blev det mest att sitta i bilen många timmar för då bar det av mot Mammoth.. detta är en skidort som ligger i norra Kalifornien . Fast ingen snö på sommaren dock förståss ;O Men jag fick lite Sverigekänsla ändå för det fanns TRÄD... :) Ingen öken eller palmer där inte . Och en dag hade vi t.o.m lite regn.. UNDERBART ! :D Massa berg och vacker natur var det . Vi stannade i Mammoth tills på Söndagen . Ett par vänner till familjen hade en stoor stuga däruppe som vi bodde i . Vi gjorde massa roliga saker och jag jobbade inte så värst mkt . Vi red på hästar till ett vattenfall som kallas Rainbow falls vilket va grymt kul :) Dock va jag ju livrädd haha . Jag e ingen hästtjej . Men Hilda va rätt snäll ändå :) Vi kollade in Devils Postpile som va nåt skumt berg som hade blivit format som pinnar eller nåt sånt . Vi bergsvandrade "hiking" . Vi drog ut med motorbåtar på sjön och kollade in olika marknader o grejer . Och mycket jacuzzi blev det . Och prat med Nina & Ture :) En bra semester var det och jag e glad för allt jag fick chansen o va med om . Skönt med lite miljöombyte med .

Vi åkte därifrån på Söndagen men eftersom det va Labor Day dagen efter och storhelg och en lång bilresa med mkt trafik så tog vi in på ett hotell igen på hemvägen i LA efter att ha shoppat lite nya Roxy skor till mig och skidjackor till barnen . Så på Måndagen kunde vi fortsätta vår hemfärd . Det blev mera shopping på ett gigantiskt ställe som hade massa jakt/fiske grejer m.m. Min SEGA familj kom aldrig därifrån och det slutade med middag där med på restaurangen . Fick smaka lite alligator (!) för första gången i mitt liv och det va ju en upplevelse haha . Va ganska skönt o komma hem senare framåt 18 tiden.. saknade mitt El Cajon haha . Hade ju varit med familjen 24/7 en hel vecka liksom så det va rätt fint o komma hem :D Åkte till Ture så fort jag kunde och det blev Ben & Jerrys och STAR WARS :D

Veckan har gått fort sen jag kom hem.. har mest hängt med Ture varje kväll.. även träffat Lara en dag och Starbuckat lite :D Nice !
I fredas hade jag en bra jobbardag.. träffade Ture lite på morgonen och sen jobbade jag senare på kvällen . Va ute o käkade på Philippie's med familjen . Sen blev det Ture en sväng igen :) Lördagen åkte Lara & jag till Ikea.. sen till Parkway o vi shoppade MYCKET :) Happy happy . En bra dag ! Sen hängde jag lite på Barnes & Nobles och tog en Chailatte innan vi hängde lite hos Laras najsiga place en stund . Sen åkte vi till Jonte . O sen kollade jag Star Wars o åt svenskt godis med Ture haha .

Idag är det Söndag . Efter en dålig start på dagen med en uppkäkad sko (jävla hund!!) blir det nu stranden me Lara :D Hoppas dagen artar sig bättre nu...

Förövrigt krånglar min dator som bara den .. eller Facebook & hotmail är väl de största problemen . Så förlåt folket om jag är dålig på att höra av mig just nu men allt ska jävlas ;) Glen försökte hjälpa mig innan och vi rensade datorn o gjorde massa grejer.. men ändå vill den inte göra som ja vill . Suck :P Vi får se när den blir frisk igen .

Ciaoo


RSS 2.0