Det närmar sig..

Hey hoo .

Som vanligt hinner det hända en hel massa saker mellan mina uppdateringar :)

Har bl.a firat Mitch's födelsedag (11 år) som var den 1 Dec . Då blev det gott käk med familjen på Black Angus med förrätt , dessert o efterrätt . Yaamie . Sen fick jag åka o ta hand om Ture som var sjuk ett par dagar förra veckan . Jag fick komma med matlådor o massa godis , stackars pojk ! Haha . Det är ju sååå synd om killar när de blir sjuka . Fick titta till honom varje dag .
Lara & jag hann även med Fashionvalley och Orange chicken på Panda förra veckan hihi . Inhandlade likadana jättefina "toppar" eller vad man nu säger, på H&M . Vi har lika smak vi nämligen ;) Tänkte jag skulle ha på mig den under julen . En dag tog vi även en sväng till Parkway Plaza o skulle kolla våra hemliga "giftcards" från Victoria's secret som vi fått innan när vi handlat där . Jag hade 3 st och nu vet jag att de innehöll 10 , 50 och 10 dollar . Så 70 dollar på VS är ändå inte fel :)
Sen till helgen blev det riktigt lugnt faktiskt . Slöade bara på fredagen.. scrapbookade & lyssnade på julmusik . Lördagen jobbade jag 2 och en halv timme på morgonen sen blev det Starbucks med Ture en sväng innan Lara , Jonte & jag drog till Balboa Park för en liten julmarknad . Som inte va mycket att ha .. och sockrade popcorn hade dem.. tviii tusan haha ;) Men vi va väl glada ändå . Käkade en riktigt god burrito med quinnan efter detta . Himmelskt gott ! Sen blev det en myskväll hos Ture . Bäst bäst bäääääst :) Dagen efter åt vi frukost på Denny's . Så sjukt gott ! Senare på kvällen blev det bio i Mira Mesa - "Brothers" - med Frida , Lara & Julia . Och en jäkla stor popcorn :) Gillar er flickor !!! Trevligt va det och filmen va bra .

Denhär veckan har jag inte riktigt tyckt om . Anledningen är konferenser för lärarna i barnens skolor vilket betyder att barnen slutar tidigare än vanligt . Har börjat typ 11:30 varje dag efter rasten . Så jag har inte hunnit med mycket kan jag säga . Har blivit till och från Ture typ . Men å andra sidan har jag fått sluta skapligt på kvällarna så kl 18 i måndags och kl 17 både tisdag & onsdag . Härligt ! I måndags ÖSREGNADE det här nere och var storm nästan . Unbelieveable ! Så blev en ganska lugn inomhusdag . Ture kom o hämtade mig när jag slutat och eftersom min familj var utflugen så passade jag på att äntligen visa honom mitt hus o mitt rum . Och alla djuren haha . Nallade även lite leftover pizza vilket va uppskattat :D Sen hade han en överraskning till mig och det var filmen "Home alone" som han laddat ner som vi tittade på . Allt för lite julstämning hihi . Senare blev det också jacuzzibad i regnet o blåsten :)
I tisdags efter jobbet hämtade jag honom på skolan och sen drog vi till Fashionvalley för lite mysig shopping . Ture tyckte att jag behövde lite varma kläder så en riktigt mysig och varm tjock vit kofta blev det från Victoria's secret . Massa provning av skor blev det också men inte hittat de rätta ännu . Otroligt nog var det jag som gav upp shoppingrundan tillslut och kastade in handduken och inte Ture haha ;) En väldigt trevlig, kul och mysig kväll hade vi iaf .
Igår kände jag typ "urk vad jag inte vill jobba idag" haha.. så jag övertalade Nat till att vi skulle gå på bio . Tss . Vi såg "planet 51" och det va sjukt najs o bara sitta där o relaxa haha .. Mitch lämnade vi hemma hos mormorn & Glen . Sen när bion var klar va det mer eller mindre dags o sluta för dagen.. blev middag o sen bar det av till Ture igen . Vi softade mest och åkte o handla massa maaaaat på Smart & Final . Sen bara slappa & mysa . Han är bäst och han gör mig så otroligt glad =)

Redan torsdag idag . Snart helg ! YES YES YES ! :) Idag blir det nog bara lugnt tror jag och imorgon jobbar jag mycket :( Till midnatt . Blä . Men det får gå . För sen e jag ju fri ! Vet inte till 100 vad som händer i helgen än men det spikar vi nog snart ;) Vill träffa brudarna vet jag iaf ! Har pratats lite om fest , det är sånt som märks :)

Är också redan den 10 December och det känns väldigt lustigt . Saknar er därhemma så väldigt väldigt mycket just nu ! Kommer bli en ovanlig jul iår måste jag säga . Saknar mamma och pappa . Jessica & Fredrik . Barnen !!!!!! Farmor & Farfar ! Alla vännerna !!!!!!!! Älskar och tänker på er hela tiden . Önskar att jag hade mera fritid till att kunna prata mer med allihopa... det gör mig ledsen att jag inte har det . Har inte ens tid till att träffa mina vänner här nere så mycket som jag hade velat :(

Ser så mycket fram emot min semester nu ! 26 Dec - 4 Jan . Ge mig ! :)

Puss & Kram


RSS 2.0