Pyssel

Hejs .

 

Idag har jag varit inne i Jönkan en sväng med brorsan . Hade ett ärende + sprang runt lite på stan medans han gjorde lite annat . Dock bygger de ju om hela Jkpgs centrum så det mesta skojjiga var stängt faktiskt . Men det kommer bli sjukt najs när det blir färdigt . Hurra hurra hurra ! Sen hann jag träffa gullig unge Cassandra en liten sväng med , hon fyller 7 år idag.. fruktansvärt söt . Hon var med oss o handlade på Willys innan vi skulle hem . Jag käkar havregrynsgröt till frukost nästan varje dag nu och passade på o köpa en lingonsylt då den tog slut imorse haha :D På hemvägen lät brorsan mig testköra hans porsche.. det var rätt fint måste jag säga ;D

 

Köpte bara några småsaker på stan . Ljuvliga mysbyxor från H&M som jag verkligen var i behov av . Nu blir det myyyyys ! Och investerat i en hårborste från Kicks som tydligen ska va väldigt bra och skonsam mot håret och göra det glansigt m.m, med va var det svinborst eller nåt sånt ? Haha ! Oså köpte jag ett rosa såntdär "Grafitti" nagellack från Isadora som spricker över valfritt underlack . Har nu testat lite .. syns väl inte så bra på bilden , men på ena handen är det svart underlack och på den andra vitt . Rätt coolt att det funkar . Det svarta blev häftigt medans det vita är mer jag tror ja =) Förövrigt tycker jag inte riktigt om o ha nagellack alls när naglarna är så långa som dem är just nu utan tycker det är finare på korta naglar . Kul o testa iaf .

 

 

 

Nu ska jag ut på en liten promenad innan jag kryper upp i soffan med kanske lite te och en skål med vaniljfil & fruktmüsli , I lööööve !

 

Lugn vecka.. bara chilla o ta det som det kommer . Igår innebar detta en tur med Jane till Växjö för att hjälpa henne hämta hem en ny bil . Det var trevligt det =) Lite go mat hanns det också med i stan innan vi körde hem ;) Nu väntar jag på lördag . Bröllop för Sanna & Alexander . Ska bli kul . Ska låna en jättefin klänning av en tjej på jobbet . Snällt ! Bröllopsfest hela dagen/kvällen.. trevligt :) Ännu trevligare att Juliah också ska dit :) Senare på kvällen kilar jag in till Jkpg och kör HALLOWEENFEST på Åtta glas med bra brudar . Galet kul ! Pallar inte köpa en ny outfit , vart dock sugen på dendär snygga Snövit saken . Men känner att det är lite onödigt + att jag nu är sent ute . Men jag har ju min Tinkerbell eller syrrans djävuloutfit från USA . Får se vad jag väljer . Lutar åt syrrans , den var rätt ball ;)

 

Just det , måste tillägga en sak . Häromveckan kom jag på vad jag vill plugga till . Poletten bara trillade ner såattsäga . Så sjukt glad för detta är jag och det känns riktigt bra ! Så till nästa höst ska jag söka in till Universitetet i Göteborg ;) Den finns i några städer till men Gbg blir självklart 1:a hands valet . Men jag offentliggör nog inte vad det är förrens allt e klart osv. Alltså får ni vänta typ 9 månader om ni vill veta :D

 

Puss


Sköna helger gillas =)

Chenso .

 

I onsdags blev jag glad för på kvällen kom mamma & pappa hem från veckan utomlands . De droppade in på kvällen och hade en kasse med choklad , chips , Pepsi och massa gottigt till mig med sig :) Gull . Faktiskt saknat dem lite förstås under veckan även om det varit väldigt skönt med ett hus för sig själv också . Min mun gick som en jag vet inte vad när de kom hem haha ! Va väl tvungen o prata av mig när vi inte setts på en vecka ;)

 

Torsdagen var jag jätte shoppingsugen . Pappa o jag tog en tripp till A6 . Var lite grejer jag spanat ut där . Mysiga vinterstövlar , svart partyväska , skinnleggings , strass ring , söta siden trosor och lite annat smått & gott är nu mina . Nöjd vart jag . Det viktigaste jag köpte kanske ändå var ett rosa band . Det borde vi alla göra =) Sen blev det jobb på kvällen när jag kom hem . Love it !

 

Sen har det vart en lugn helg . Skönt och behövligt . Fredagen var Nina här , vi såg Idol.. det sög dock så vi va väl inte jätte koncentrerade på de ;P En del grillchips , ostbågar & cola slank ju ner iaf . Mumsigt . Gillar våra myskvällar !

 

Lördagen , igår då ,  blev det Anneberg ute hos Emma med Angelica . Tjötade mest hela kvällen.. och kollade "Bounty hunter" och spelade Nintendo . Vi åt även upp Emmas godis , stackarn ;) Ska gottgöra detta . Jag var hemma kl 05 i morse nånting . Ringde en del folk inatt haha , tyckte jag va trevligt =) Sov till kl 14 , sen har det vart slösöndag ftw .

 

Slänger in lite bilder från fotograferingarna jag gjort här . Är verkligen svårt att välja ut några som man gillar.. finns ju så många o välja bland . Men väldigt roligt är det tycker jag =) & jag längtar till nästa gång . Fotografen min är så rolig att jobba med . 2 timmar känns lätt som 15 min . Man kan klicka på bilderna så ser man dem lite större .

 


Miami ♥

South beach, Miami, Florida... kan man sakna nånting mer just nu ? ;) En sånhär dag då snön kommit till Swea och allt...


Vit choklad... mm mm mmm !

Nu ska jag prova min tur och är med i en tävling där man kan vinna en mysig höstkofta från Elvine på http://klackarnaitaket.blogg.se/ .

 

 

Sen till något helt annat . Jag älskar vit choklad och kommer förmodligen springa till affären på torsdag och leta efter Marabou Vintervit ;) Yaamie ! Spännande spännande...

Vilken slövecka detta är förövrigt ;) Vädret har ju varit sådär så jag har hållt mig inne faktiskt . Orkar inte . Intalar mig själv att det är ok att stanna inne och pysslar en massa med lite av varje . Men imorgon bär det iallafall av in till stan för en traditionell mysfika med världens bästa Emma :) Det gillar vi ! Mer Emma i vardagen är nåt som alla borde ha ;) Päronen kommer hem från semestern imorgon också.. blir trevligt att träffa dem :)

 

Hejhopp


Nina 24/7 weekend haha :)

Söndagskvällsmys ! :)

 

Delade turen i tisdags gick toppenbra.. jobbade med ett gäng sköna människor som gjorde mig såå glad ! Att vara på jobbet var ett enda stort nöje hela dagen , gilla . Grät av tårar för att jag fick skratta så mycket . Love it . Sen satt man visst uppe hela natten på msn haha . Gick o la mig vid 05.. jisses . Hann krama mamma & pappa hejdå för de stack till Madeira mitt i natten .

 

Onsdagen var man en aning trött därför .  Detdär storslagna som jag hoppades på skulle hända då är sparat till en annan dag inom en snar framtid förövrigt ;)

Torsdagen var dagen då jag började dricka kaffe på riktigt , haha . Tog bilen till Jönnet för en ny fotografering , i studio denna gång.. så roligt ! 2 timmar blev det där tror jag , tiden rinner iväg men det är såå kul ! Me happy . Efter det stack jag till A6 en sväng o kollade runt . Köpa presenter bl.a. Middag på IKEA självklart med , oså en mjukglass :) Sen ner till stan för en god fika med Mia & Juliah på ett konditori i stan . Så längesen !

 

Fredagen upp o jobba igen , slutade 13.. sen drog Nina & jag strax till Husqvarna . Hade en skitbra kväll i lägenheten där . Åt massa godis , varma mackor o drack lite vin.. mysigt ! Sen skjussade en söt vänlig Rasmus in oss till Jkpg :) Snöade lite ! :O Blev dans på O´learys..  rolig kväll.. allt händer oss :D Top Model och Vitlök ;) Sen hem o slagga . Blev väckt mitt i nassen av ett spännande samtal ,... Nina tyckte jag blev lite föör exhalterad haha :D Sen sov vi vidare efter 5 glas vatten .

 

Lördagen packa ihop allt , o sen fara hemåt . Kalas hos brorsan för flickorna.. Julia har fyllt 11 och Cassi 7 . Där var syrran med familj och farmor o farfar ... massa tårta och mys med fin familj . Love love love . Var där några timmar.. sen möttes Nina & jag på Disney pizzerian häri Mbk ;) Beställdes hem 2 sorters omåttligt goda pizzor som vi avnjöt till myskväll hos Nina , avverkade säsong 1 av Solsidan.. för roligt ;) Sen övernattning där .

 

Söndagsjobb idag.. tog 2 minuter från N till jobbet , smidigt . Gick kalasbra , slutade 13 . Hem till N igen och en promenad i solen . Sen till mig en stund o kolla bilder från Miami , midsommar i Halmstad m.m.m. Nu värmer jag upp mitt svinkalla hus.. har käkat vitlöksbröd och druckit varm choklad . Nu blir det lite Sex and the city boxen och sen somna fint ikväll . Världsklasshelg :)

 

Hörs i veckan , puss

 

 

 

 

 

.

Höstligt

Hopp , måndag igen =)

Förra veckan blev ju bara bra sen . Promenix med Mathildakusin en dag o sen myskvällsmat med moster & ytterligare en kusin . Onsdagen var stora fikardagen då Emma & jag satt på Thimons några timmar för välbehövligt tjejsnack och chailatte... sen en liten shoppingtur och ytterligare fika med Lisa , Mathilda & Nickholina . Kollade även in Lisas nya lya en sväng.. så fint så . Sen Elsies för kvällsfika innan Carro slutade och vi åkte hem till henne en stund o kollade massa bilder av dem vi tagit . Fredagen blev mycket lyckad med tjejfest hos Angelica med goa tjejer: Emma , Emma G , Emelie , Cicci & Jane.. väldigt trevligt.. och så Rosenström på det . Haha . Jösses ! Rolig kväll men nu lär det dröja ett vääääldiiiigt bra tag innan det blir Hotell Högland igen måste jag säga.. finns ju helt klart bättre ställen :P Sen behöver man ju inte ta 180 spänn i inträde heller.. herregud ! Vi somnade så gott hos Angelica sen men måste säga att dagen efter var jag knappt vid liv . Fick bli riktigt lugnt därhemma , hade verkligen inte pallat nåt annat .  Söndagen blev det inget Jkpg tyvärr men desto mer kalas ! Kul o träffa delar av släkten jag inte sett på evigheter . Massa tårta och gott bjöds det på . Och jag har en sjukt söt kusin som heter Kim =)

 

Idag är det underbart höstväder igen så det blev en promenad med pappa . Nu har jag slöat lite o ska precis gå ner o sätta på en kopp te och kanske äta en macka sen väntar promenad nr 2 med Nina . Sen lägga sig skapligt ikväll antar jag för imorgon jobbar jag delad tur 07-14 & 16-20 :) Sen på onsdag hoppas vi på att nåt riktigt bra händer ;) Men det är min alldeles egna hemlis .

 

Klem

 


En rastlös själ

Har inte nåt speciellt att uppdatera med här i bloggen just nu . Det har varit mycket lugnt på sistone och så var även helgen . Torsdagen - fredagen förra veckan var jag ute hos syster och sov över . Väldigt mysigt ! Varit lite barnvakt till godingarna . På fredagen drog syrran , jag & Nina iväg till Jkpg en sväng.. även det mycket mysigt :) Haha , käka massa korv & glass på IKEA är ingen skit ;) Och gud vad flummig jag blev , helt otroligt . Det är mest Nina som har den effekten på mig haha :D Sen blev det godis & en väldigt sen löprunda ;) Lördagen var jag (dra på trissor) bara hemma för en gångs skull . Jag behövde lugnet . Jag slängde ihop en mycket trevlig tacogratäng som jag bjussade på.. sjukligt vad gott det är ! Sen bara mera lugnt.. kolla in mina serier . Nu är man nästan lite rastlös pga allt detta lugn . Så nu längtar jag tills på fredag ;) Då blir det party med flickorna mina . Kommer bli så kul ! Kolla in Rosenström på Högland , faktiskt . Lördag kan det bli dejt med nån vän . Söndag Cultural Care jobb i Jönnet , vara intervjuare ;P Sen kalasa lite hos Mathilda kusinen (16 år idag förövrigt , grattis !) .

 

Idag sken solen . Härligt . En sväng till stan med mami&papi . Det bjöds på god kycklingsallad & lite stim . Sen långpromenad & hälsa på och gratta Mathilda en sväng . Morgondagen är oplanerad . Onsdagen in till stan för att förhoppningsvis träffa både 1 , 2 och 3 bästa vänner . FIKA ! Sen bara en liten dag sen är det fredag .

 

Jag tror att storslagna saker händer nästa vecka förövrigt ;) Den som lever märker <3

 

I all min rastlöshet & väntan har jag förövrigt webshoppat litegranna.. väntar på att följande ska trilla ner i brevlådan nu närsomhelst:

 

Armband med klara kristaller (Snö of Sweden) , Parfym Can Can (Paris Hilton) LUKTAR SÅÅÅ GOTT TYCKER JAG , Mascara Hypnôse (Lancôme) .

 

Klart slut . Tjipp o hej


RSS 2.0