Julen 2010

Åh , vilken fin jul det har varit ! :) Och fin födelsedag !

 

Julafton blev det lite jobb först , vi hade det riktigt smidigt... sen hemma lite innan 11 och bytte om osv . Sen drog jag upp till sötaste farmor & farfar och kramade om dem en stund innan det bar vidare till morfar för julmiddag med släkten . Kände mig så hungrig så jag kunde dö ... så det satt rätt fint ;) Kalle tittade vi såklart på . Sen vart man såå trött så slumrade nog till en liten stund där haha . Sen hemåt en kortis... sen samlades alla igen hos moster Camilla och kusinerna . Vi drack massa go glögg och fick lite julstämning av nån julkonsert på tv me Måns Zelmerlöv d;  Samtidigt som vi flummade och även åt lite julgröt och massa annat gottigt . Sen var det dags för paketleken... vår nya tradition ! Hahaha... sjukt va det gick hett till men kul som fan var de . Och jag fick precis allt jag ville ha . Jättefin adventsljusstake med tomtar , grå fingervantar med en ros på , body butter med passionsfruktdoft och en "I love X-mas" godisskål . Och snart skulle klockan slå midnatt och det blev min födelsedag så jag fick en present av moster... det var en så himla fin lampa som man sätter på väggen som är som en storstad så lyser ljuset genom alla fönstren på skyskraporna osv ... blev jätteglad :) Hon tyckte den passade mig och det tyckte jag med... :) Längtar så tills egen lägenhet och det hoppas jag verkligen det blir snart ;) Sen när klockan började närma sig 01 kände jag att det va dags o bege sig hemåt då det snart va dags för mig o gå upp o jobba igen ;) Så mysigt har det varit att få vara med min fina familj och kära släktingar i år.... love !

 

Juldagen var också glidig på jobbet och jag fick gå hem lite tidigare för att jag fyllde år :) Skyndade in i duschen och började göra mig iordning för jag vet att jag brukar ta lite tid på mig en dag som den haha ! Likadant varje år . Sen gick också telefonen varm med samtal och sms o massa kul FB grattis att läsa.. så jag hade lite fullt upp . Syrran & co kom kl 13 och självklart va jag inte färdig riktigt då ;p Men jag sprang lite fram o tillbaks och vi åt väldigt god mat...  ingen julmat ;) Sen blev det supergod marängtårta och öppning av paket... både julklappar & presenter ;) Och barnen fick sina julklapps med :) Jag blev väldigt nöjd med allting... vissa saker hade jag valt ut själv... och sen blev man glatt överraskad också ^^ Alldeles för mycket dock... vet inte om jag varit sååå pass snäll faktiskt :D Sen hade jag fixat klart mitt hår också och lagom tills dess plingade det på dörren ... Nina klev in i stugan :) Vi mös lite på mitt rum o jag fick paket... vi shottade lite Sourz och sen lite tårta till ... sen var vi tvugna o skynda in till stan med papi som chaffis . Fest hos Emma G ... var väldigt trevligt ... dock hann man inte va där så länge innan vi va tvugna o dra ner till hotellet . Galet tidigt man måste va där... 21 tiden . Vi råkade som vanligt hamna före i kön så vi kom in rätt snabbt... hehe... och därinne var man till kl 02... sjukt länge men tiden gick ändå snabbt och jag hade faktiskt kul varenda minut ! Haha... träffade massa folk.. en del man inte sett på evigheter... och sprang runt hit & dit och upp & ner och överallt... och dansade och träffade folk :) Hihi . Sen blev det galet bra efterfest med Nina och co ... haha... går till the history d; Sjukt kul kväll och bra födelsedag !

 

Annandagen var man stendöd pga sömnbrist.... blev sängläge hela dagen sen . Och igår blev det in till stan en sväng... kollade lite rea men hittade nada... bara massa stök & jobbigt... och så svinigt kallt ute... led verkligen . Men syftet med dagen var en långfika med världens bästa Jessica Lax... vi har inte setts på 1 och 1 halvt år !..... herregud ! Så det var välbehövligt med några timmar på Thimons minsann . Ska snart åka upp till Sthlm o hälsa på henne... ska bli kul !

Idag är det tisdag redan och jag ska bara ta det jävligt lugnt ;) Skönt som bara den med lite mellandagsvila .

 

På fredag åker jag och Amanda buss upp till Göteborg för att fira nyår i en lägenhet vid Avenyn :) Hon , jag & Nina H äre . Och kanske lite fler folk sen , och utgång blir det med :) Ska bli så himla kul att jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen haha... det kommer bli så himla bra !!! Äntligen blire Gbg ! :) Dock tror jag ingen nyårsafton nånsin kan slå Las Vegas förra året.... då jag också nästan blev en gift kvinna hahaha... men försöka går ju alltid ;)

 

Puss och Gott nytt år !

Janni

 

 

 

Här är ett litet kollage jag slängde ihop lite snabbt på ett par paket i jul , lite som jag kunde hitta bild på:

 

* Make Up Store sminkkurs med makeup-artist och produkter till samma värde :)
* Sourz äppel shot , godaste !
* Vägglampan
* Skor från Monki
* Armband , Pearls for girls
* Body Butter som luktar ljuvligt
* Naomi Campbell parfymer
* Väska med kedjor som handtag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0